Για το διαγωνισμό στο musicheaven.gr !!!

Dee είπε:
Θεωρείς ότι δε κρίνω αντικειμενικά το 1ο τραγούδι;
Θεωρώ ότι δεν καταλαβαίνεις τι σημαίνει η λέξη "αντικειμενικά"

Dee αντικειμενικά πες μου, εσύ το έγραψες αυτό;

" Το "παίξε με το χρόνο" είναι πραγματικά πολύ ιδιαίτερο κομμάτι!Συγχαρητήρια στα παιδιά που το επιμελήθηκαν.Ξεχωριστοί στίχοι και μελωδίες.Αξίζει σίγουρα να φτάσει στον τελικό. Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους! "

fuZZed είπε:
Δεν ειδα κανεναν αλλο να μπαινει και να σχολιαζει αρνητικα δημοσια την δουλεια του αλλου κανοντας προπαγανδα..

Θεωρεις δικαιωμα του λογου αυτο??

Δικαιωμα κριτικης εχεις οταν σου τη ζητανε κ εδω μεσα δε ζητησε κανενας τη γνωμη σου για το πως παιζουν οι αλλοι....

-1 απο μενα παντως χωρις να σε εχω ακουσει...

και μην  υποθεσεις οτι ειμαι <<αντιπαλος διαγωνιζομενος>> ,ειλικρινα δεν ειμαι!
Φυσικά και είναι δικαίωμα λόγου! Αυτή είναι η άποψη μου! Χωρίς να θέλω να προπαγανδίσω κάποιον καλλιτέχνη! Εμένα δε μου αρέσει, εσένα μπορεί να σου αρέσει! Θα σου αλλάξω γνώμη εγώ; Φυσικά και όχι!

Δικαίωμα κριτικής έχεις πάντα, με αφορμή οτιδήποτε! Δε χρειάζεται να στη ζητήσει κάποιος, αν δεν είναι αποδεκτή, άλλο αυτο.

Το είπα και από την αρχή! Δε με ενδιαφέρει τόσο να πάρω την πολυπόθητη ψήφο σου, όσο το να ακούσεις το κομμάτι μου...

Αν δε σε ενδιαφέρει καν, κανένα πρόβλημα!

Βρε Dee για τους μη κατέχοντες λογαριασμό εκεί, υπάρχει κάπου αλλού να το ακούσουμε ή να το ανεβάσεις εδώ;

ΥΓ: Με τέτοιο debate που έχει δημιουργήσει, είμαι περίεργος να το ακούσω  :D

Nikolas είπε:
Να λοιπόν, γιατί δε χωνεύω τα popularity contests (άσε που τέλικα ο νικητής είναι αυτό που έχει πιο πολλούς "φίλους" στο facebook/twitter/κτλ)...
Ακριβώς αυτό.  ;)
Στην ουσία πρόκειται για μια αφορμή να μαζέψεις κόσμο με πρόσχημα τη μουσική...

Δε λέω... όλοι πια το κάνουν. Ακόμα και εταιρείες άσχετες με τη μουσική. Ο νέος μουσικός διψάει για προβολή και επιβεβαίωση. Κι όταν αυτό συμβαίνει έχει καλώς... Πόσοι όμως είναι σε θέση να το ελέγξουν και να το αξιολογήσουν;

Dee είπε:
όσο το να ακούσεις το κομμάτι μου...
Για να ακούσουμε λοιπόν το κομμάτι σου...ανέβασέ το εδώ στο Νoiz, όπως κάνουμε και εμείς όλοι οι υπόλοιποι...και όχι σε ένα site που ζητά την εγγραφή μας και εσύ τη ψήφο μας.

Απλό? ;)

Εσύ φίλος...δεν είσαι αντικειμενικός ;D

atreu73 είπε:
Dee αντικειμενικά πες μου, εσύ το έγραψες αυτό;

" Το "παίξε με το χρόνο" είναι πραγματικά πολύ ιδιαίτερο κομμάτι!Συγχαρητήρια στα παιδιά που το επιμελήθηκαν.Ξεχωριστοί στίχοι και μελωδίες.Αξίζει σίγουρα να φτάσει στον τελικό. Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους! "
Κοίταξε, εγώ έβαλα αυτό το κομμάτι στο διαγωνισμό χωρίς να έχω ούτε έναν φίλο μέλος στο musicheaven για να με ψηφίσει....ούτε καν τον εαυτό μου...

Τώρα αν θέλεις να πιστεύεις ότι το έγραψα εγώ...με συγχωρείς αλλά με προσβάλλει αυτό που λές...

Terry RoscoeBeck5 είπε:
Βρε Dee για τους μη κατέχοντες λογαριασμό εκεί, υπάρχει κάπου αλλού να το ακούσουμε ή να το ανεβάσεις εδώ;

http://www.musicheaven.gr/html/modules.php?name=MusicContest&file=results&cid=4

"Παίξε με το χρόνο"

Θα χαρώ να μου πεις τη γνώμη σου!

marathon είπε:
Εσύ φίλος...δεν είσαι αντικειμενικός ;D
Εσύ φίλος βγάλε το σαχλόφωνο από την ντουλάπα, ξεσκόνισε το και κοίτα το γειτονικό thread  ;D ;D ;D

marathon είπε:
Για να ακούσουμε λοιπόν το κομμάτι σου...ανέβασέ το εδώ στο Νoiz, όπως κάνουμε και εμείς όλοι οι υπόλοιποι...και όχι σε ένα site που ζητά την εγγραφή μας και εσύ τη ψήφο μας.

Απλό? ;)
1ον: Το κομμάτι αυτό δε θέλω να το ανεβάσω σε κανένα forum και σε κανένα social network...

