Wampler - 2 πετάλια

Αλλα 2 πετάλια που δέν θα χρειαστεί ποτέ να δοκιμάσω.
Υπάρχει δηλαδή και σωστός τρόπος να τα χρησιμοποιήσει κάποιος αυτά?
Λογικά θα είναι στα Hidden Settings,τα οποία θα εμφανιστούν μόνο κατά την πανσέληνο του αυγούστου και θα απαιτούν φόρο αίματος,από το κεφάλι αυτουνού που σου τα πούλησε.

Τι είναι αγαπητέ Δημητρη?
Ανακαλύψαμε πιά είναι τα πρώτα Klon clones που έμαθαν μόνο καλά μυημένοι?

Το Bonsai ήταν μάλιστα και διαδεδομένo το 2002???
Δέν το έβρισκες βέβαια εύκολα σε μαγαζί,θα κυκλοφορούσε θαμένο μέσα σε γλάστρα και θα το αγόραζες μόνο απο την πίσω πόρτα βιτρίνας ανθοπωλείου - εργαστηρίου,για αυτό το χάσαμε.

Ουτε στους δρόμους του Detroit τέτοια νταλαβέρια.

Το Zoom,πολύ ψαγμενιά,ποιός δέν θέλει άλλωστε στο gain απο το 1 εώς το 8 να είσαι το ίδιο και μετά να σου κάνει αυτό το Boom που περιγράφει,την ώρα που παίζεις.
Αυτό μάλιστα.

Αυτό είναι σίγουρα κλώνος,πιθανών αιθαλές δέντρου,όπου αν δέν προσέξεις και πεταχτείς απότομα θα χρειαστείς άμεση ιατρική φροντίδα.

Μοίαζετε και λίγο η αλήθεια είναι...:p

Ανακαλύψαμε πιά είναι τα πρώτα Klon clones που έμαθαν μόνο καλά μυημένοι?

Το Bonsai ήταν μάλιστα και διαδεδομένo το 2002???
Δέν το έβρισκες βέβαια εύκολα σε μαγαζί,θα κυκλοφορούσε θαμένο μέσα σε γλάστρα και θα το αγόραζες μόνο απο την πίσω πόρτα βιτρίνας ανθοπωλείου - εργαστηρίου,για αυτό το χάσαμε.

Ουτε στους δρόμους του Detroit τέτοια νταλαβέρια.

Το Zoom,πολύ ψαγμενιά,ποιός δέν θέλει άλλωστε στο gain απο το 1 εώς το 8 να είσαι το ίδιο και μετά να σου κάνει αυτό το Boom που περιγράφει,την ώρα που παίζεις.
Αυτό μάλιστα.

Αυτό είναι σίγουρα κλώνος,πιθανών αιθαλές δέντρου,όπου αν δέν προσέξεις και πεταχτείς απότομα θα χρειαστείς άμεση ιατρική φροντίδα.

Μοίαζετε και λίγο η αλήθεια είναι...:p

έχει λίγο βαθυστόχαστο νόημα η ανάρτηση....

όχι δεν μοιάζουμε, αλλά εκεί στο τέλος σαν να μυρίστηκες κάτι διαφορετικό από πετάλια και ήχους.
Ίσως πρέπει να πάρεις τη βοήθεια του κοινού.
Ψάξε προς γέροντες ή συνταξιούχους.

καλοκαίρι είναι να πούμε και καμιά....

Καμιά φορά πρέπει να μυρίζεις τα νύχια σου για το τι θέλει να πει ο συμφορουμίτης. Υποψιάζομαι ότι αναφέρεται στην κιθάρα που κρατάει ο τύπος στο βίντεο

Αγαπητέ Nestora,o αγαπητος Δημητρης που είναι ικανός να ανεβάσει βίντεο με πετάλια κιθάρας αλλά να βρεί μέσα κρυφά μηνύματα για επικείμενη ιπποδρομία και να ποντάρει μάλιστα σε αυτήν,στο συγκεκριμένο βρήκε κάτι κοινό που έχει με τον κύριο του βίνΔεο.

