- Πόντοι
- 6
Ρε παληκάρια... βάλτε μια τάξη στον όρο VST, για μας που τώρα μπαίνουμε στα χωράφια των PC. Τί σημαίνουν τα αρχικά VST; Πόσων ειδών VST υπάρχουν ;;; Τί είναι τo/τα VST;;;
Αγαπητέ sakis_music' date=' πριν μερικές μέρες όταν σε καλωσορίσαμε στο noiz ξεκίνησες με την ερώτηση για το ποιο είναι και πόσο στοιχίζει το τέλειο pc. Σήμερα μας αποκαλύπτεις ότι δεν γνωρίζεις τι είναι VST, το οποίο δεν είναι βέβαια κακό (ούτε εγώ ήξερα κάποτε), αλλά δεν μπορώ παρά να υποδείξω αυτή την αντίφαση διότι κατά τη γνώμη μου είναι ακριβώς αυτή η άγνοια των στοιχειωδών πληροφοριών που σε ώθησε σε αυτή την ερώτηση για το "τέλειο" PC.
σε ενθαρρύνω να εξοικειωθείς πολύ περισσότερο με αυτά τα πράγματα πριν αγοράσεις οτιδήποτε[/quote']
Αντί να κάνεις παντελώς άσχετα σχόλια, μπορείς να δώσεις μια συγκεκριμένη και σαφή απάντηση στην ερώτηση που έκανα; Αν όχι, άσε κάποιον που μπορεί και θέλει, να το κάνει.Είσαι 100% ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ!
Eyeprotocol, αν ήξερα τα πάντα για τα PC, δεν θα έμπαινα στη διαδικασία να ρωτώ τί είναι το ένα και τί είναι το άλλο. Και επαναλαμβάνω για τελευταία φορά ( κάπου έχω κουραστεί να το λέω ξανά και ξανά ), ότι παρόλο που δεν γνωρίζω τα πάντα για τα PC δεν με ενδιαφέρει να ξεκινήσω με ένα μέτριο προς καλό μηχάνημα. Θέλω ό,τι καλύτερο υπάρχει και να στρωθώ στη μελέτη και στην πλήρη κατανόηση του hardware και software που θα έχω αγοράσει. Το ότι δεν γνωρίζω σήμερα τα πάντα για τα PC, αυτό δεν θα ισχύει και μετά από 6 μήνες. Έχω την ευτυχία ή την δυστυχία, όταν πέφτει ένα μηχάνημα στα χέρια μου, να κάνω το Manual του τον καλύτερό μου φίλο. Οπότε, αφού θα στρωθώ και που θα στρωθώ στο διάβασμα, δεν με ενδιαφέρει να μάθω πχ το Fruity Loops, αλλά, πάω κατευθείαν στο Cubase 3 ή το Nuendo 3.2, το ίδιο ισχύει και για τα υπόλοιπα μέρη ( hard kai soft ) του PC.
Σάκη, καλά κάνεις και με/μας ενημερώνεις για το πως σου αρέσει να σου απαντούν, αλλά μην γράφεις με επικριτικά κεφαλαία γράμματα μόνο και μόνο επειδή έχω το θράσος να σε ενημερώνω για το πως μου αρέσει να με ρωτούν!!! Σε τελευταία ανάλυση, έχω ακριβώς τα ίδια δικαιώματα με εσένα και μπορώ και εγώ να λέω τη γνώμη μου.Έτσι μου αρέσει να μου απαντούν.![]()
Σάκη' date=' καλά κάνεις και με/μας ενημερώνεις για το πως σου αρέσει να σου απαντούν, αλλά μην γράφεις με επικριτικά κεφαλαία γράμματα μόνο και μόνο επειδή έχω το θράσος να σε ενημερώνω για το πως μου αρέσει να με ρωτούν!!! Σε τελευταία ανάλυση, έχω ακριβώς τα ίδια δικαιώματα με εσένα και μπορώ και εγώ να λέω τη γνώμη μου.Έτσι μου αρέσει να μου απαντούν.![]()
Εδώ δεν είναι το επίσημο φόρουμ τεχνικής υποστήριξης κάποιας εταιρείας. Εδώ είναι μία παρέα ανθρώπων που είτε ξέρει, είτε δεν ξέρει πρέπει να γουστάρει για να σας απαντήσει και συνεπώς φροντίστε να ρωτάτε με τρόπο συνεπή και κόσμιο. Δεν είμαι υπάλληλος καμίας εταιρείας για να κάθομαι να σιγοντάρω τις προσπάθειες εκμάθησης ημιμαθών και αρχαρίων που ΔΕΝ έχουν το θάρρος να παραδεχτούν ότι είναι ημιμαθείς και αρχάριοι.
