Για hiphop ακροατές και όχι μόνο...

tomandgeronimo

Νέο μέλος
Πόντοι
16
Γεια σας,

ονομάζομαι UnknownArtist (ή για συντομία ua) και τα τελευταία 2 χρόνια ετοιμάζω τον δίσκο μου που θα κυκλοφορήσει φυσικά for free...Σας παραθέτω 3 promo κομμάτια του δίσκου που ετοιμάζω και περιμένω τις γνώμες σας...Ευχαριστώ πολύ...

http://rapidshare.com/files/410402727/UnknownArtist-3_Promo_Tracks.rar.html

Η ηχογράφηση και η μίξη έγινε στο home studio μου. Μουσική, στίχοι, ερμηνεία: UnknownArtist(Εγώ :P)

Ευχαριστώ και πάλι

προσπαθω να το κατεβασω αλλα μου λεει οτι το αρχειο ειναι κατεστραμενο,αν μπορεις ανεβασε το κανονικα στο νοιζ οχι με λινκ αν γινεται  ;) !

nexarulhu είπε:
προσπαθω να το κατεβασω αλλα μου λεει οτι το αρχειο ειναι κατεστραμενο,αν μπορεις ανεβασε το κανονικα στο νοιζ οχι με λινκ αν γινεται  ;) !
Στο νόιζ δεν μπορώ να το ανεβάσω γιατί δεν χωράει....Το αρχείο κανονικό είναι, δεν έχει πρόβλημα...Δοκίμασε άλλο browser αν γίνεται... ;)

Evilnye είπε:
Αντί να έχεις το πρόμο σου σε ένα rar, ανέβασε το σε mp3, σύμφωνα με τις προδιαγραφές και τις οδηγίες εδώ

http://www.noiz.gr/index.php?topic=152986.0
Δεν είναι ένα κομμάτι, αλλά 3...και μόνο ένα απ'αυτά πληρεί τις προδιαγραφές για να ανέβει(λόγω όγκου)...

tomandgeronimo είπε:
Δεν είναι ένα κομμάτι, αλλά 3...και μόνο ένα απ'αυτά πληρεί τις προδιαγραφές για να ανέβει(λόγω όγκου)...
Γιατί δεν ανεβάζεις το ένα που μπορείς να ανεβάσεις πρώτα να πάρει μια ιδέα όποιος ενδιαφέρεται;

Να ένα κομμάτι από τα 3 πρόμο....Το κομμάτι είναι storytellinng και δεν είναι φυσικά στην τελική το μορφή(από θέμα μίξης και ποιότητας πάντα μιλώντας) αφού είναι πρόμο...Ακούστε και αν θέλετε να ακούσετε και άλλα κομμάτια κατεβάστε το rar από rapidshare ή megaupload. αα και γράψτεκαι καμία  γνώμη ;) ;)Ευχαριστώ

_Κοινωνία_-UnknownArtist_U.a..mp3

Attachments

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Τα άκουσα και τα τρία.

Ολόκληρα.

Μην αφήσεις τα μαθήματά σου για την μουσική....

audiokostas είπε:
Τα άκουσα και τα τρία.

Ολόκληρα.

Μην αφήσεις τα μαθήματά σου για την μουσική....
Οκ...Επειδή δεν κατάλαβα καλά αυτό που θες να μου πεις...Σ' αρεσαν ή όχι?Και γενικά τι σε χάλασε/άρεσε?Ευχαριστώ για την ακρόαση..

Λοιπον χωρις να ειναι φαν του ειδους κατεβασα και ακουσα τα τραγουδια σου.

Αυτο που καταλαβα... Οι στιχοι αρκετα cliche...(αυτο δεν ειναι απαραιτητα κακο),επισης δεν ξερω αλλα σε καποια σημεια νιωθω οτι οι στιχοι δεν γεμιζουν σωστα τη μουσικη(η οποια μου αρεσε αρκετα για τη μουσικη λεω :P).Επισης εγω θα σου πρωτεινα να δουλεψεις την αρθρωση σου λιγακι,και να δωσεις περισσοτερη βαση στον τροπο που τραγουδας  ;)

φιλικα παντα. ;D

Άκουσα μόνο το "Κοινωνία". Η μουσική μου  άρεσε, αν και θα την προτιμούσα πιο εμπλουτισμένη από όργανα, μου ακούστηκε κάπως λειψή. Όντως, η φωνή δεν πατούσε πάνω στη μελωδία  κι επίσης  θα την ήθελα να μιλάει πιο αργά και καθαρά :-\