Ισχυρίζεται οτί είναι προς το τέλος,ενω εγώ ότι γραμμη σύνδεσης βρήκα,είναι στην αρχή,σε σημεία που λέει είναι γνωστό,δέν είναι ομως τόσο γνωστό,το είχαν αρκετοί,όχι όμως τόσο αρκετοί,υπήρχε παντού,αλλα δέν το πουλούσαν στην αγορά,το είχαν για κλώνο,αλλά δέν ακούγεται σαν κλώνος...τι σκατά κλώνος είναι αυτος ήθελα και να ήξερα,μετά παρουσιάζει ένα zoom με ελαττωματικό gain και λέει,το βλέπετε αυτό,ουτε μοιαζει κατασκευαστικά με κλώνο του Klon,ουτε έχει τις ίδιες ρυθμήσεις,ουδεμία σχέσει έχει με το Klon,αλλά κάποιοι???το άκουσαν σαν κλώνο του.

Μέχρι εδώ όλα καλά,μιλάμε για 100% ταύτιση με τον Sultan of String.
Τίποτα άλλο προς το τέλος,βλέπεις εσυ?

Αγαπητέ Nestora,o αγαπητος Δημητρης που είναι ικανός να ανεβάσει βίντεο με πετάλια κιθάρας αλλά να βρεί μέσα κρυφά μηνύματα για επικείμενη ιπποδρομία και να ποντάρει μάλιστα σε αυτήν…
Τίποτα άλλο προς το τέλος,βλέπεις εσυ?
Ότι και οι 2 είναι φαν του ιπποδρόμου.

Noiz Guide 101:

Σε οποιαδηποτε απορια προκυπτει στο noiz, η απαντηση ειναι "τελε"

Οποτε αν μας στείλει κάποια κρυφή θαυμαστρια προσωπικό μηνυμα και ρωτάει αν ειμαστε ελευθεροι και μας θέλει πολύ...

Θέλω να καταθέσω τη σαστιμάρα μου και σε αυτό το νήμα του dimsonic ως συνήθως. Πρώτα από όλα δεν ξέρω τι είναι Wampler (θα έπρεπε να ξέρω; ίσως, αλλά μάλλον και όχι ). Μετά λέει... παύλα - δυο πετάλια, και όντως στο αρχικό καρέ του βίντεο είναι ένας τύπος άγνωστος σε εμένα (κλασικός μεσόκοπος gearακιας όμως, pattern) ο οποίος κρατάει δυο πετάλια... (πάει να βγάλει νόημα λέω) και αμέσως το συσχετίζω με τον τίτλο του θέματος ''δυο πετάλια'' να το, όντως 2 πετάλια... Ύστερα φοβήθηκα να διαβάσω το σχόλιο που συνοδεύει το βίντεο καθώς προέρχεται από τον dimsonic και ξέρω από την πείρα μου ότι μόνο περαιτέρω σαστιμάρα θα φέρει. Φυσικά δεν πατάω play, από τα σχόλια που ακολουθούν καταλαβαίνω ότι κρατάει τελε (κλασικός μεσόκοπος gearακιας γαρ) και η αλήθεια είναι ότι καιρό έχουμε να δούμε ένα νήμα για τελε, προσωπικά δεν με ενοχλούν απλά είναι εξαντλημένα θέματα, αυτό όμως που με κάνει να καταθέτω τη σαστιμάρα μου είναι ότι από κάτω έρχεται με νέο ποστ ο dimsonic να ξεκαθαρίσει ότι δεν είναι το θέμα μας τα δυο πετάλια του τίτλου ... αλλά... κάτι άλλο!!!!! Όχι δεν θα δω το βίντεο βέβαια, δεν έπρεπε να μπω καν, την έχω πατήσει άπειρες φορές με τα ψαγμένα μόνο για μύστες θέματα του dimsonic. Απλά ήθελα να έρθετε λίγο στη θέση μου, τι περνάω με κάθε νέο νήμα του dimsonic

O τυπος του video πάντως Αγιε να ξέρεις είναι τρομερά αξιόλογος αν τον πετύχεις πουθενά - ειναι ο Brian Wampler, ιδρυτής της Wampler Pedals και τεράστιο όνομα στο χώρο του guitar audio. Είχε γράψει και ενα βιβλίο πάνω σε guitar pedal modding το οποιο πρακτικά έγινε βίβλος για κάθε μπουτικά πεταλοκατασκευαστή.

