γιατι η low e ακουγεται περιεργα?

iasonas

Νέο μέλος
Πόντοι
16
η low e ακουγεται ελεεινα.οταν παταω καποιο ταστο και πικαρω τη χορδη ακουγεται σαν να σκοτονουν γατα(ειμαι και φιλοζωος).μηπως πρεπει να αλλαξω χορδες στην ηλεκτρικη?ακομη εχω αυτες που ειχε η squier strat οταν την αγορασα....αα και καθε ποτε να αλλαζω χορδες?ευχαριστω

Χορδες αν σεβεσαι τη μουσικη σου & τα αυτια σου πρεπει να αλλαζεις καθε 8-10 ωρες παιξιματος το πολυ.

Εννοειται οτι ΠΡΕΠΕΙ να αλλαξεις ΑΜΕΣΩΣ τις χορδες που εχει η κιθαρα σου.

ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΛΛΑΓΗ ΧΟΡΔΩΝ ΚΑΙ ΑΝ Η ΚΙΘΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΩΝ ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΥΛΑΣΣΕΤΑΙ ΣΕ NORMAL ΣΥΝΘΗΚΕΣ (ΜΑΚΡΙΑ ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ ΑΚΡΑΙΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΟΠΩΣ ΖΕΣΤΗ, ΚΡΥΟ, ΥΓΡΑΣΙΑ, κλπ.) ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΡΥΘΜΙΣΗ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗ (π.χ. Η ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΜΕΤΑΛΛΙΚΗ ΒΕΡΓΑ ΤΟΥ ΜΠΡΑΤΣΟΥ, ΑΡΜΟΝΙΚΕΣ, ΕΛΕΓΧΟΣ ΓΕΦΥΡΑΣ Ή LOCK TREMOLO AN ΕΧΕΙΣ, ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΜΠΡΑΤΣΟΥ ΜΕ ΣΩΜΑ).

ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΔΕΙ ΤΙ ΦΘΟΡΑ ΕΧΟΥΝ (ΑΝ ΕΧΟΥΝ) ΤΑ ΤΑΣΤΑ.

CHEERS

Ρε συ PLAY_ON_10 σου είναι τόσο δύσκολο να σβήσεις το Caps Lock σου?

(Από το nickname σου φαίνεται πάντως ότι είσαι άνθρωπος έντονων τόνων...:lol:)

ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΛΛΑΓΗ ΧΟΡΔΩΝ ΚΑΙ ΑΝ Η ΚΙΘΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΩΝ ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΥΛΑΣΣΕΤΑΙ ΣΕ NORMAL ΣΥΝΘΗΚΕΣ (ΜΑΚΡΙΑ ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ ΑΚΡΑΙΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΟΠΩΣ ΖΕΣΤΗ, ΚΡΥΟ, ΥΓΡΑΣΙΑ, κλπ.) ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΡΥΘΜΙΣΗ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗ (π.χ. Η ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΜΕΤΑΛΛΙΚΗ ΒΕΡΓΑ ΤΟΥ ΜΠΡΑΤΣΟΥ, ΑΡΜΟΝΙΚΕΣ, ΕΛΕΓΧΟΣ ΓΕΦΥΡΑΣ Ή LOCK TREMOLO AN ΕΧΕΙΣ, ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΜΠΡΑΤΣΟΥ ΜΕ ΣΩΜΑ).

ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΔΕΙ ΤΙ ΦΘΟΡΑ ΕΧΟΥΝ (ΑΝ ΕΧΟΥΝ) ΤΑ ΤΑΣΤΑ.

CHEERS

Σίγουρα η αλλαγή χορδών και αν η κιθάρα είναι κάποιων ετών και δεν φυλλάσεται σε normal συνθήκες (μακριά δηλαδή απο ακραία φαινόμενα όπως ζέστη,κρύο,υγρασία, κλπ.)

Οπωσδήποτε και έλεγχο απο κάποιον που ξέρει για να δει αν θέλει ρύθμιση γενικότερη(π.χ η εσωτερική μεταλλική βέργα του μπράτσου, αρμονικές, έλεγχος γέφυρας ή lock tremolo αν έχεις, έλεγχος σύνδεσης μπράτσου με σώμα).

Επίσης να δει τι φθορά έχουν (αν έχουν) τα τάστα.

Cheers

Υ.Γ Ποιό σου αρέσει περισσότερο;; :wink:

ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΝΟΙΞΑΜΕ ΘΕΜΑ ΜΕ ΠΕΖΑ ΚΑΙ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ :o

Δεν το πιστεύω ότι ανοίξαμε θέμα με πεζά και κεφαλαία γράμματα :o

ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΛΕΩ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΠΙΒΑΛΛΩ.

Την άποψή μου λέω, δεν την επιβάλλω.

ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΜΕ ΒΟΗΘΑΝΕ ΣΤΗ ΜΥΩΠΙΑ ΜΟΥ (ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΩ ΣΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΦΙΛ ΜΟΥ;;;;)

Ωραια λοιπον με ΠΕΖΑ απο εδω και περα.... (ΑΥΤΟΙ ειναι οι κανονισμοι) & ΟΛΟΙ εδω μεσα τους ακολουθουμε (και ας εχουμε μυωπία...)

οκ?

Όπως θέλεις.

Ειλικρινά όμως δεν καταλαβαίνω τι κανονισμός είναι αυτός.

Αν κάποιος είναι στόκος και νομίζει ότι αυτά που γράφει σε ένα forum πρέπει και να τα πιστεύουμε κιόλας, τότε δεν αρκούν τα πεζά γράμματα για να το σώσουν από την κατάντια του, δε νομίζεις;

Ωστόσο για μένα το θέμα θεωρείται λήξαν εδώ.

Πεζά from now on....

Κοιτα το κουρασες πολυ το θεμα...

Σε ΟΛΑ τα φορουμ του πλανητη,ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ σε ΟΛΑ ,τα ΣΥΝΕΧΗ ΚΕΦΑΛΑΙΑ θεωρουνται ΚΑΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ & ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ..(απαγορευονται επισης γιατι ειναι πολυ δυσκολο να διαβασει καποιος ενα κειμενο γραμμενο μονο με κεφαλαια οπως και με Greeklish..)

ΤΙ ακριβως ΔΕΝ μπορεις να καταλαβεις?? 8O

Εσυ οταν μπαινεις σε ενα σπιτι ΥΨΩΝΕΙΣ τον τονο της φωνης σου & μιλας συνεχως ΔΥΝΑΤΑ??

Έλα, εντάξει!!!! Είπαμε ότι το θέμα έληξε. Πεζά και ξαναματαπάλι πεζά.

Το θέμα γούστου όμως για πεζά και κεφαλαία είναι όπως η κολοκυθόπιτα (περί ορέξεως...).

Το θέμα "υψώνω τη φωνή" δεν υφίσταται από πλευράς μου. Αλοίμονο!

Υ.Γ. Το "superfunk" πως μεταφράζεται στα ΕΛΛΗΝΙΚΩΣ;

¶ρα superfunk=υπερφόβος, υπερβρώμικος, υπερτρομάρα(ς)... 8)

Trending...

Νέα θέματα

Back