Why a tele?

otto##

otto##
Πόντοι
198
Dinosp είπε:
Το βασικό αντεπιχείρημα otto## ειναι οτι:

Οι ΤΕΛΕ ειναι οι ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΕΣ κιθάρες ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
όλες είναι οι πιο όμορφες; Εξ ορισμού μία κιθάρα είναι η ΠΙΟ ωραία. Π.χ η κόκκινη τέλε με τάδε ταστιέρα κλπ κλπ είναι η πιο ωραία (καλωσήρθατε στην ηλικά των 12 ετών ξανά  :P).

otto## είπε:
όλες είναι οι πιο όμορφες; Εξ ορισμού μία κιθάρα είναι η ΠΙΟ ωραία. Π.χ η κόκκινη τέλε με τάδε ταστιέρα κλπ κλπ είναι η πιο ωραία (καλωσήρθατε στην ηλικά των 12 ετών ξανά  :P).
Για την ακρίβεια η Κόκκινη με τη μαπλέ ταστιερα - απο μαγνήτες θα σε γελάσω

Μόνο μαπλέ ταστιερες παίζει ο Clapton - αλλα σε strat

Γιατι αν εχεις μια κιθαρα με διπλους μαγνητες,με την tele  αντιλαμβανεσαι πραγματα στο παιξιμο  σου που δεν ηξερες οτι κατεχεις.

Έχω την αίσθηση ότι με την τέλε συνηθίζεις να χτυπάς λίγο πιο δυνατά αλλά αυτό μπορεί να γίνει και κακή συνήθεια. 

schreivox είπε:
  Έχω την αίσθηση ότι με την τέλε συνηθίζεις να χτυπάς λίγο πιο δυνατά αλλά αυτό μπορεί να γίνει και κακή συνήθεια. 
Δηλαδη εγω που παιζω σε φουλ τρεμπλ με bridge υπαρχει επιστροφη?

Τήλε (tele στην αγγλική)

Το συγκεκριμένο πρόθεμα προέρχεται από τα αρχαία ελληνικά και δηλώνει την έννοια του «μακριά» 

Οπότε μακριά από tele.  ;D

VangelisV είπε:
Τήλε (tele στην αγγλική)

Το συγκεκριμένο πρόθεμα προέρχεται από τα αρχαία ελληνικά και δηλώνει την έννοια του «μακριά» 

Οπότε μακριά από tele.  ;D
Ρε Βάγγο, εντάξει γούστα περί ήχου ο καθένας έχει και καλά κάνει, αλλά μη μιλάς εσύ με τη πιο κακάσχημη εμφανισιακά μπουθάρα που έχει βγει  ;D ;D ;D

Δλδ προτιμώ κάτι γνήσιες μεταλλάδικες τύπου Τζάκσον -μπλιαχ- παρά τη V.

Ημαρτόνε δλδ, δεν βλέπεται με τη καμία αυτό το πράμα, άσε δε από εργονομία, καθιστός είναι αδύνατο να τη κρατήσεις και όρθιος πρέπει να φτιάξεις σύστημα ειδικό για να σταθεί με ζώνη.

Άμε παραπέρα φίλοους που θα πιείς για τους Τελεμέδες ;D ;D ;D

samy paraga είπε:
εσύ με τη πιο κακάσχημη εμφανισιακά μπουθάρα που έχει βγει  ;D ;D ;D

δεν βλέπεται με τη καμία αυτό το πράμα
Εγω θεωρω οτι ειναι απο τις πιο ομορφες και γι' αυτο ειναι ενα επιτυχημενο διαχρονικο μοντελο  :)

άσε δε από εργονομία, καθιστός είναι αδύνατο να τη κρατήσεις και όρθιος πρέπει να φτιάξεις σύστημα ειδικό για να σταθεί με ζώνη.
μια χαρα στεκεται, κλειδωνει αναμεσα στα ποδια και δεν παει πουθενα  :P

Superfunk είπε:
That's why

Στην αρχη νομιζα οτι ηταν γυναικα.  ;DΩραιος ηχος, η κιθαρα πανεμορφη, το ντυσιμο και το μαλλι του παλι οχι

