Για να αυξήσει τα posts του :lol: :lol:Γιατί;
Για να αυξήσει τα posts του :lol: :lol:Γιατί;
Dimicupo' date=' συγνώμη κι όλας, αλλά νομίζω ότι έχεις αρχίσει να ... "Ιχνηλατείς" επικίνδυνα :roll: :roll: :roll:[/quote']
Γιατί ....κερδίζω μπισκότα αμα τα αυξήσω ???? μήν πω τι .....άμα θέλετε το λέω δηλαδή....
οκ,να σκεφτώ λίγο όμως ε?Βρήκα ένα θέμα για πλάκωμα:
"Επιλέξτε 3 μέλή του ΝΟΙΖ των οποίων' date=' αν είχατε τη δυνατότητα, θα διαγράφατε το λογαριασμό τους...[/i']"
:lol: :lol:
εγώ διαγράφωθα ενσαρκωσω τον απολυτο αλτρουισμο στην κατωθεν απαντηση μου.Θα διεγραφα πρωτα τον εαυτο μου και μετα δεν θα χα δικαιωμα να διαγραψω αλλους.
(καλο ε;Παραδοξως νιωθω πολυ υπερ-ηρωας.Δεν πιστευω να το πιστεψατε;; 8O :lol: )
Βρήκα ένα θέμα για πλάκωμα:
"Επιλέξτε 3 μέλή του ΝΟΙΖ των οποίων' date=' αν είχατε τη δυνατότητα, θα διαγράφατε το λογαριασμό τους...[/i']"
:lol: :lol:
Εγώ διαγράφω την Καλομοίρα. Στην τελική σιγά τα βυζιά που έχει' date=' και είναι και κουνελόφατσα. Για να σερβίρει μακντοναλντς καλή είναι.[/quote']
Δε τρώμε μακντοναλτς ούτε απο κουνέλλες....κάνα γκούντις η κειεφσι...απο σαββουροφαγητά...η Καλομοίρα είναι χλαπάτσα και κακή τύχη...τέλος
Ρε συ τι κακία είναι αυτή πια;; :lol: :lol: :lol:Εγώ διαγράφω την Καλομοίρα. Στην τελική σιγά τα βυζιά που έχει' date=' και είναι και κουνελόφατσα. Για να σερβίρει μακντοναλντς καλή είναι.[/quote']
Δε τρώμε μακντοναλτς ούτε απο κουνέλλες....κάνα γκούντις η κειεφσι...απο σαββουροφαγητά...η Καλομοίρα είναι χλαπάτσα και κακή τύχη...τέλος
Ρε συ τι κακία είναι αυτή πια;; :lol: :lol: :lol:Εγώ διαγράφω την Καλομοίρα. Στην τελική σιγά τα βυζιά που έχει' date=' και είναι και κουνελόφατσα. Για να σερβίρει μακντοναλντς καλή είναι.[/quote']
..χιχιχιχιχι...είμαι έ ???
Αμοιβαία τα αισθήματα ρε κάθαρμα, που θα μας πεις ότι είσαι και Ferrari!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :lol: :lol: :lol: :lol: (πλάκα πλάκα είμαστε σαν τους γέρους απ'το muppet show έτσι;; :lol: :lol: :lolΕγώ θα διέγραφα πρώτο και καλύτερο τον Menelao που θέλησε να με κάνουν ban :lol: :lol:
Αμοιβαία τα αισθήματα ρε κάθαρμα' date=' που θα μας πεις ότι είσαι και Ferrari!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :lol: :lol: :lol: :lol: (πλάκα πλάκα είμαστε σαν τους γέρους απ'το muppet show έτσι;; :lol: :lol: :lol
[/quote']
Το δεύτερο τέτοιο ζευγάρι στο noiz;; :lol: :lol:
Θα τα πούμε διεξοδικά τον Μάρτιο με εσένα :twisted: :twisted: :lol: :lol:
Ρε συ dimicupo' date='διάβασες πουθενά πως αν πεις καλό λόγο για κάποιον θα πας στην κόλαση!!! 8O 8O .Γιατί τόση κακία?Φτιάχνεσαι έτσι? :lol: :lol:[/quote']
κόλαση ???? χεχεχεχε......εδώ είναι και τη ζώ ......βγάλτε τ απωθημένα σας όσο μπορείτε.....η Καλομοίρα είναι στραπατσάκι που το συμπάθησαν λόγω εθνικότητας,κι έχω κι άλλα,άν δε φάω καραμπάν μπάν μπαν...