warmoth neck

V.P.

Νέο μέλος
Πόντοι
16
παιδες μια ερωτηση μιας και εχω ενα tele warmoth project στα σκαρια , αλλα δν εχω τη δυνατοτητα να δοκιμασω καποιο neck....

ποια η διαφορα του boat και του fat????  http://www.warmoth.com/guitar/necks/necks.cfm?fuseaction=back_profiles

γιατι εχουν το ιδιο μεγεθος σε 1ο και 12ο ταστο.....

για παραδειγμα μπορει καποιος να μου τα αντιστοιχισει σε fender necks???

αυτης για παραδειγμα: http://www.thomann.de/gr/fender_vintage_hot_rod_52_tele.htm

ειναι fat ή boat????

Δεν υπαρχει καμμια Φεντερ κιθαρα με τοσο παχυ λαιμο (με εξαιρεση την CS NOCASTER που ειναι περιπου οσο ο Fat)

O Boat εχει λιγοτερα "πλαϊνα" & ενα πολυ ελαφρυ V ,ο FAT ειναι απλα ΚΤΗΝΑΡΑ (και οι δυο ειναι οι αγαπημενοι μου λαιμοι και εχω και απο τους δυο) 

αυτης για παραδειγμα: http://www.thomann.de/gr/fender_vintage_hot_rod_52_tele.htmειναι fat ή boat?Huh?
αυτος ο λαιμος εμπιπτει στην κατηγορια..κολυμπιθροξυλο  ;D σε σχεση με τους WARMOTH λαιμους που αναφερεις,ειναι σχετικα λεπτος (οπως της Baja ειναι περιπου)

Superfunk είπε:
Δεν υπαρχει καμμια Φεντερ κιθαρα με τοσο παχυ λαιμο (με εξαιρεση την CS NOCASTER που ειναι περιπου οσο ο Fat)

O Boat εχει λιγοτερα "πλαϊνα" & ενα πολυ ελαφρυ V ,ο FAT ειναι απλα ΚΤΗΝΑΡΑ (και οι δυο ειναι οι αγαπημενοι μου λαιμοι και εχω και απο τους δυο) 

αυτης για παραδειγμα: http://www.thomann.de/gr/fender_vintage_hot_rod_52_tele.htmειναι fat ή boat?Huh?
αυτος ο λαιμος εμπιπτει στην κατηγορια..κολυμπιθροξυλο  ;D σε σχεση με τους WARMOTH λαιμους που αναφερεις,ειναι σχετικα λεπτος (οπως της Baja ειναι περιπου)
οχι βρε!!!! επειδη τις εχω επεξεργαστει και τις δυο εκτενως ειμαι σιγουρος οτι της baja ειναι σιγουρα πιο μικρος....και πρεπει να ειναι και πιο V γιατι λειπουν κατι πλαινα.... ;D

δλδ εγω αμα θελω αυτο της hot rod τι παιρνω????(και λιγο πιο παχυ δν θα ελεγα οχι!!! ;) )

απλως δν θελω π.χ. το standar thin να ειναι σαν αυτο της strat classic player 60's που εχω... λεπτο πολυ... :-\

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
ο λαιμος της fender vintage 70's ειναι πολυ παχυς και κυκλικος----->"U" στην αμερικανα .Στην μεξικανικη , αν και ειναι το ιδιο καμπυλωτος , ειναι πιο λεπτος απο την αμερικανα.

Superfunk είπε:
ο λαιμος της fender vintage 70's ειναι πολυ παχυς και κυκλικος
και αυτος ΛΕΠΤΟΣ ειναι μπροστα στα μοντελλα της WARMOTH που αναφερει ο φιλος μας ;)
κατσε γιατι εσυ τωρα ή υπερβαλλεις ή αυτοι στη warmoth ειναι εντελως βαρβαροι!!!!!

γιατι εγω ειχα δοκιμασει το "U" της φεντερ στην hot rod  και ειχα πει : " ααααααααπ!!! εδω ειμαστε!!....ααααντε και λιγο παραπανω!!! ;) "

κατσε γιατι εσυ τωρα ή υπερβαλλεις ή αυτοι στη warmoth ειναι εντελως βαρβαροι!!!!!
δεν υπερβαλω καθολου,ουτε ειναι βαρβαροι οι ανθρωποι! ;D

προσφερουν αλλωστε οτι contour τραβαει η ψυχη σου :) παντως υπαρχει και ενας πολυ ευκολος τροπος να βρεις τι ακριβως θελεις απο την Warmoth,μετρας με μια μεζουρα το παχος του μπρατσου της HR και βρισκεις το αντιστοιχο παχος στην ιστοσελιδα της warmoth ;) (παντως καπου κοντα στο 59αρι θα παιζει)

Superfunk είπε:
+1  ;)

Μπορείς πάντα -βέβαια- να τους στείλεις ένα email και να τους ρωτήσεις.

Εγώ, επειδή στο θέμα neck είμαι λεπτεπίλεπτο αγόρι, ήθελα κάτι σαν το standard C της Fender και μου είπαν ότι το αντίστοιχο είναι αυτό που ονομάζουν standard thin.

Measure the depth of the neck at the nut and let me know. If this is 0.82 inches, the closest we have in a symmetrical contour would be the standard thin...which is much like the stock Strat and Tele.

thanx σε ολους.....τελικα το 59 roundback ειναι η πιο κοντινη λυση(ειναι λιιιιγο πιο λεπτο αλλα το boatneck μετα ξεφευγει...)

αλλα επειδη δν βλεπω στο showcase κανενα 59ari , και βαριεμαι να περιμενω 4 εβδομαδες να μου κοψουν καινουργιο(ηδη μου ειπαν 4-5 εβδομαδες για vintage tint gloss front kai vintage tint satin back finish σε ετοιμο μανικι απο το showcase...) θα παρω ενα  boatneck να τελειωνω....κανεις δν ειχε

προβλημα με λιγο παχος παραπανω!!!!!!! ;)

και στην τελικη αν σου παρακατσει χοντρο στο χερι, παν'το σ'ενα μαστορα να στο "ξυρισει" λιγακι.

Το Boatneck κατα τη γνωμη και την προσωπικη μου εμπειρια "κρυβει" το παχος του.

Δηλαδη δεν θα σου φανει τοσο χοντρο οσο ενα fatback, που αντικειμενικα εχουν το ιδιο παχος.

Αυτα τα πιο λεπτα shoulders κανουν τη διαφορα.

αντε με το καλο και φυσικα περιμενουμε ...φωτορομαντζο!  ;)  ;D

nice to hear that alder.....

@sf  (με γυναικεια φωνη και ντροπαλο υφος...): αααααααααααα να χαθεις προστυχε!!!!!! :D:D:D

xaxaxxaxa

Απαντήσεις

Νέα θέματα

Back