Για τους γατόφιλους

• Thread starter Thread starter LK
  • Start date Start date
  • Last post Πρόσφατη δραστηριότητα Πρόσφατη δραστηριότητα:
  • Απαντήσεις Απαντήσεις: Απαντήσεις 46
  • Εμφανίσεις Εμφανίσεις: Εμφανίσεις 3K
Χριστόδουλος Καλλιανίδης

LK

Μαγκούφης.
Staff member
Πόντοι
1,788
ΧΘες στο απόγευμα καθώς πήγαινα στον καφενέ, σε ένα στενό, γυρνάω το κεφάλι μου και βλέπω πέντε (5) στημένες γάτες , έτοιμες για φωτογραφία,

Και όχι σε τυχαία πόζα.

Πόζα , λες και ήταν οι μοντέλες του Freedom και στηθηκαν να της βγάλει ο Peter Lindbergh.

Οι αθεόφοβες....μέχρι και μαύρη γάτα βρήκαν....να κάμει τη Naomi.....?

01.jpg

02.jpg

Μάλλον μόνο εσύ μπορούσες να κάνεις τον συσχετισμό.....

Ωραία φωτό πάντως.  Με σμαρτφόουν να υποθέσω; ?

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
 Με σμαρτφόουν να υποθέσω;
.....Με χειρότερο....?

Κρίμα που δεν είχα (αλλά πως θα μπορούσα να χω ) την camera μαζί μου.....

Μάλλον μόνο εσύ μπορούσες να κάνεις τον συσχετισμό.....
Ήταν πραγματικά το πρωτο που σκέφτηκα με το που τις είδα....?

Βούτυρο στο ψωμί του Φιούζιου πάντως αυτό το θέμα...

Θα μπει σε λίγο με 3-4 φώτο άλμπουμς με γάτες της γειτονιάς του... Καψούρης με αυτά τα ζωντανά.

Καψούρης με αυτά τα ζωντανά.

Είναι αλήθεια, τις λατρεύω.

Και ο Λάκης έχει δίκιο για την πόζα.

Το έχουνε στο αίμα τους το ποζάρισμα ρε παιδί μου.

Έχουμε κι εμείς μια Ναόμι στο σπίτι.

Και είναι καρακουκλάρα.

Κυρ LK μου, πολύ ωραία φωτό.

Η γειτονιά μας εχει γεμισει λογω ταιστικων γειτονων.

Μας έχουν ξεσκίσει κανονικα. Αυτο το τουινγκο το συμπαθησαν ιδιαίτερα. Κι αυτη η σιχαμενη ολο κάθεται στο μαξιλαρι του Ρουλη 20230416_105547.jpg 20230426_193055.jpg

Αν και δεν θέλω να το βαρύνω, BTW  θα μπορούσε να εξεληχθεί  αυτό το νημά και σε νήμα "βάλτε την γάτα σας".....ελεγα λοιπόν δεν θέλω να το βαρύνω , αλλά ως φόρο τιμής θα βάλω την πιο έξυπνη και φιλική γάτα που γνώρισα στη ζωή μου.

Την γάτα της φίλης μου, που ξεπερνούσε σε ευφυΐα πολλούς ανθρώπους που γνωρίζω, και την είχε η φίλη μου σε καθεστώς ημιελευθερίας ήτοι....έκανε τις βόλτες της στη γειτονία.....και όποτε γούσταρε γυρνούσε σπίτι για φαγητο και παιγνίδι.

Δυστυχώς.....την χάσαμε πριν 15 ημέρες.....την χτυπησε αμάξι........

Δεν θέλω να στεναχωρησω κανέναν, αλλά έτσι στην μνήμη της....

Τ.jpg

Η γειτονιά μας εχει γεμισει λογω ταιστικων γειτονων.

Μας έχουν ξεσκίσει κανονικα. Αυτο το τουινγκο το συμπαθησαν ιδιαίτερα. Κι αυτη η σιχαμενη ολο κάθεται στο μαξιλαρι του ΡουληΠροβολή συνημμένου 35295Προβολή συνημμένου 35296
Καλά παιδιά φαίνονται και τα δύο.....μην τα μαλώνεις.

Την γάτα της φίλης μου, που ξεπερνούσε σε ευφυΐα πολλούς ανθρώπους που γνωρίζω ...

Είναι πολύ παρεξηγημένα πλάσματα οι γάτες.

Δεν είναι μόνο η γάτα της φίλης σου τόσο έξυπνη.

Επειδή ζω μαζί τους, και δεν είναι κλεισμένες σε διαμέρισμα, αλλά αλητεύουν όλη μέρα, και όποτε θέλουν μπαίνουν στο σπίτι να φάνε και να κοιμηθούν, ξέρω πόσο έξυπνες και ευαίσθητες είναι.

Εγώ να φανταστείτε, πιάνω κουβέντα κανονικά μαζί τους.

Τις ρωτάω και μου απαντάνε, με ρωτάνε και τους λέω ...

Αυτό που σίγουρα μπορώ να πω, είναι ότι τις προτιμώ χίλιες φορές, από ότι τους περισσότερους ανθρώπους.

Δυστυχώς.....την χάσαμε πριν 15 ημέρες.....την χτυπησε αμάξι........

Πολύ κρίμα.

Φαντάζομαι η φίλη σου θα είναι απαρηγόρητη.

Να της μεταφέρεις τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια.

