- Πόντοι
- 398
Genious.......πρέπει να τονίζονται τα ''προσόντα'' του Νέστορα! ;D Εξού και το κιθαρόνι στα ψηλά πατώματα...τα μπαρέ είναι πιο βολικα ! ;DThe Genius Loci είπε:Ρε αγόρι, γιατί φοράς την κιθάρα... σουτιέν? ;D ;D ;D
Genious.......πρέπει να τονίζονται τα ''προσόντα'' του Νέστορα! ;D Εξού και το κιθαρόνι στα ψηλά πατώματα...τα μπαρέ είναι πιο βολικα ! ;DThe Genius Loci είπε:Ρε αγόρι, γιατί φοράς την κιθάρα... σουτιέν? ;D ;D ;D
Όχι, απλά κάνει περισσότερη φασαρία για το τίποτα!!!!!!Nestoras είπε:δηλ. τώρα που είναι κρεμασμένη χαμηλά είναι καλύτερα?
E...όχι και κανείς... :Nestoras είπε:Κανείς δεν σχολίασε την εφηβική ομορφιά μου. Μόνο γιατί τη κρεμάω ψηλά, δηλ. τώρα που είναι κρεμασμένη χαμηλά είναι καλύτερα?
Είδες πως ξεκινάει η σελίδα τους?Επαναφέρω το θέμα....όχι για το κλιπς, όσο για την τελευταία ανακάλυψή μου που κολλάει στον τίτλο...Ήδη τους έχω στείλει email, και βλέπω τον τίτλο να γίνεται πραγματικότητα
http://www.fibersonixx.com/solid_bodies.htm
Γιατί πως αλλιώς θα προσελκύσουν τα χρόνια θύματα?WilliamSats είπε:Γιατί άραγε?
Θα σοβαρευτώ (λίγο), για να χρησιμοποιήσω τη "πάσα" που μου δίνεις.WilliamSats είπε:Γιατί άραγε?
Ναι αλλά βάση αυτών που γράφουν, η λογική τους είναι βασισμένη στην αρχή του ξύλου, άσχετα αν ηχητικά έχει άλλο αποτέλεσμα.marathon είπε:Γιατί πως αλλιώς θα προσελκύσουν τα χρόνια θύματα?;D
Στην πυκνώτητα του ξύλου, που διαφέρει απο δέντρο σε δέντρο πχ?Θα θυμίσω παράδειγμα φίλου μας που πρόσφατα έγραψε ότι πήγε στο customshop της Gibson και δοκίμασε 10 ΙΔΙΕΣ κιθάρες για να καταλήξει στη δικιά του...Θα επαναλάβω, ΙΔΙΕΣ...ίδια ξύλα, ίδια κομμάτια ξύλου, ίδιοι μαγνήτες και ηλεκτρικά, ίδιο (μάλλον) χρώμα....άρα που παίξαν ρόλο εκεί τα ξύλα?
Το οποίο όμως έχει τοποθέτηση για τον ήχο του κάθε ξύλου που επαληθεύεται εύκολα.Αυτό και μόνο αρκεί, για να μην πολυδίνουμε σημασία....ατυχώς...σε άρθρα περί ξύλων, όπως αυτό που έγραψες...
To fiber έχει τον δικό του ήχο. Από ότι κατάλαβα εγώ, με τη μεθοδολογία που έχουν και τη τεχνολογία...και αυτόν τον κατευθύνουν.WilliamSats είπε:Ναι αλλά βάση αυτών που γράφουν, η λογική τους είναι βασισμένη στην αρχή του ξύλου, άσχετα αν ηχητικά έχει άλλο αποτέλεσμα.
Μα ακριβώς γι αυτό λέω ότι το ξύλο είναι "ασταθές" υλικό. Εάν αρχίσουμε να υπολογίζουμε και τη πυκνότητα...τότε είναι τελείως άχρηστο το άρθρο σου (και όλα όσα κυκλοφορούν στο νετ), γιατί δεν τη προβλέπουν...Στην πυκνώτητα του ξύλου, που διαφέρει απο δέντρο σε δέντρο πχ?
Μιλάμε για ίδιες κιθάρες, με ίδιους μαγνήτες...Μήπως ο ρόλος του setup, αρχίζει να γίνεται πιο σημαντικός από το ξύλο?Επίσης στο παράδειγμα που αναφέρεσαι, τί ρόλο έπαιξαν οι μαγνήτες?
Θα επαναλάβω επίσης ότι όλα αυτά περιγράφουν πρωτογενές υλικό και όχι τελικό επεξεργασμένο.Το οποίο όμως έχει τοποθέτηση για τον ήχο του κάθε ξύλου που επαληθεύεται εύκολα.
Μα γι αυτό ετοιμάζεται blind test....για να γελάσουμε ;D ;DWilliamSats είπε:και κατά δεύτερον μη εμπιστευόμενος τον ήχο μή ξύλινων οργάνων που αν και μπορεί με κάποια υλικά να είναι καλός, δεν παύει να είναι διαφορετικός και πιθανόν όχι αποδεκτός.
