Βρέθηκε κιθάρα.

noa6064

Νέο μέλος
Πόντοι
1
Καλησπέρα.

Πριν απο καμια δεκαριά μέρες κάποιος ξέχασε μια ηλεκτρική κιθάρα και μια πεταλιέρα σε ταξί ενός συγγενή μου.

Αν είναι μέλος και το δει ας επικοινωνήσει μαζί μου με pm.

Παρακαλώ για να αποφευχθεί το ενδεχόμενο κάποιος ανόητος να προσπαθήσει να κάνει δικό του κάτι που δεν του ανήκει, αν είστε ο πραγματικός ιδιοκτήτης στείλτε μου το μοντέλο της κιθάρας και της πεταλιέρας για ταυτοποίηση.

Αν οι διαχειριστές κρίνουν ότι μπορεί να μπει αυτή η δημοσίευση σε πιο εμφανές σημείο μπας και βρει το παιδί την κιθάρα του, ας το κάνουν.

Ευχαριστώ.

Ανθρωπια στους καιρους μας ε?

Ισως ξανασκεφτω το θεμα του να φερω σ'αυτον τον κοσμο ενα νεο οργανισμο.Μπραβο ρε ανθρωπε

Μπα, μην το λες.

Παρακαλάω το Θεό να μην εμφανιστεί κανείς για να την πάρω εγω...  :P :P :P

Κοίτα, αν ήτανε λεφτα ξερω γω, λες παει στα κομμάτια.

Αλλά να χάσει κάποιος την κιθάρα του είναι μεγάλο πράμα.

Ποιός ξέρει τι έχουνε περάσει μαζί...

Τι είναι αυτό το κάρμα ρε παιδιά;

Καλό πρεπει να είναι.

Πάντως αν κάποιος γνωρίζει και κάποιο αλλο site που θα μπορούσα να αναζητήσω τον ιδιοκτήτη ας το πει.

Εύγε νέε μου. Βάλε και μια αγγελία στην χρυσή ευκαιρία, τσάμπα είναι και έχουν νομίζω κατηγορία για τέτοια πράματα.

Φαντάζομαι ότι έχετε ήδη απευθυνθεί σε ραδιοταξί και σε ενώσεις οδηγών ταξί.

Πολλοί όταν χάνουν κάτι, το δηλώνουν εκεί.

Πάντως μπράβο σας για την κίνηση αυτή.

Ένας φίλος που ξέχασε πρόσφατα μια κλασική μέσα σε ένα ταξί, δεν την ξαναβρήκε παρότι την αναζήτησε.

δικη μου.........  ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ !!!

αντε, να φευγουν και με την μεθοδο του αποκλεισμου σιγα-σιγα μερικοι...  ;)  ;D  ;D

Πολυ ωραιος φιλε μου παντως... μακαρι να βρεθει ο ιδιοκτητης.

Μπράβο φίλε, 1000 μπράβο μακάρι όλοι να σκέφτονταν έτσι! Δεν θέλω να φανταστώ τον εαυτό μου στην θέση του ξεχασιάρη πάντως  :o

Στην αρχή μου φάνηκε λίγο άκυρο αλλά αφού είπες ότι το πόσταρες όπου μπορουσες οκ

δεν θελω να φανω κακος.. αλλα πως γινεται να ξεχασεις μια ολοκληρη κιθαρα μεσα σε ενα ταξι?!?!?!

Λοιπόν, ώς πιανίστας δηλώνω ότι είναι δική μου (ναι... καλά).

Είναι μια πράσινη κιθάρα, σε θήκη κίτρινη, μαζί με παρτιτούρες, και όχι ταμπλατούρες, απο διάφορα σκυλάδικα. Επίσης έχει αυτοκόλητα απο τσόντες κλπ (hardcore) στη θήκη. Είναι κουρδισμένη σε quarter tones, και αν παίξεις και τις 6 χορδές άταστες, σπάνε τα τζάμια τριγύρω...

Να μου την φέρεις, αυτοπροσώπος παρακαλώ, στην παρακάτω διεύθυνση:

Diether house

12543

LA, CA

USA

:P

Σοβαρά λοιπόν,

Μπράβο στον άνθρωπο που το διέδωσε και μακάρι να βρεθεί ο ιδιοκτήτης! :)

thanasis b είπε:
δεν θελω να φανω κακος.. αλλα πως γινεται να ξεχασεις μια ολοκληρη κιθαρα μεσα σε ενα ταξι?!?!?!
Κάποτε, πριν 10 χρόνια περίπου, μίλαγα με έναν φίλο που πέτυχα πεζός σε ένα στενό στα Πατήσια. Ακούμπησα την κιθάρα μου στην είσοδο πολυκατοικίας που ήταν στο σημείο που κουβεντιάζαμε. Τα παμε, χαιρετηθήκαμε, πήγα σπίτι, θυμάμαι έκανα ένα μπάνιο, έφαγα, και έκατσα να λιώσω στην TV. Είχαν περάσει σχεδον 6 ώρες όταν κατάλαβα οτι είχα γυρίσει χωρίς την κιθάρα!!!! Έφυγα σαν τρελός, πήγα στο σημείο, και ήταν ακόμα εκει όπως την είχα αφήσει... απίστευτη ανακούφιση.

thanasis b είπε:
...αν είσαι πίτα????

Don_Pasquale είπε:
Κάποτε, πριν 10 χρόνια περίπου, μίλαγα με έναν φίλο που πέτυχα πεζός σε ένα στενό στα Πατήσια. Ακούμπησα την κιθάρα μου στην είσοδο πολυκατοικίας που ήταν στο σημείο που κουβεντιάζαμε. Τα παμε, χαιρετηθήκαμε, πήγα σπίτι, θυμάμαι έκανα ένα μπάνιο, έφαγα, και έκατσα να λιώσω στην TV. Είχαν περάσει σχεδον 6 ώρες όταν κατάλαβα οτι είχα γυρίσει χωρίς την κιθάρα!!!! Έφυγα σαν τρελός, πήγα στο σημείο, και ήταν ακόμα εκει όπως την είχα αφήσει... απίστευτη ανακούφιση.
Πω πω, μόνο που το διάβαζα αγχώθηκα.. Είμαι και γω ξεχασιάρης, και καταλαβαίνω πως είναι αυτά, αλλά δεν θέλω ποτέ να βρεθώ σε μια τέτοια περίπτωση!

thanasis b είπε:
Πολύ εύκολα, και απορώ πώς δεν μου έχει τύχει ακόμα...

Γι' αυτό, όποτε είμαι πιωμένος κρατάω την κιθάρα στα πόδια μου, και δεν την βάζω στο πορτμπαγκάζι...

Trending...

Νέα θέματα

Back