- Πόντοι
- 38
Γιατρε μου, ολα ξεκινησαν υστερα απο το τελευταιο κουβαλημα που χρειαστηκα να κανω για μια εμφανιση. Κουβαλησα :
- 1 κιθαρα
- 1 τσαντα με καλωδια
- 1 τσαντα με το midi controller
- 1 rack 4u
- 1 rack 6u
Γιατρε μου, δεν αντεχω αλλο, συχαθηκα το κουβαλημα, και αντε τωρα ειμαι νεος, ομορφος και μπρατσαρας :lol: και τα καταφερνω, αλλα τι θα κανω σε λιγα χρονια?
Γιαυτο λοιπον σκεφτομαι να αντικαταστησω καποια απο τα κομματια του rack μου, και συγκεκριμενα για αρχη τον τελικο (δεν μπορω να τα διωξω ολα με την μια, ειμαι δεμενος μαζι τους )με καποιο λαμπατο combo...
Ετσι, και το preamp section θα κρατησω, για αρχη τουλαχιστον, και θα μπω σιγα σιγα στην φιλοσοφια του combo με τα παρελκομενα του, αν με κερδισει βεβαια :roll:
Το ερωτημα λοιπον ειναι το εξης : ποιος combo :?:
Τα χαρακτηριστηκα που θελω να συγκεντρωνει ειναι τα εξης :
α)ενταση > 30 Watt
β)αρκετο headroom (το 12" μεγαφωνο ειναι στανταρ)
γ)να μην "σπαει" γρηγορα
δ)να τα παει καλα με τα πεταλια
ε)να εχει fx loop, δεν ειναι απαραιτητο, αλλα καλο θα ηταν...
στ)να μην κανει ενα καρο λεφτα!!!
Αποτι ειδα, μου γυαλισε ο fender blues deluxe, αλλα δεν ειμαι σιγουρος αν μου κανει...
Αναμενω τα φωτα σας!
Να ζητησω προκαταβολικα συγνωμη για το μακροσκελες post αλλα επρεπε να τα βγαλω απο μεσα μου :lol: :lol: :lol:
- 1 κιθαρα
- 1 τσαντα με καλωδια
- 1 τσαντα με το midi controller
- 1 rack 4u
- 1 rack 6u
Γιατρε μου, δεν αντεχω αλλο, συχαθηκα το κουβαλημα, και αντε τωρα ειμαι νεος, ομορφος και μπρατσαρας :lol: και τα καταφερνω, αλλα τι θα κανω σε λιγα χρονια?
Γιαυτο λοιπον σκεφτομαι να αντικαταστησω καποια απο τα κομματια του rack μου, και συγκεκριμενα για αρχη τον τελικο (δεν μπορω να τα διωξω ολα με την μια, ειμαι δεμενος μαζι τους )με καποιο λαμπατο combo...
Ετσι, και το preamp section θα κρατησω, για αρχη τουλαχιστον, και θα μπω σιγα σιγα στην φιλοσοφια του combo με τα παρελκομενα του, αν με κερδισει βεβαια :roll:
Το ερωτημα λοιπον ειναι το εξης : ποιος combo :?:
Τα χαρακτηριστηκα που θελω να συγκεντρωνει ειναι τα εξης :
α)ενταση > 30 Watt
β)αρκετο headroom (το 12" μεγαφωνο ειναι στανταρ)
γ)να μην "σπαει" γρηγορα
δ)να τα παει καλα με τα πεταλια
ε)να εχει fx loop, δεν ειναι απαραιτητο, αλλα καλο θα ηταν...
στ)να μην κανει ενα καρο λεφτα!!!
Αποτι ειδα, μου γυαλισε ο fender blues deluxe, αλλα δεν ειμαι σιγουρος αν μου κανει...
Αναμενω τα φωτα σας!
Να ζητησω προκαταβολικα συγνωμη για το μακροσκελες post αλλα επρεπε να τα βγαλω απο μεσα μου :lol: :lol: :lol: