Έγραφα για καιρο χωρις προβλημα σε Cubase 5 (χρησιμοποιουσα στο ιδιο αρχειο midi, ezdrummer + κιθάρα συνδεδεμένη με ASIO4ALL). Μια μέρα που πήγα να συνεχίσω, αρχισαν να παρουσιαζονται κενά στον ήχο, ενώ ακούω αυτό που εχω ηδη ηχογραφισει ή κενά την ώρα της εγγραφής, λες και ο υπολογιστης δεν μπορει να σηκωσει το πρόγραμμα (δεν τρεχει κατι αλλο στο background κι εχω καλο μηχανημα). Δεν αλλαξα καποια ρυθμιση και πριν το προβλημα μεχρι και την τελευταια φορα που εκλεισα το προγραμμα όλα ήταν ΟΚ. Δηλαδη με το ιδιο βεβαρημενο αρχειο την τελευταια φορα δεν ειχα θεμα, το τρεχε κανονικα. Από εκείνη τη στιγμή το ίδιο πρόβλημα συμβαίνει κάθε φορά που χρησιμοποιώ αυτό το συγκεκριμένο αρχείο και όχι σε κάποιο άλλο αρχείο. Βεβαια τα αλλα αρχεια δεν ειναι και τοσο βαρια αλλα δε νομιζω να ειναι θεμα βαρους.
Υπάρχουν πολλά αρχεία στο φάκελο audio δεν ξέρω αν αυτό βοηθάει για λύση.
Προτάσεις? Ξερω ειναι χαος, αλλα μηπως συμβαινει γενικα και ειναι συνηθισμενος ο τροπος λυσης ή τα πραγματα που πρεπει να τσεκαρω...
Υπάρχουν πολλά αρχεία στο φάκελο audio δεν ξέρω αν αυτό βοηθάει για λύση.
Προτάσεις? Ξερω ειναι χαος, αλλα μηπως συμβαινει γενικα και ειναι συνηθισμενος ο τροπος λυσης ή τα πραγματα που πρεπει να τσεκαρω...