2ον: Και να γραφτείς τώρα δε μπορείς να ψηφίσεις!

Terry RoscoeBeck5 είπε:
Εσύ φίλος βγάλε το σαχλόφωνο από την ντουλάπα, ξεσκόνισε το και κοίτα το γειτονικό thread  ;D ;D ;D
Φίλος...εγώ δεν παίζω για...ψίχουλα ;D

1ον: Το κομμάτι αυτό δε θέλω να το ανεβάσω σε κανένα forum
Τότε...σε λάθος forum μπήκες...μάλλον... 8)

Dee είπε:
1ον: Το κομμάτι αυτό δε θέλω να το ανεβάσω σε κανένα forum και σε κανένα social network...
Σωστή. Τα forum είναι μόνο για πιθανούς ψηφοφόρους.

Δεν σημαίνει ότι τα έχουμε και σε εκτίμηση.

Εξάλλου το musicheaven είναι κάτι άλλο.

Αν μη τι άλλο ο σκοπός (μ' αυτά και μ' αυτά) αγαπητή Dee επετεύχθη.  ;)

marathon είπε:
Τότε...σε λάθος forum μπήκες...μάλλον... 8)
Θεωρώ ότι αυτό το forum έχει κι άλλα πράγματα να δεις εκτός των ανερχόμενων μουσικών...!

Λοιπόν μετά από ενδοσκόπηση του πονήματος σας, περισυλλογή και ανάλυση, κατέληξα στα εξής:  

Το άσμα είναι γλυκύτατο.

Το κέλτικο στοιχείο μου άρεσε.

Είχε ωραία ατμόσφαιρα.

Ο Ελληνικός στίχος μου ψιλο-ξίνισε  ;D θα ήθελα να ακούσω και μια αγγλική εκδοχή.

Εσύ τα λες καλά- αλλά δεν ακούω τις νότες και την έκταση, στις καταλήξεις σου που θα με «κουνήσουν».

Ναι έχεις δίκιο, άκουσα το πρώτο σε ψήφους- έτσι για να έχω ένα «συγκριτικό» μέτρο- και (για να το πω ευγενικά)  ;D ;D ;D η τραγουδίστρια δεν με ενθουσίασε  ;D ;D ;D ;D

audiokostas είπε:
Σωστή. Τα forum είναι μόνο για πιθανούς ψηφοφόρους.

Δεν σημαίνει ότι τα έχουμε και σε εκτίμηση.

Εξάλλου το musicheaven είναι κάτι άλλο.

Αν μη τι άλλο ο σκοπός (μ' αυτά και μ' αυτά) αγαπητή Dee επετεύχθη.  ;)
Δε θέλω το κομμάτι αυτό να αναρτηθεί πουθενά για τους δικούς μου λόγους.

Από την αρχή είπα, "αν" σ' αρέσει το ψηφίζεις!

Αν όχι, έχει καλώς.

Με το musicheaven δεν έχω ιδιαίτερη σχέση...έμαθα για το διαγωνισμό και έβαλα το κομμάτι! Και είναι και ένας τρόπος να προβληθεί!

Terry RoscoeBeck5 είπε:
Λοιπόν μετά από ενδοσκόπηση του πονήματος σας, περισυλλογή και ανάλυση, κατέληξα στα εξής:  

Το άσμα είναι γλυκύτατο.

Το κέλτικο στοιχείο μου άρεσε.

Είχε ωραία ατμόσφαιρα.

Ο Ελληνικός στίχος μου ψιλο-ξίνισε  ;D θα ήθελα να ακούσω και μια αγγλική εκδοχή.

Εσύ τα λες καλά- αλλά δεν ακούω τις νότες και την έκταση, στις καταλήξεις σου που θα με «κουνήσουν».

Ναι έχεις δίκιο, άκουσα το πρώτο σε ψήφους- έτσι για να έχω ένα «συγκριτικό» μέτρο- και (για να το πω ευγενικά)  ;D ;D ;D η τραγουδίστρια δεν με ενθουσίασε  ;D ;D ;D ;D
Σ'ευχαριστώ που μπήκες στον κόπο και το άκουσες!

Θα λάβω υπόψιν αυτό που μου είπες για την αγγλική εκδοχή!

Dee είπε:
Κοίταξε, εγώ έβαλα αυτό το κομμάτι στο διαγωνισμό χωρίς να έχω ούτε έναν φίλο μέλος στο musicheaven για να με ψηφίσει....ούτε καν τον εαυτό μου...

Τώρα αν θέλεις να πιστεύεις ότι το έγραψα εγώ...με συγχωρείς αλλά με προσβάλλει αυτό που λές...
Εντάξει βρε Dee μην αρπάζεσαι. Συζήτηση κάνουμε. Ίσα ίσα που εγώ πρώτος σε υπερασπίστηκα. Α ρε γυναίκες. Πόσο γρήγορα ξεχνάνε.

atreu73 είπε:
Εντάξει βρε Dee μην αρπάζεσαι. Συζήτηση κάνουμε. Ίσα ίσα που εγώ πρώτος σε υπερασπίστηκα. Α ρε γυναίκες. Πόσο γρήγορα ξεχνάνε.
Δεν αρπάχτηκα! Όλα καλά! Απλά μερικές φορές είμαστε πολύ καχύποπτοι!

Χαχα! Φυσικά και δε ξεχνάνε!  ;D

Ακουσα κ εγω το τραγουδι και συμφωνω με Terry...η μουσικη ομορφη, η φωνη σου συμπαθητικη,ο στιχος ψιλοαπλοικος-παιδικος....θελω κ εγω αγγλικο στιχο!

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back