Dinosp είπε:
why a tele then?
asat-bass-full-01.jpg

Superfunk είπε:
That's why

Καλά, από όσους μυθικούς κιθαρίστες έχουν παίξει με τέλε, αυτόν βρήκες; Και μη μου πεις ότι είναι μυθικός κιθαρίστας.  ;D

πχ

https://www.google.com/url?sa=i&rct=j&q=&esrc=s&source=images&cd=&cad=rja&uact=8&ved=0CAcQjRxqFQoTCJn16efEl8kCFYM5JgodFL4Atw&url=http%3A%2F%2Fequipboard.com%2Fpros%2Fjeff-beck&psig=AFQjCNGE3IXlC8_M8j5pYgsLoTXMgV7JmQ&ust=1447852446103162

otto## είπε:
Καλά, από όσους μυθικούς κιθαρίστες έχουν παίξει με τέλε, αυτόν βρήκες; Και μη μου πεις ότι είναι μυθικός κιθαρίστας.  ;D
Ενταξει,δεν βρισκεις ευκολα κουστουμι Γιωργου Μαγγα στην Αμερικη,και μονο γι αυτο αξιζει η αναφορα  ;D

georgekz750 είπε:
Ενταξει,δεν βρισκεις ευκολα κουστουμι Γιωργου Μαγγα στην Αμερικη,και μονο γι αυτο αξιζει η αναφορα   ;D
Δηλαδή ακόμα και από τους country εγώ θα έβαζα

Και μη μου πεις ότι είναι μυθικός κιθαρίστας
μπα της πλακας ειναι,μονο λα μινορε ξερει να βαραει ανοιχτο... ;D

το ιδιο και η ΚΙΘΑΡΑ του... ;D

http://www.guitarplayer.com/miscellaneous/1139/marty-stuart/11782

το ιδιο και ο δευτερος κιθαριστας της μπαντας...ασχΑΙτως λαιμε.. ;D

Από τη στιγμή που την έχει σε δύο εξώφυλλα (και σχεδόν στα μισά του compilation) το Αφεντικό, τι μου βάζετε βίντεα με όλα τα ΑΜΕΑ της Αμερικής, δεν καταλαβαίνω.....

1ccdff7c10d78ca236e7272be46db2562737945a.JPG

Και ο Mr. 5-τάστα-είναι-αρκετά με τη σωστή κιθάρα ( 66, με humbucker neck)

220px-Ice_Pickin.jpg

Να πάει στα απαντημένα.....

Superfunk είπε:
μπα της πλακας ειναι,μονο λα μινορε ξερει να βαραει ανοιχτο... ;D

το ιδιο και η ΚΙΘΑΡΑ του... ;D

http://www.guitarplayer.com/miscellaneous/1139/marty-stuart/11782

το ιδιο και ο δευτερος κιθαριστας της μπαντας...ασχΑΙτως λαιμε.. ;D

Κάτσε κανείς δεν είπε ότι είναι αίσχος. Γιατί το κάνεις δυαδικό; Ή παιχταράς ή αίσχος. Απλώς δεν είναι ο κιθαρίστας που θα σε κάνει να πιάσεις την κιθάρα (έτσι πιστεύω τουλάχιστον). Είναι ένας καλός country κιθαρίστας. Ξαναλέω για να γίνω ξεκάθαρος: Όταν κάποιος μιλάει για τελεκάστερ δεν θα του έρθει στο μυαλό αυτός ο τύπος. Bruce springsteen ναι. Jeff beck ναι. κλπ κλπ

audiokostas είπε:
Από τη στιγμή που την έχει σε δύο εξώφυλλα (και σχεδόν στα μισά του compilation) το Αφεντικό, τι μου βάζετε βίντεα με όλα τα ΑΜΕΑ της Αμερικής, δεν καταλαβαίνω.....

1ccdff7c10d78ca236e7272be46db2562737945a.JPG

Και ο Mr. 5-τάστα-είναι-αρκετά με τη σωστή κιθάρα ( 66, με humbucker neck)

220px-Ice_Pickin.jpg

Να πάει στα απαντημένα.....
Ελπίζω να μην αναφερόσουν στον Hiland. Γιατί αν το έκανες είναι ντροπή. Και για τον άνθρωπο αλλά και για τον απίστευτο κιθαρίστα.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back