Web Hosting -- Βοήθεια

NemOOO

Μέλος
Πόντοι
36
Καλημέρα παιδιά....

Λοιπόν θυμάστε ένα Post μου περι δημιουργίας ιστοσελίδας...

Εεε..Την έφτιαξα την ρημάδα.....

Τώρα η επόμενη κίνηση είναι να βρώ κάποιον για να την φιλοξενήσει...

Εδώ είναι το μεγάλο πρόβλημα γιατι εκτός απο ανήλικος είμαι και δύσπιστος....

Έχει κανείς να προτείνει καμιά ιδέα...Ξερω γω...Μήπως απο προσωπική εμπειρία....? Έχω βρει κάποιους hosters αλλά δεν έχω και πολλες γνώσεις περι του θέματος....

Ευχαριστω εκ των προτέρων.....

Το έχεις δοκιμάσει προσωπικά ή έχεις απλά ακούσει...?

Έχεις ξαναδοκιμάσει να ανεβάσεις σελίδα γενικά?

¶ααα.....Web administrator tou Νοιζ τι λέει??

Μήπως να εμπιστευτούμε τον hoster tou ΝΟΙΖ???

Στην Ελλάδα δοκίμασε την www.isol.gr

Αν προτιμάς Αμερικάνικο πράμα, η www.olm.net είναι πολύ σοβαρή και φιλοξενούσε το Noiz.gr για 6 χρόνια.

Χρειάζεσαι πολλά mb? Αν θέλεις να κάνεις μια απλή σελίδα υπάρχει το http://www.freegreece.net/ που προσφέρει εντελώς δωρεάν 25ΜΒ Hosting!!! (οπότε αγοράζεις μόνο domain). Τα χαρακτηριστικά του free πακέτου είναι σαν τα μεγαλύτερα πακέτα απλα με λιγότερο χώρο. No adds, no spam, δουλεύεις άνετα με το ftp σου και υποστηρίζει και ένα σωρό καλούδια!

Το έχεις δοκιμάσει προσωπικά ή έχεις απλά ακούσει...?Έχεις ξαναδοκιμάσει να ανεβάσεις σελίδα γενικά?
Έχω φίλους και γνωστούς που εχουν το site τους σ'αυτή την εταιρία.

Σε free hosters ναι, σε πληρωμένο όχι ακόμη αλλά θα προτημίσω την pchighway

Από ελληνικό hosting εγώ σου προτείνω την datahost. Και η iSol καλή, είχα παλιότερα site εκεί.

Ευχαριστώ για την ανταπόκριση, αλλά από οτι βλέπω αυτά πληρώνονται όλα με πιστωτική....Μήπως ξέρει κανείς αν γίνεται να πληρώσω μετρητά?

Στο ans.gr που σου εγραψα δεν θελει πιστωτικη. Σου στελνουν το τιμολογιο σπιτι σου και πας στην τραπεζα και πληρώνεις ή πας απο τα γραφεια τους

Ούτε η datahost θέλει απαραίτητα πιστωτική ;)

Από μικρή έρευνα αγοράς που έκανα (μόνο για ελληνικές εταιρείες), κατέληξα στη superweb. Καλές τιμές (όχι απαραίτητα με πιστωτική), πολύ καλό και εύχρηστο control panel, συνεπής και (προφανώς) ελληνόφωνη υποστήριξη. Μέχρι στιγμής, πολύ ευχαριστημένος. :D

Ρε παιδιά, είπαμε να προσέχουμε λίγο το χώρο που μας φιλοξενεί. Ζητάτε πληροφορίες για Web Hosting στο Noiz;;;

Γεράσιμος

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back