Προσωπικά κάθε κομμάτι σε κάθε είδος μουσικής το προσεγγίζω και το αξιολογώ ("μου αρέσει"/"δε μου αρέσει") - καλώς ή κακώς- από την ατμόσφαιρα και το feeling που μου μεταδίδει, και το feeling των κομματιών σου μου άρεσε. Τα αδύναμα σημεία τα τόνισαν οι προλαλήσαντες. Καλή συνέχεια, λοιπόν. :)

nexarulhu είπε:
Οι στιχοι αρκετα cliche...(αυτο δεν ειναι απαραιτητα κακο)
Τι εννοείς ακριβώς? Ότι είναι συνηθισμένοι?Γενικά σαν στίχοι σου άρεσαν?Ειδικά στο κοινωνία, αν προσέξεις τα λόγια, υπάρχει βαθύ νόημα...  ;) ;)

kleinmeiner είπε:
Προσωπικά κάθε κομμάτι σε κάθε είδος μουσικής το προσεγγίζω και το αξιολογώ ("μου αρέσει"/"δε μου αρέσει") - καλώς ή κακώς- από την ατμόσφαιρα και το feeling που μου μεταδίδει, και το feeling των κομματιών σου μου άρεσε. Τα αδύναμα σημεία τα τόνισαν οι προλαλήσαντες. Καλή συνέχεια, λοιπόν. :)
Ευχαριστώ πολύ αγαπητέ kleinmeiner..

tomandgeronimo είπε:
υπάρχει βαθύ νόημα...  ;) ;)
Βοήθησέ με λίγο, σε εκλιπαρώ......

audiokostas είπε:
Βοήθησέ με λίγο, σε εκλιπαρώ......
Θα σε παρακαλούσα να μην ειρρωνεύεσαι..Όσο για το αυτό πού ζήτησες, σου προτείνω να ξανακούσεις ξανά το τραγούδι... Αν δεν σου άρεσε ή θεωρείς ότι οι στίχοι είναι χωρίς νόημα, κανένα πρόβλημα, πέστο με καλύτερο τρόπο, ή μην απαντάς καθόλου καλύτερα...

Εκανα τον κοπο να σε ακουσω κ γω φιλε μου.Θα συμφωνησω με τον audiokostas.Μη χανεις χρονο απ το διαβασμα σου για την μουσικη αυτη κ το συγκεκριμενο αποτελεσμα πανω απ ολα.

Περα απο τους στιχους το "ραπισμα" σου δεν καθεται στη μουσική.Πρεπει να καθεσαι στο μπιτ κ οχι να διαβαζεις απλα γρηγορα τους στιχους οπου νανε.Πρεπει να κανεις ομοιοκαταληξιες κ να σου καθονται οι προτάσεις μαζι με το μπιτ.Μετρημενα γενικα για να υπαρχει ροή κ απο εσενα κ απο τη μουσικη.Ειναι αυτο που λενε οι μουσικοι οτι δεν "γκρουβάρεις".Παιζεις πολλες νοτες βρωμικες αλλα δεν φτανει αυτο για να γινει κατι.

trigga είπε:
Εκανα τον κοπο να σε ακουσω κ γω φιλε μου.Θα συμφωνησω με τον audiokostas.Μη χανεις χρονο απ το διαβασμα σου για την μουσικη αυτη κ το συγκεκριμενο αποτελεσμα πανω απ ολα.

Περα απο τους στιχους το "ραπισμα" σου δεν καθεται στη μουσική.Πρεπει να καθεσαι στο μπιτ κ οχι να διαβαζεις απλα γρηγορα τους στιχους οπου νανε.Πρεπει να κανεις ομοιοκαταληξιες κ να σου καθονται οι προτάσεις μαζι με το μπιτ.Μετρημενα γενικα για να υπαρχει ροή κ απο εσενα κ απο τη μουσικη.Ειναι αυτο που λενε οι μουσικοι οτι δεν "γκρουβάρεις".Παιζεις πολλες νοτες βρωμικες αλλα δεν φτανει αυτο για να γινει κατι.
Ευχαριστώ που με άκουσες φίλε μου...

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back