δεν τις μαλώνω, αλλά έχουν ρημάξει τους κήπους (βλέπεις τα καλαμάκια) και μια απ αυτές κατεδάφισε όλη τη μούρη του Ρούλη και τον είχα με το χωνί 2 βδομάδες....

.

Πολύ κρίμα.

Φαντάζομαι η φίλη σου θα είναι απαρηγόρητη.

Να της μεταφέρεις τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια.
Εδω έσκασα εγω......

και μια απ αυτές κατεδάφισε όλη τη μούρη του Ρούλη και τον είχα με το χωνί 2 βδομάδες....
Αυτό είναι ένα θέμα με τις γάτες...και τα σκυλιά...να τους μάθεις να γίνουν φίλοι....

Είχα έναν φοβερό γάτο κάποτε. Έχουν περάσει 7 χρόνια που αναγκάστηκα να του κάνω ευθανασία και την απουσία του δεν την έχω ξεπεράσει ακόμα. Έχω φωτογραφίες του και βίντεο αλλά δε θέλω να τα βλέπω. Πολύ δύσκολα πράγματα.

Υπαρχει ένα καταπλητκικό group στο facebook "Cats on amps"

ναι είναι αυτό που φαντάζεστε!

Είχα έναν φοβερό γάτο κάποτε.

Πραγματικά φοβερός ο Πέπε.

Σκεφτείτε ότι πήγαινα πρώτη φορά στο σπίτι του JJ, και περίμενε ένας γάτος στην είσοδο της πολυκατοικίας.

Όταν μου άνοιξε ο Σπύρος, μπήκε και ο γάτος μέσα.

Σκέφτηκα μήπως δεν έπρεπε.

Ο γάτος λοιπόν μπήκε και μέσα στο ασανσέρ μαζί μου.

Τρελάθηκα.

Βγήκε μαζί μου, και περίμενε μπροστά στην πόρτα του Σπύρου.

Δεν ήξερα τι να κάνω.

Ο Σπύρος άνοιξε την πόρτα, και είπε με ένα πλατύ χαμόγελο "Α, ήρθες μαζί με τον Πέπε".

Απίστευτος γάτος, και κούκλος.

Εγώ να φανταστείτε, πιάνω κουβέντα κανονικά μαζί τους.

Τις ρωτάω και μου απαντάνε, με ρωτάνε και τους λέω ...
Να το κοιτάξεις αυτό.... ???

Να το κοιτάξεις αυτό.... ???

Ναι, τις πήγα στον γιατρό, και μου είπε ότι για την ώρα δεν υπάρχει πρόβλημα.

Όμως η υπερβολική παρέα με ανθρώπους γενικά, μπορεί να τους δημιουργήσει θέματα.

Να καταντήσουν σαν κι εμάς δηλαδή.

Πόζα , λες και ήταν οι μοντέλες του Freedom και στηθηκαν να της βγάλει ο Peter Lindbergh.

Α ΟΚ, είμαι πολύ χειρότερα από ότι νόμιζα, κάτι παίζει και με την μνημη μου τώρα...splendid...

Εχω και μοντέλες και ποιος είναι αυτός ο Πήτα (Αυστραλιανό accent)?

?

Ψυχάκια, πολλά χνουδωτά ψυχάκια!!!

Το κέρατο μου το τρίφωρο, έχω και αλλεργία στις γάτες, θελω να τις κατσιάσω στο χάιδεμα (όσες θέλουν φυσικά) αλλά δεν...

ΥΓ: Στράτο, θύμησε μου να χτυπήσω 1-2 αέριους όταν θα κάνω την καταδρομική γιατι αλλιώς θα γινω κουασιμόδος σε dt.

Ψυχάκια, πολλά χνουδωτά ψυχάκια!!!

Αυτό ακριβώς.

Γούνινα, τρυφερά, απαλά, ζεστά, μαλακά, ευαίσθητα, αγαπησιάρικα, ανεξάρτητα, ακατέργαστα, αληθινά.

Ζωντανά χαδάκια είναι.

Γλυκές ψυχούλες, καλικαντζαράκια που μας ανοίγουν το παράθυρο για μια κρυφή ματιά σε έναν άλλο κόσμο.

Τόσο διαφορετικό από την δική μας καθημερινή ψευτοφτιασιδωμένη πραγματικότητα.

Αν δεν τα ζήσει κάποιος είναι πολύ δύσκολο να καταλάβει.

Εμείς έχουμε τη Λούνα.

Της βγάζω το καπέλο.Κέρδισε μια θέση στο σπίτι με το σπαθί της.Λίγο-λίγο,βήμα-βήμα.

Στην αρχή στο μπαλκόνι.Μετά η μισή έξω από την μπαλκονόπορτα,η μισή μέσα.Μετά μέσα την ημέρα,έξω το βράδυ.

Τέτοια υπομονή,επιμονή και προσήλωση στο σχέδιο δεν έχω ξαναδεί.

Να μη σας τα πολυλογώ,τώρα είμαστε εμείς οι φιλοξενούμενοι της αφού το σπίτι της ανήκει.

Γούνινα, τρυφερά, απαλά, ζεστά, μαλακά, ευαίσθητα, αγαπησιάρικα, ανεξάρτητα, ακατέργαστα, αληθινά.
Ξέχασες το "πεντακάθαρα".

Δεν ανέχονται ούτε μία σταγόνα καφέ στο τρίχωμά τους, θα την βγάλουν το συντομότερο δυνατόν.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back