+1 Εκτος βεβαια απο τις παραπανω ωρες δουλειας και την μεστρια που θελει να γινει ενα relicing, αποψη μου οτι το κοστος πειλαμβανει και λιγο τον παραγοντα "και καλα αποψη". Βασικος ομως παραγοντας θα συμφωνησω με τους προλαλησαντες η εξτρα δουλεια...diablo είπε:Επειδη ειναι της μοδας...
Κοιταξε τα πολλα λεφτα τα βγαζεις απο μπουφους! Δεν χρειαζεται και πολυ κοπο να κοροιδευεις τον κοσμο,τροπο θελει!Celf είπε:Καλημερες!
Αναφερομαι κυριως σε μοντελα της Gibson (γιατι δεν το εχω προσεξει πουθενα αλλου, αλλα μαλλον το ιδιο θα συμβαινει και αλλου) οπως την number two του Page που aged εχει 5 χιλιαρικα πιο πανω απ οτι η κανονικη και το ιδιο συμβαινει στο μοντελο του Slash.
Απόψεις;
Δε νομίζω να είναι τόσο απλό..Η διαφορά στην τιμή δεν 200 και 500 ευρώ.Είναι 4-5000 ευρώ.Με τόσα λεφτά ο τεχνίτης δουλεύει 3 μήνες μόνο για την κιθάρα σου.Superfunk είπε:Ειναι πολυ απλο...χρειαζονται επιπλεον ωρες εργασιας.
Ναί, ο τεχνίτης του custom shop μόνο 1500 το μήνα παίρνει... τόσα θα παίρνουν οιoselifer είπε:Η διαφορά στην τιμή δεν 200 και 500 ευρώ.Είναι 4-5000 ευρώ.Με τόσα λεφτά ο τεχνίτης δουλεύει 3 μήνες μόνο για την κιθάρα σου.
Και 10 χιλιάρικα να παίρνει αυτό σημαίνει ότι θα δουλέψει για μισό μήνα κάθε μέρα 8άωρο για το relic μιας μόνο κιθάρας!bihlas87 είπε:Ναί, ο τεχνίτης του custom shop μόνο 1500 το μήνα παίρνει... τόσα θα παίρνουν οι
Μεξικάνοι που περνάνε τις χορδές στο υπόγειο ;D
τωρα καταλαβα για ποιες Gibson μιλας...αυτες τις ρελικαρει ο TOM MURPHY και η απαντηση της Gibson ειναι οτι ΤΟΣΑ παιρνει ο Tom Murphy.. ;Doselifer είπε:Δε νομίζω να είναι τόσο απλό..Η διαφορά στην τιμή δεν 200 και 500 ευρώ.Είναι 4-5000 ευρώ.Με τόσα λεφτά ο τεχνίτης δουλεύει 3 μήνες μόνο για την κιθάρα σου.
Πιο πολύ είναι λόγω μάρκετινγκ.