Γιάννης Γραμματικός - Πολυπροσωπία Κόσμου - Συλλογή Πεζών Ποιημάτων

j.g.!!!

Μέλος
Πόντοι
28
Γεια χαρά .
Στο παρακάτω link θα βρείτε το δεύτερο ηλεκτρονικό μου βιβλίο σε μορφή PDF που εμπεριέχει 8 πεζά ποιήματα.
Μπαίνοντας στο link μπορείτε να το κατεβάσετε ελεύθερα , αλλά και να το διαβάσετε online !
Αν θέλετε (και αφού το διαβάσετε) μπορείτε να γράψετε στα σχόλια αυτού του νήματος
τη γνώμη σας και τις εντυπώσεις σας γι' αυτό !

Link : https://www.openbook.gr/polyprosopia-kosmoy/

Μου άρεσαν περισσότερο : Ναι μεν αλλά , Χρονική αλλαγή, Λίγο πριν την γιορτή.
Κορυφαία σοφία το "Η διαχείριση της αλήθειας ,είναι ένα ζήτημα , που φιλτράρεται από το χάος του σύμπαντος ! ".
Η αλήθεια και το ψέμα είναι ανεξάντλητα θέματα.........

Σε ευχαριστώ για την προσφορά σου.

Μου άρεσαν περισσότερο : Ναι μεν αλλά , Χρονική αλλαγή, Λίγο πριν την γιορτή.
Κορυφαία σοφία το "Η διαχείριση της αλήθειας ,είναι ένα ζήτημα , που φιλτράρεται από το χάος του σύμπαντος ! ".
Η αλήθεια και το ψέμα είναι ανεξάντλητα θέματα.........

Σε ευχαριστώ για την προσφορά σου.
Σε ευχαριστώ και εγώ για τον χρόνο που αφιέρωσες , διαβάζοντας το συγκεκριμένο PDF (e-book) ,
αλλά και για καλά σου λόγια !

Σχηματικά αυτοαναφορικός, ο Γιάννης Γραμματικός ισορροπεί ανάμεσα στην αμφιβολία και την ελπίδα, ανάμεσα στο "πρέπει" και στο "θα έπρεπε", ανάμεσα στην άρνηση της πραγματικότητας και την αναζήτηση του ρεαλιστικά εφικτού. Η ποίησή του περιέχει -γενναία και χωρίς να τα κρύβει- στοιχεία ψυχανάλυσης. θέτοντας το "εγώ" απέναντι στο περιβάλον του - και όλα αυτά, πάνω στον καμβά του αδησώπυτου βέλους του χρόνου που δείχνει μόνο εμπρός.

Τεχνικά, η έννοια της πεζής ποίησης φαίνεται να έχει τη σύγχρονη δύναμη της ωμής φωνής, αφήνοντας τα νοήματα να χτυπήσουν -επιτηδευμένα ίσως- με ευθύ και κάποιες φορές ακόμη και άγαρμπο τρόπο τον αναγνώστη. Η επιτυχία σε όλο αυτό το εγχείρημα είναι όταν διαβάζοντας την ποίηση του Γιάννη τελικά βρεις κάπου εκεί σημάδια του ίδιου σου του εαυτού.

Γιάννη,
Συνέχισε έτσι!

Σχηματικά αυτοαναφορικός, ο Γιάννης Γραμματικός ισορροπεί ανάμεσα στην αμφιβολία και την ελπίδα, ανάμεσα στο "πρέπει" και στο "θα έπρεπε", ανάμεσα στην άρνηση της πραγματικότητας και την αναζήτηση του ρεαλιστικά εφικτού. Η ποίησή του περιέχει -γενναία και χωρίς να τα κρύβει- στοιχεία ψυχανάλυσης. θέτοντας το "εγώ" απέναντι στο περιβάλον του - και όλα αυτά, πάνω στον καμβά του αδησώπυτου βέλους του χρόνου που δείχνει μόνο εμπρός.

Τεχνικά, η έννοια της πεζής ποίησης φαίνεται να έχει τη σύγχρονη δύναμη της ωμής φωνής, αφήνοντας τα νοήματα να χτυπήσουν -επιτηδευμένα ίσως- με ευθύ και κάποιες φορές ακόμη και άγαρμπο τρόπο τον αναγνώστη. Η επιτυχία σε όλο αυτό το εγχείρημα είναι όταν διαβάζοντας την ποίηση του Γιάννη τελικά βρεις κάπου εκεί σημάδια του ίδιου σου του εαυτού.

Γιάννη,
Συνέχισε έτσι!
Σε ευχαριστώ πάρα πολύ , για τα καλά σου λόγια
και που αφιέρωσες χρόνο , διαβάζοντας το συγκεκριμένο PDF (e-book) μου .

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back