Βοηθεια για την δημιουργια μουσικου βιντεο

music14

Νέο μέλος
Πόντοι
1
Γεια σας παιδια θελω την βοηθεια σας θελω να φτιαξω ενα μουσικο βιντεο δηλαδη εχω καποια τραγουδια και δεν θελω να τα ανεβασω στο youtube με μια φωτογραφια θελω κατι ποιο ωραιο  ουτε εχω και τα λεφτα για να φτιαξω videoclip θελω κατι σαν

θελω να μου πειτε μπορω μπορω να φτιαξω κατι τετοιο η αν ξερετε καποιον που να μπορει να μου κανει αυτην την δουλεια το στυλ μουσικης που θελω να ανεβασω ειναι ηλεκτρονικη

music14 είπε:
θελω να μου πειτε μπορω μπορω να φτιαξω κατι τετοιο
βεβαίως και μπορείς...εάν έχεις τα εργαλεία και ξέρεις...Εγώ ξανάπιασα το After Effects που είχα να το πιάσω καμμιά 10ριά χρόνια...το άτιμο, το έχουν κάνει δύσκολο... :'(

η αν ξερετε καποιον που να μπορει να μου κανει αυτην την δουλεια το στυλ μουσικης που θελω να ανεβασω ειναι ηλεκτρονικη
...για τζαμπαρία θα εννοείς 8)

ουτε εχω και τα λεφτα
έχεις αίσθηση πόση ώρα θέλουν για να μονταριστούν αξιοπρεπώς 30"?

music14 είπε:
οχι marathon δεν εννοω τζαμπα το after effect ειναι για mac?
Έχει και για Pc...είναι στη σουίτα της Αdobe...αλλά δεν είναι για beginners...και εγώ που κάποια εποχή το δούλευα (όχι τέλεια), τα έχω βρεί μπαστούνια.

Έχεις Mac ή Pc?

mac ξερεις κανεναν που να κανει αυτη τι δουλεια και ποσο κοστιζει περιπου?

music14 είπε:
Ωραία...μπορείς να κάνεις εύκολα και ωραία πράγματα και με το iPhoto. Δοκίμασέ το

Δές εδώ ένα που είχα φτιάξει μόνο με φωτογραφίες

το ξερω το iphoto το εχω δουλεψει ποιο παλια απλως εψαχνα για ποιο επαγγελματικο αποτελεσμα

Μπορω να σε βοηθησω, εαν δεν βγαλεις ακρη. ;)

Αληθεια τι το πιο "επαγγελματικο" εχουν τα βιντεο που παραθετεις σε σχεση με αυτο

του Μαραθωνιου? ::)

δεν λεω οτι ειναι κακο του marathon αλλα ψαχνω κατι διαφορετικο ποιο επαγγελματικο του marathon εχει την μουσικη και αλλαζει εικονες

music14 είπε:
δεν λεω οτι ειναι κακο του marathon αλλα ψαχνω κατι διαφορετικο ποιο επαγγελματικο του marathon εχει την μουσικη και αλλαζει εικονες
Μάλλον ψάχνεις ΚΑΠΟΙΟΝ για να στο φτιάξει...Εάν ξέρεις, το  After effects είναι ένα από τα εργαλεία σου. Εδώ ένα μικρό δείγμα που έφτιαξα τη προηγούμενη εβδομάδα...δεν έχω προλάβει να κάνω τις διορθώσεις του Χάρη... :P

http://www.noiz.gr/index.php?topic=195179.40

music14 είπε:
ψαχνω κατι διαφορετικο ποιο επαγγελματικο του marathon εχει την μουσικη και αλλαζει εικονες
Αυτό που παρέθεσες είναι ότι έχει κάνει ο marathon αλλά με μια μόνο φωτογραφία.

Απλή κίνηση κάμερας, κάποιος που ξέρει το κάνει στο after effects σε μισή ώρα. Και ναι, το after effects είναι επαγγελματικότατο πρόγραμμα compositing και χρησιμοποιήται σε όλο τον πλανήτη. Υπάρχει για MAC και για PC αλλά δε νομίζω ότι αξίζει να το αγοράσεις για να φτιάξεις ένα βίντεο. Πιο φτηνά θα σου ρθει να το παραγγείλεις σε κάποιον να στο φτιάξει.

WrTsXxx ασε τα λογια κι ετοιμασου να πας ;)

Underbelly of Hoxton, 11 Hoxton Square, London, N1 6NU

digisilence είπε:
WrTsXxx ασε τα λογια κι ετοιμασου να πας ;)

Underbelly of Hoxton, 11 Hoxton Square, London, N1 6NU
ΤΡΕΛΟΣ!

Αυτό που θέλει να φτιάξει o music14 γίνεται και με κάποια προγράμματα editing (πχ. Edius), με 3D picture in picutre.

Δουλεύεις άφτερ εφφεκτς εσύ;

Εγω? Λιγο ναι! Αυτα που εχει ως παραδειγματα ανετα. ;)

Την 3 κομμακατιδενθυμαμαι edius  και το αγαπημενο μου 3dstudio ;D

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back