Τι σου είπανε ρε Σάκη και αρπάχτηκες; Ότι είσαι άσχετος. Ε, ναι είσαι ΑΣΧΕΤΟΣ και το χειρότερο είναι ότι συμπεριφέρεσαι και σαν ΑΣΧΕΤΟΣ. Είναι πουθενά γραμμένο ότι πρέπει να καθόμαστε να εξηγούμε τι είναι VST (σιγά τη σπάνια πληροφορία, άμα δεν ήσουνα ΤΟΣΟ άσχετος θα ήξερες που να ψάξεις να τη βρεις αντί να ρωτάς) όταν πριν δύο εβδομάδες μας την έλεγες πάλι επειδή είχαμε το θράσος να σου λέμε ότι "φίλε, μη κουράζεσαι να ψάχνεις το τέλειο pc, δεν είναι σωστή αφετηρία για τη συζήτηση".
Μήπως ήρθαμε σπίτι σου να σου τα πούμε; Εσύ δε ρώτησες; Που νομίζεις ότι ρωτάς, στο υπηρετικό σου προσωπικό που θα πρέπει στο πληθυντικό να απαντάνε στις βλακείες σου;
Επειδή λοιπόν δεν είμαι υπάλληλος καμίας εταιρείας ώστε να σου ΧΡΩΣΤΑΩ οποιοδήποτε επίπεδο τεχνικών συμβουλών και υποστήριξης σου λέω ξεκάθαρα (και χωρίς κόκκινα γράμματα) ότι είσαι αγενής και ότι η συμπεριφορά σου είναι ανάρμοστη.[/quote']
Μην εξακολουθείς να γράφεις κατεβατά ολόκληρα ανευ σημασίας !!!! Δεν βοηθάς καθόλου και είσαι για άλλη μια φορά ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ!!!
Θέλεις να απαντήσεις τί είναι τα VST; Απάντησε! Δεν θέλεις να απαντήσεις; Μην απαντάς! Δεν σε υποχρεώνει κανείς να απαντήσεις! Το να απαντάς, όμως, λέγοντας τί ωραίο καιρό που έχει σήμερα, λυπάμαι, αλλά, μάλλον εμπίπτεις στην κατηγορία των ημιμαθών που το παίζουν ξερόλες. Ποτέ μου δεν είπα ότι τα ξέρω όλα, αντιθέτως είπα ότι ξεκινάω από το μηδέν. Δεν καταλαβαίνω την τάση που έχεις να μειώνεις με διάφορα κοσμητικά επίθετα κάποιον αρχάριο αποκαλώντας τον ΑΣΧΕΤΟ κλπ κλπ, κάτι που είσαι ο ΜΟΝΟΣ που το έχει κάνει ως σήμερα!!! Μάλλον χρειάζεσαι ψυχολογική υποστήριξη για να ξεπεράσεις το σαβαρότητα πρόβλημα που έχεις.
Μπορείς να γράψεις ό,τι άλλο θέλεις ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ. ΔΕΝ θα απαντήσω. Αρκετά αναλώθηκα με άτομα που είναι πραγματικά ημιμαθή και άσχετα με τη Μουσική Τεχνολογία και ανήμπορα να βοηθήσουν κάποιον που ξεκινά τώρα. Τελεία και παύλα.
flstudio fanboy mode onδεν με ενδιαφέρει να μάθω πχ το Fruity Loops, αλλά, πάω κατευθείαν στο Cubase 3 ή το Nuendo 3.2,
Αυτό για κοπλιμέντο το είπες;Εσύ έπρεπε να είσαι πωλητής. Ή μήπως είσαι ήδη;
Λίγο σεβασμό στον eye. Αν διαβάσεις τα Post του, θα καταλάβεις ότι κάθε άλλο παρά άσχετος είναι (κι όχι μόνο στη Μουσική Τεχνολογία).Αρκετά αναλώθηκα με άτομα που είναι πραγματικά ημιμαθή και άσχετα με τη Μουσική Τεχνολογία και ανήμπορα να βοηθήσουν κάποιον που ξεκινά τώρα.