To συγκεκριμένο δεν πρόλαβα να το δω αλλα αν κατάλαβα καλά έπαθε και αυτός μπρεντμέησο?

Καλοί μου φίλοι...
ναι ως φίλους σας αντιμετωπίζω, άλλωστε σας γνωρίζω για πάνω από 10 χρόνια.
Λάβετε υπ όψη ότι μου αρέσουν τα λογοπαίγνια αλλά και το αλατοπίπερο που κάνει τη μίζερη ζωή μας καλύτερη αλλά και το στεριλε εδω και καιρό νόιζ.
Εκτός από τα λογοπαίγνια πολλές φορές (συμβαίνει νομίζω σε πολλούς) νομίζουμε ότι όσα ξέρουμε και συζητιώνται σε ένα χώρο, τα ξέρουν όλοι οι άλλοι οπότε μερικές φορές θεωρώ καλό κάποια ευκόλως εννοούμενα να παραλείπονται.
Εν προκειμένω, τον φίλτατο Brian Wampler τον γνωρίζω αρκετό καιρό και αφού τον εκτίμησα και αναγνώρισα και την εκτίμηση που του έχει όλος ο κλάδος των κιθαριστών αποφάσισα κάποτε και επένδυσα στον κλώνον κλον που πουλάει, το γνωστό (?) σε όλους Tumnus, για το οποίο έχω γράψει εδώ αναλυτικά από όσο θυμάμαι και ήταν θέμα συζήτησης εδώ π.Χ. (αν δείτε και λίγο παρακάτω βγαίνουν και παρόμοια θέματα λόγω ΑΙ ....) Εκτοτε ο Brian είναι κανονικός φίλος καθώς κάθε μήνα σχεδόν με κατακλύζει με mail, ερωτήσεις, ερευνες, νέες κατασκευές κλπ που σίγουρα δεν θα τις θεωρήσω ούτε spam ούτε flooding, μάλιστα μου απευθύνεται στο α' πρόσωπο. Εννοείται ότι η ποιότητα των κατασκευών του είναι σ αυτό που θεωρούμε κατηγορία μπουτίκ. Αρα τον συμπαθώ, είμαστε φιλαράκια και ...έχουμε κάτι κοινό.
Προχτές λοιπόν είδα ότι αποκτήσαμε και δεύτερο κοινό, στο πρόσωπο της κακόγουστης (για πολλούς) μπρεντμεησο που λεει ο Οδυσσέας. Ε πως να το κάνουμε, όντας από τους πρώτους που υπέκυψε μόλις κυκλοφόρησε, και σίγουρα ο πρώτος στην Ελλάδα και μετά από εξαντλητική παρουσίαση και ανάλυση εδώ, αισθάνθηκα ότι είμαστε με τον Brian κάτι σαν ξαδέρφια όταν τον είδα με δαύτην.
Ε, λίγο και η ζέστη, λίγο και η νέκρα, λίγο και το hotter than july που λέει ο Στήβι....ανέβασα ένα ανάλαφρο. Όχι ότι δεν ήξερα ότι τα δικά μας παιδιά Αγιος και MGs θα αγανακτούσαν, αλλά...είπα ας πάει και το παλιάμπελο κι ας ρίξουμε ακόμα ένα βότσαλο στην στερεμένη λίμνη. Ούτως ή άλλως υπο προθεσμία και στενή παρακολούθηση είμαστε και τίποτα δεν μας εκπλήσσει.

Λοιπόν αμαρτία εξομολογηθείσα....

Trending...

Νέα θέματα

Back