- Πόντοι
- 16
Εχω ενα highway one μπασσο σε honey blonde finish.Μιλαμε για το γνωστο matt,nitro on poly finish.Η βαφη ειναι υπερευαισθητη,αυτο το ηξερα αφου ειχα στο παρελθον ενα highway one sunburst οργανο και δεν με ενοχλει κιολας.Δυστυχως ομως μαλλον λογω του χρωματος εκτος απο την ευπαθεια στις γρατζουνιες,το finish εχει και μια ταση να λερωνει-μαυριζει λες και ειναι τραπεζομαντηλο.
Οντας εντελως ασχετος απο βαφες,βερνικια κτλ θελω να ρωτησω αν υπαρχει κατι να περασω την κιθαρα(καποιο βερνικι?κατι αλλο?) για να γινει πιο ανθεκτικη.Εχετε σαν δεδομενο οτι δεν εχω βαψει τιποτε αλλο εκτος χαρτι,αρα αν εχετε να προτεινετε κατι θα ηθελα να το κανετε με τον απλουστερο δυνατο τροπο.
Σε ξενα φορουμ που εριξα μια ματια καποιοι εκαναν λογω για car polishes,αλλα μεχρι εκει...
Οντας εντελως ασχετος απο βαφες,βερνικια κτλ θελω να ρωτησω αν υπαρχει κατι να περασω την κιθαρα(καποιο βερνικι?κατι αλλο?) για να γινει πιο ανθεκτικη.Εχετε σαν δεδομενο οτι δεν εχω βαψει τιποτε αλλο εκτος χαρτι,αρα αν εχετε να προτεινετε κατι θα ηθελα να το κανετε με τον απλουστερο δυνατο τροπο.
Σε ξενα φορουμ που εριξα μια ματια καποιοι εκαναν λογω για car polishes,αλλα μεχρι εκει...