Κύριε, κύριε να παίξω και 'γω?marathon είπε:Μα γι αυτό ετοιμάζεται blind test....για να γελάσουμε ;D ;D
Εσύ είσαι το καλύτερο δείγμα...ότι κιθάρα και να σου δώσουμε, τον ίδιο ήχο θα βγάλεις...ποιά alder, rosewood και γραφίτες.... ;D ;DNestoras είπε:Κύριε, κύριε να παίξω και 'γω?
Καλα μεχρι να κανετε το bling test...ξεκινηστε απο την αγαπημενη κιθαρα του ...Keef.... ;Dmarathon είπε:Μα γι αυτό ετοιμάζεται blind test....για να γελάσουμε ;D ;D
To κακό που έχουν τα video, είναι ότι σε επηρεάζουν ψυχολογικά. Άσε που (συνήθως), έχουν χειρότερο ήχο από τα απλά mp3.Superfunk είπε:Καλα μεχρι να κανετε το bling test...ξεκινηστε απο την αγαπημενη κιθαρα του ...Keef.... ;D
marathon είπε:Θα θυμίσω παράδειγμα φίλου μας που πρόσφατα έγραψε ότι πήγε στο customshop της Gibson και δοκίμασε 10 ΙΔΙΕΣ κιθάρες για να καταλήξει στη δικιά του...Θα επαναλάβω,ΙΔΙΕΣ...ίδια ξύλα, ίδια κομμάτια ξύλου, ίδιοι μαγνήτες και ηλεκτρικά, ίδιο (μάλλον) χρώμα....άρα που παίξαν ρόλο εκεί τα ξύλα?
Θέλουμε, δεν θέλουμε...δεν υπάρχει φτηνότερη ύλη από το ξύλο....και πιό εύκολη σε επεξεργασία...Γι αυτό οι CEOs αυτών των εταιρειών που δεν είναι μ@λ@κε$ και τυχαίοι, το χρησιμοποιούν κατα κόρον...άσε που οποιοσδήποτε νεωτερισμός χαλάει τα όνειρα της πελατείας...που πιστεύει στα πνεύματα που κατοικούν στα ξύλα... 8)S9F είπε:Ειλικρινά πιστεύετε οτί όλα αυτά τα "μυαλά" και CEOs αυτών των εταιρειών είναι μ@λ@κε$ και τυχαίοι,ή ότί θα είχαν δεύτερες σκέψεις ή τύψεις(τι είπατε...? τι είναι αυτό? ??? ;D) να σταματήσουν να χρησιμοποιούν σαν πρώτη ύλη το ξύλο(τουλάχιστον στα όργανα μαζικής παραγωγής) και να αρχίσουν να χρησιμοποιούν μία οποιαδήποτε(και προπαντώς ΦΤΗΝΟΤΕΡΗ για να μην ξεχνιόμαστε...*) διαφορετική πρώτη ύλη,ΑΝ ΟΝΤΩΣ τα -διάφορα- ξύλα ΔΕΝ έπαιζαν ΚΑΤΑΛΥΤΙΚΟ ρόλο στον ήχο ενός οργάνου?
Και θα είχαν ΚΑΙ ευχαριστημένη αυτή την απρόβλεπτη και μυστήρια ράτσα των -τάχα μου και τρομάρα τους...- οικολόγων... :
![]()
Να σου πώ την αλήθεια...δεν με ενδιαφέρει από τι είναι φτιαγμένη μία κιθάρα. Μου αρκεί να μπορεί να σταθεί αξιοπρεπώς σε "συνθήκες μάχης" (δηλ μέσα σε μία μπάντα live) και να έχει συγκεκριμένα χαρακτηριστικά...εάν τα έχει όλα αυτά, ας είναι φτιαγμένη και από χαρτί και ας μην έχει πνεύματα μέσα ;DMarathon στα κομπιούτερ συμφωνούμε απολύτως,στις κιθάρες μου τα χαλάς λιγουλάκι... ;D
Και εδώ...προφανώς...συγκρίνεις ένα ασταθές συστατικό όπως είναι το ξύλο...Εγώ θα σου έλεγα να κάνεις το ίδιο πείραμα (που δεν το έχεις κάνει καμμία φορά) αλλιώς. Πάρε μία από το Custom Shop ξύλινη και μετά μία με ένα συνθετικό σώμα...τότε ναι, αρχίζει και έχει ενδιαφέρον το πείραμα...S9F είπε:Θα πρότεινα το εξής "πείραμα":Πάρτε μιά Fender (Made by...Squier! ;D ;D ;D,όπως είχε γράψει παλαιότερα ένα μέλος και ακόμα γελάω μέχρι δακρύων από τότε που το πρωτοδιάβασα... ;D ;D ;D) και μιά ίδια Fender (Made by -ευτυχώς θα λεγα...- Fender αυτή τη φορά... ;D) από το Custom Shop. (Επίτηδες πιάνω τα δυό άκρα.) Ας πούμε δυό Strat.
Βάλτε και στις δυό(στη Squier δηλαδή ;D) ακριβώς τους ίδιους μαγνήτες,ηλεκρικά,tuners,χορδές,βάψτε την με nitro,κτλ. κτλ. και μετά δώστε τες στον Superfunk να τις σετάρει και τις δυό με τα ίδια ακριβώς specs.