Και εγω το ιδιο.derorist είπε:Καλημερα..
ανοιγω τη σελιδα των αγγελιων,δεν εμφανιζονται οι αγγελιες (και οι φωτογραφιες τους).
Και εδώ το ίδιο ακριβώς πρόβλημα. Στον chrome και ston firefox. Στον IE το κείμενο εμφανίζεται κανονικά.roybatty είπε:Έχω και εγώ ένα παρόμοιο πρόβλημα με τον bassaddicted kai ton derorist.Βλέπω μεν τις εικόνες από τις αγγελίες αλλά δεν βλέπω την περιγραφή.
Σωστή παρατήρηση,δεν το πρόσεξα με την πρώτη ματιά.Και εγώ έχω εγκατεστημένο το adblock plus και μόλις το απενεργοποίησα μου εμφανίστηκε και το κείμενο.yameth είπε:Παιδιά το πρόβλημα έχει να κάνει με ρυθμίσεις που έχετε κάνει στους browsers και στα addons που χρησιμοποιείτε. Οπως για παράδειγμα το ύποπτο adblock που φαίνεται στην εικόνα που ανέβασε ο derorist.
Είδες όμως που η υποψία μου επαληθεύτηκε; Μου φάνηκε ύποπτο πως έκανε τη ζημιά και όντως... δεν ήταν απλά ύποπτο...roybatty είπε:Σε καμία περίπτωση πάντως δεν το λές "υπόπτο" το συγκεκριμένο addon.Είναι το πιο ευρέως διαδεδομένο ad blocking addon του firefox,
+1!!. Οντως το προβλημα με τη βοηθεια ολων,ειδικοτερα του yameth, ξεπεραστηκε..roybatty είπε:Σωστή παρατήρηση,δεν το πρόσεξα με την πρώτη ματιά.Και εγώ έχω εγκατεστημένο το adblock plus και μόλις το απενεργοποίησα μου εμφανίστηκε και το κείμενο.
Σε καμία περίπτωση πάντως δεν το λές "υπόπτο" το συγκεκριμένο addon.Είναι το πιο ευρέως διαδεδομένο ad blocking addon του firefox,και δεν είχε κανένα πρόβλημα με την προηγούμενη έκδοση των αγγελιών.
Όπως και να χει,η λύση είναι απλή για το συγκεκριμένο addon.Στις ρυθμίσεις του adblock plus βάζεις εξαίρεση για το smart.noiz.gr και το πρόβλημα αποκαθιστάται.
και σε άλλα φορουμ εχει ενδιάμεσες διαφημίσεις, αλλά παρόλα αυτα το κείμενο ξεχωρίζει απο τις διαφημίσειςsoke_hxc είπε:Μπορεί να φταίει το οτι πλεον σκανε διαφημίσεις κ ενδιαμεσα στις αγγελιες.
Εκει που σκρολαρεις, τσουπ! βλεπεις κ μια γκομενα να διαφημιζει ενα κομπιουτερ με μαγιώ.
Οταν ηταν μονο στα πανω/πλαγια frames ηταν πιο ανεκτο![]()
Ποιός άλλος;IraklisZS είπε:Δηλαδή τις διαφημίσεις τις βάζεις για να μην επιβαρυνθούμε εμείς με συνδρομές? Δηλαδή αν έβαζες συνδρομές αντι για διαφημίσεις μόνο εμείς θα επιβαρυνόμαστε?
Δεν υπάρχει τέτοιο σκεπτικό στην κατασκευή, αλλά η επιλογή "μπορώ να μη βλέπω τις διαφημίσεις" δεν υπάρχει σε περιοδικά (που δεν είναι τσάμπα), ράδιο ή τηλεόραση (που είναι τσάμπα εκτός της ΕΡΤ) όπου το περιεχόμενο συνυπάρχει με τη διαφήμιση όπως προβλέπουν αυτοί που το παρουσιάζουν.Επίσης, προφανώς το site στηθηκε με προδιαγραφές, οπως λες, για τους μεγαλύτερους browsers. Που σημαίνει οτι οι διαφημίσεις (και οι "κακές" και οι "καλες" οπως στο smart - για μενα βεβαια δεν υπαρχει καλη διαφημιση) υπάρχουν. Ειναι ολοφάνερο οτι το κείμενο με τις διαφημίσεις, πάνε πακέτο, στη συγκεκριμένη σελίδα. Δεν εχουμε εμείς πρόβλημα με τις ρυθμίσεις μας, ειναι η σελίδα φτιαγμένη ωστε να μην γινεται να ξεχωρίσεις την διαφήμιση απο το κείμενο, τουλάχιστον προς το παρόν.
Εγώ δεν έχω πρόβλημα να υπάρχουν διαφημίσεις, αλλά ενοχλούμαι οταν δεν μου αφήνουν το περιθώριο να μπορώ αν θέλω, να μην τις βλέπω.