- Πόντοι
- 198
Χαιρετώ,
Ενα κομμάτι που έγραψα αργά το βράδυ,εξού και το μελαγχολικό της μελωδίας.
Ενα κομμάτι που έγραψα αργά το βράδυ,εξού και το μελαγχολικό της μελωδίας.
Εσύ έχεις σκοπό να πάρουν τα μυαλά μου αέραgvour είπε:Εξαιρετικο.
Οτι ακουω λεω.Nikos Aravanis είπε:Εσύ έχεις σκοπό να πάρουν τα μυαλά μου αέρα.
Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.
Να τον ακούς τον gvour, ξέρει τι λέει!Nikos Aravanis είπε:Εσύ έχεις σκοπό να πάρουν τα μυαλά μου αέρα.
Σε ευχαριστώ και εσένα αδερφέ.cigaret13 είπε:Να τον ακούς τον gvour, ξέρει τι λέει!![]()
![]()
Πολυγραφότατος και μάλιστα με "πονήματα" μουσικότατα που έχουν κάτι να πουν... Εάν έχω κάτι για να γκρινιάξω, είναι εκεί αυτές οι νότες του ηλ. πιάνου αριστερά του κλαβιέ (κι όχι μόνο...) που σαν να μπερδεύονται μεταξύ τους, σαν να χάνουν την "αυτονομία" τους....Ίσως με κάποιο κομπρέσορα, Eq, ή με λιγότερο Ambience στον ήχο, θα ακουγόταν καλύτερα το όργανο, εκτός εάν ήταν επιλογή σου, οπότε πάσο!
Συνέχισε....
Edit: Gvour, εγώ γιατί νόμιζα ότι του γούστου σου ήταν μουσικές τύπου Thunder ;D ;D ;D και ουχί μουσικές τύπου Aravanis.....? :
Δε θελω να σκισω το θεμα του Νικου γιατι θα μας δειρει ο ανθρωπος αλλα....με προγκας.cigaret13 είπε:Gvour, εγώ γιατί νόμιζα ότι του γούστου σου ήταν μουσικές τύπου Thunder ;D ;D ;D και ουχί μουσικές τύπου Aravanis.....? :[/left]
Κουβέντα να γίνεται,πάντως από κάποιο παλιό σου post που είδα τι παίζεις και να τραγουδάς,το να λες ότι δεν ξέρεις μουσική είναι ιεροσυλίαgvour είπε:Δε θελω να σκισω το θεμα του Νικου γιατι θα μας δειρει ο ανθρωπος αλλα....με προγκας.
Εισαι προγκεστερ. ;D ;D
Του γουστου μου ειναι η μουσικη του Νικου(γραφει τοσο ωραια),πολλα αλλα επισης.
Η αναγκη ομως με κανει να γραφω τετοια πραγματα,λαικης κοπης να λεμε(τυπου Thunder),γιατι δεν ξερω μουσικη.
Ας οψεται η ζωη ρε φιλε. ;D
Το σταματαω εδω,σορυ φιλτατε Nikos Aravanis αλλα με προκαλεσε.![]()
ΟΚ είναι παρα πολύ καλόNikos Aravanis είπε:Εσύ έχεις σκοπό να πάρουν τα μυαλά μου αέρα.