Δεν είμαι κατάσκοπος, πολυεκατομμυριούχος ή εγκληματίας. Δε βρίσκω λόγω να με παρακολουθεί προσωπικά κάποιος. Αν το κάνει, τον λυπάμαι. Θα έχει πεθάνει απ' τη βαρεμάρα ?Το Linux φαίνεται να είναι η πιο ασφαλής επιλογή στους πονηρούς καιρούς που ζούμε
Δεν έκανα αυτό: ''ensure that the audio extraction option is enabled.'' με αποτέλεσμα να μην έχω ήχο... Τώρα έχω Ευχαριστώ
- When you import the video, make sure to select the option to extract the audio. Go to Session > OpenVideo, and in the import dialog, ensure that the audio extraction option is enabled.
Το έχεις κάνει αυτό;
Δεν είμαι κατάσκοπος, πολυεκατομμυριούχος ή εγκληματίας. Δε βρίσκω λόγω να με παρακολουθεί προσωπικά κάποιος. Αν το κάνει, τον λυπάμαι. Θα έχει πεθάνει απ' τη βαρεμάρα ?
Οπότε γιατί να παιδεύεται κάποιος;
έτσι από περιέργεια...γιατί κάποιος (στα Mac) θα κετέβαζε το Ardour?Πάντως, το Ardour τρέχει και στις τρεις πλατφόρμες, μάλιστα (αν και έχω καιρό να το κάνω αυτό) θυμάμαι ότι έτρεχε στον Mac καλύτερα από τις άλλες δύο. Λογικό είναι.
έτσι από περιέργεια...γιατί κάποιος (στα Mac) θα κετέβαζε το Ardour?
Η συνάντηση με το Garageband...ήταν καρμική!!?Για να βρέξει τα πόδια του στις πολυκαναλικές ηχογραφήσεις, χωρίς να κλειδωθεί στο οικοσύστημα της Apple. Όπως εσύ δηλαδή θέλησες κάποτε να ξεκινήσεις με το Garageband, μόνο που εσύ δεν είχες τέτοιο πρόβλημα.