Ξεφύγανε οι τιμές ή μόνο εμένα μου φάνηκε?

είδε άλλος που ψώνισε κάτι ας πούμε premium αν έφυγαν οι τιμές?
Premium δεν ξέρω.., αλλά εχθές που πήγα και κουρεύτηκα μετά από 4 μήνες στον ίδιο κουρέα, πλήρωσα 8Eu από 6 που το είχε όσο κουρεύομαι σε αυτόν (2 χρόνια~)

Βλέπω μια τάση στην ΕΕ να μην θέλουν να ακολουθήσουν επεκτατική νομισματική πολιτική, δηλαδή να αυξήσουν επιτόκια, μισθούς κλπ για να ισοφαρίσουν τα αποτελέσματα του πληθωρισμού και τηρούν στάση αναμονής μέχρι να φτάσει η κατάσταση στο απροχώρητο. Λογική στάση γιατί δεν θέλουν να ξεφύγει ο πληθωρισμός και να τρέχουν μετά να τον μαζέψουν.

Δεν ειναι μονο ο πληθωρισμος ,αν αυξηθουν τα επιτοκια αριβεντερτσι Ρομα... (το εχεις δει το ιταλικο χρεος?) ...καλα μη μιλησουμε για εμας εμεις εχουμε χαιρετησει απο νωρις...

Αλλα τι λεΓω...ο πτΩχος θα φορολογησουμε τα υπερκερδη της ΔΕΗ και θα ΣΩΘΟΥΜΕ ....

?

Ωχ....ΖΗΜΙΕΣ εχει η ΔΕΗ 800 εκ...... δεν πειραζει θα φορολογησουμε τις ΖΗΜΙΕΣ ...το ΙΔΙΟ ειναι ?

Premium δεν ξέρω.., αλλά εχθές που πήγα και κουρεύτηκα μετά από 4 μήνες στον ίδιο κουρέα, πλήρωσα 8Eu από 6 που το είχε όσο κουρεύομαι σε αυτόν (2 χρόνια~)

εμενα τα ιδΓια ΜΟΥ πηρΑ 

8182VAHvaVL._SL1500_.jpg

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
ε, άρα τα ΥΠΕΡΚΕΡΔΗ τους για να μην ανέβει ο πληθωρισμός περίπου 6 με 8 μήνες θα κρατήσουν.

Ως τότε θα ψοφήσουμε οι μισοί  από την πείνα και οι άλλοι μισοί θα ζήσουν καλύτερα.

χαχαχααχαχχααχαχαχαχχαχα?

ε, άρα τα ΥΠΕΡΚΕΡΔΗ τους για να μην ανέβει ο πληθωρισμός περίπου 6 με 8 μήνες θα κρατήσουν.

Ως τότε θα ψοφήσουμε οι μισοί  από την πείνα και οι άλλοι μισοί θα ζήσουν καλύτερα.

Πόσο είπαμε ότι πουλιέται μεταχειρισμένο το v-synth σήμερα...; ?

ΖΗΜΙΕΣ ειπαμε εχουν....βεβαια οπως ειπα και παραπανω το ΙΔΙΟ με τα ΚΕΡΔΗ ειναι για ....καπΓιους ? οποτε θα τα φορογησουμε και θα φαμεΝ με ΧΡυσαΝ κουταλιαΝ

Τι ΖΗΜΙΕΣ τι ΚΕΡΔΗ δεν εχει διαφορα...ο λαΓος μονο να χαιρεται και να αλλαλαζει ? 

ΖΗΜΙΕΣ ειπαμε εχουν....βεβαια οπως ειπα και παραπανω το ΙΔΙΟ με τα ΚΕΡΔΗ ειναι για ....καπΓιους ? οποτε θα τα φορολησουμε και θα φαμεΝ με ΧΡυσαΝ κουταλιαΝ
εγώ αντέχω τα ΥΠΕΡΚΕΔΡΗ τους για 6-8 μήνες. Μετά θα πεινάσω με τον υπόλοιπο λαό εκτός και αν αυτορυθμιστούν οι αγορές και οι ΕΕ πράξουν στο σωστό timing για τον πληθωρισμό.

