Ξεκούρδιστη Κιθάρα

το παιδί μας δουλεύει! δεν παίζει.

να ξέρει το ιντονέισον και να μην ξέρει πως το παλούκΙ λέγεται λαιμός και τα σιδηράκια τάστα πάνω στην ταστιέρα....

μου αρέσει και το όνομα του θέματος: ξεκούρδιστη κιθάρα

θα ανοίξω ένα θέμα που θα λέγετε "βρεγμένη σανίδα" και θα λέω: "αν τις φας με βρεγμένη σανίδα, πονάει;;;"

Παιδιά για ηρεμήστε λίγο γιατί νομίζω ότι αποπήρατε ένα συνφορουμίτη που απλά τυχαινει να είναι εντελώς άσχετος, όπως εγώ πχ. όσον αφορά στο πλέξιμο.

Earendil είπε:
Εκπληκτική ιδέα. Δε θα είχαμε γνωριστεί ποτέ βέβαια, αλλά εκπληκτική ιδέα ακόμα κι έτσι.
Έλιωσα  ;D

Καλησπέρα παιδιά! Τέλος καλό, όλα καλά! Μόλις γύρισα από εναν φίλο μου, πολύ πεπειραμένο στις κιθάρες, και έλυσα μια και καλή το πρόβλημα μου. Έμαθα να κουρδίζω και μόνος τελικά. Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας!  :) Για νέα προβλήματα στο μέλλον να σας ξαναεμπιστευτώ?

ναι βρε.. μην κοιτας που εδω περα πεφτει και λιγο δουλεμα...:)

για καλο ειναι ;D

Κι άμα ξεχορδιστει πάλι, μην τρέχεις στον φίλο σου, σήκωσε το ακουστικό του τηλεφώνου και έχεις μια ΛΑ καμπάνα...  ;D

ναι τετοια να λετε να τον μπερδεψουμε ακομα περισσοτερο ;D

Ε, αν μπερδευτεί, όπως είναι με το ακουστικό, παίρνει τηλ. τον φίλο του και καθαρίζει...  :D

Chimay είπε:
Καλησπέρα παιδιά! Τέλος καλό, όλα καλά! Μόλις γύρισα από εναν φίλο μου, πολύ πεπειραμένο στις κιθάρες, και έλυσα μια και καλή το πρόβλημα μου. Έμαθα να κουρδίζω και μόνος τελικά. Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας!  :) Για νέα προβλήματα στο μέλλον να σας ξαναεμπιστευτώ?
χωρις κουβεντα!

120 κατασκευαστες κιθαρας, συνιστουν σκιπ... ε, νοιζ. αυτοι ξερουν!

ο πεπειραμενος φιλος τι λεει αληθεια? αξιζουμε???

Τέλος καλό όλα καλά και κιθάρα κουρδισμένη.

αλλά συγγνώμη ρε αδερφέ κάθε φορά που διαβάζω το τόπικ σου λιώνω στα γέλια!

Άλλωστε ο ''Μπάσσο και Ξερό Ψωμί'' με το που πρωτοέπιασε κιθάρα, εκτός από το κούρδισμα, ήξερε να παίζει και το far beyond the sun!! 8) Εύγε!! :D

NoIzY είπε:
Άλλωστε ο ''Μπάσσο και Ξερό Ψωμί'' με το που πρωτοέπιασε κιθάρα, εκτός από το κούρδισμα, ήξερε να παίζει και το far beyond the sun!! 8) Εύγε!! :D
και το part με τα πληκτρα?  ;D

χωρίς μ@λ@κίες, το κούρδισμα είναι πολύ μεγάλο εμπόδιο για αρχάριο μουσικό. Ειδικά χωρίς κουρδιστήρι.

Το να μάθεις μουσική σημαίνει να εκπαιδεύεις τα αυτιά. Και τότε μαθαίνεις και να κουρδίζεις. Αλλά πώς να μάθεις με ξεκούρδιστη κιθάρα;

τεσπα, καλή τύχη

harilatron είπε:
"Πέντε αδέρφια μοιράζονται τα μήλα που πήραν προς 20 δραχμές το κιλό διαθέτοντας 40 δραχμές συνολικά. Αν ένα μήλο ζυγίζει 100 γραμμάρια τότε πόσα μήλα παίρνει ο καθένας?
Όσες είναι και οι τωρινές σελίδες αυτού του τόπικ. ;D

harilatron είπε:
Μπράβο rocka-vick. Εχεις το γονίδιο του επιστήμονα.  :)
Οχι απλα έχω δουλέψει σε μπακάλικο ;D ;D ;D

NoIzY είπε:
και το part με τα πληκτρα?  ;D

το παρτ με τα πλήκτρα με δυσκόλευε λίγο στην αρχή.

μετά το συνήθισα 8)

λοιπόν σοβαρά τώρα το κούρδισμα τις πρώτες βδομάδες ήταν ο εφιάλτης μου.

το καταλαβαίνω το παιδί στο τόπικ. Απλά εκφράζεται τόσο αστεία:

Αυτό το παλούκι με τα σιδεράκια...

θέλει ιντονέησον ε; αυτό είναι...

Vrass είπε:
Η κάθε χορδή της κιθάρας μου ακούγεται διαφορετικά από τις άλλες. Και άμα βάλω το δάχτυλο και τις πατήσω ανάμεσα από αυτά τα σιδεράκια που έχει στο μακρύ παλούκι, το πράμα περιπλέκεται περισσότερο. Θελη ιντονέησον? Αφτό ήνε?

εδιτ: μακρύ παλούκη ήθελα να πω... συγγνώμη :)
Βρε Μπάσε του Ξερού Ψωμιού, δεν είπα εγώ αυτό που λες! Ορίστε, ο Vrass ήταν.  ;)

Θυμαμαι και εγω οταν πηρα πρωτη φορα μια κιθαρα αντικα στα χερια μου επαιζα οτι να'ναι ουτε που ηξερα τι εστι κουρδισμα. Μετα εμαθα τα tabs και αναρωτιομουν γιατι δεν εβγαινε τιποτα σωστα αν και εβαζα τα δαχτυλα εκει που πρεπει. Μετα πηρα και ηλεκτρικη και μου εκατσε ασχημα που δεν ακουγομουν σαν τον edge. lol

Trending...

Νέα θέματα

Back