Εγώ έχω πίστη σε αυτούς. Τους πιστεύω γι αυτό ΜΕΝΩ ΕΥΡΩΠΗ??

Τους πιστεύω γι αυτό ΜΕΝΩ ΕΥΡΩΠΗ??

Οχι ρε συ ,πηγαινε στον ΠΟΥΤΙΝ θα σου δωΚει και ΠΡΕΣΑ για να κοΠσις νομιΖμα ?,ειναι καλος ανθρωπος,αγαπα τον ελληνικο λαΓο.  

Αν κουβεντιάσουμε την αύξηση των τιμών στα μουσικά όργανα έχει καλώς.

Αν κουβεντιάσετε τη γνωστή μιρμιρίαση της ψωροκώσταινας που νομίζει πως είναι ο ομφαλός της γης με  την πατροπαράδοτη κλωτσοπατινάδα, να βάλω κάνα μέσο μπας και μιλήσουμε για κάτι σοβαρότερο;

Πως χάνουμε έτσι τη μπάλα βρε αδερφέ και δεν μιλάμε επι της ουσίας;

Δεν πάτε να ασχοληθείτε καλύτερα με μια σημαντική έρευνα-κουίζ όπως αυτή;

Αν κουβεντιάσουμε την αύξηση των τιμών στα μουσικά όργανα έχει καλώς.

ΟΚ boss.

Τοσο η Fender ,οσο και η Gibson εχουν κανει ΑΥΞΗΣΕΙΣ στις MSRP τους γυρω στο 20% across the board .

Για αυτο αλλωστε πλεον οι μεξικανικες κιθαρες κανουν οσο εκαναν πριν 2 χρονια οι Αμερικανικες.

δηλαδή 33% πάνω

Αρα εγώ με την μπρεμεϊσο απο 2.5 στα 3.1, 20% να είμαι και ευχαριστημένος

Οχι και ειναι οι καλυτεροι οντως.

Παντως ειναι φοβερο το τουρκικο γιαουρτι θυμαμαι με ειχε παει η μακαριτισα η γιαγια μου (βερα Πολιτισσα) σε ενα μαγαζι στο Fatih και μου ειχε φυγει η μαγκια οταν το δοκιμασα...μιλαμε ηθελε μαχαιρι για να κοπει...τοσο πλουσιο ηταν.
Και μετά σε πειράζουν οι τηγανητές πατάτες. 

Και μετά σε πειράζουν οι τηγανητές πατάτες. 

Καμμια σχεση.

Το ζωικο λιπος ειναι ΕΥΛΟΓΙΑ ειδικα αν ειναι αριστης ποιοτητας.

Το τηγανητο,σε σπορελαια, αμυλο ειναι καταρα και μονοδρομος για τον ταφο.

Εκτος και αν εχεις κολλησει στα 80s που τρωγαμε μαργαρινες γιατι το ελαιολαδο και το βουτυρο "δεν κανουν καλο στην υγεια" ?

Καμμια σχεση.

Το ζωικο λιπος ειναι ΕΥΛΟΓΙΑ ειδικα αν ειναι αριστης ποιοτητας.

Το τηγανητο,σε σπορελαια, αμυλο ειναι καταρα και μονοδρομος για τον ταφο.

Εκτος και αν εχεις κολλησει στα 80s που τρωγαμε μαργαρινες γιατι το ελαιολαδο και το βουτυρο "δεν κανουν καλο στην υγεια" ?
Είμαι από Καλαμάτα και ξέρω από λάδι. 

εμενα τα ιδΓια ΜΟΥ πηρΑ 

Έτσι που πας, θα ντο κλείσεις ντο μαγαζί, και θα ντρέχεις αλλού για κούρεμα.

Προσωπικά έχω να μπω σε online μουσικομάγαζο, έστω και μόνο για χάζι, πάνω από ένα χρόνο.

Αποφεύγω τις περιττές στεναχώριες.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back