- Πόντοι
- 38
Πήρα που λέτε έναν stack μαγνήτη με πέντε καλωδιάκια να βγαίνουν από αυτόν.
Έτσι έχω την δυνατότητα (αν τα καταφέρω) να χρησιμοποιάω τον μαγνήτη κατά το δοκούν.
Δηλαδή είτε σε parallel, είτε σε series συνδεσμολογία.
Ο μαγνήτης, που είναι και ο μοναδικός πάνω στο όργανο, πηγαίνει σε ένα τριθέσιο telecaster (please see attached file) και μετά στα pot (tone & volume).
Σύμφωνα με τον κατασκευαστή, η συνδεσμολογία του μαγνήτη (η οποία με εκπλήσσει αφού χρησιμοποιεί το μαύρο για σήμα/active) είναι ως εξής:
Parallel
Black active / red + bare to ground / white + green together
Series
Black active / green + bare to ground / white + red together
Υπάρχει κανένα παιδάκι εκεί έξω που μπορεί να μου υποδείξει την συνδεσμολογία στο switch για να έχω στον τριθέσιο parallel / serial / mute ;
Θα το χτιμήσω βαθύτατα και ο ευρών αμοιφθήσεται.
Έτσι έχω την δυνατότητα (αν τα καταφέρω) να χρησιμοποιάω τον μαγνήτη κατά το δοκούν.
Δηλαδή είτε σε parallel, είτε σε series συνδεσμολογία.
Ο μαγνήτης, που είναι και ο μοναδικός πάνω στο όργανο, πηγαίνει σε ένα τριθέσιο telecaster (please see attached file) και μετά στα pot (tone & volume).
Σύμφωνα με τον κατασκευαστή, η συνδεσμολογία του μαγνήτη (η οποία με εκπλήσσει αφού χρησιμοποιεί το μαύρο για σήμα/active) είναι ως εξής:
Parallel
Black active / red + bare to ground / white + green together
Series
Black active / green + bare to ground / white + red together
Υπάρχει κανένα παιδάκι εκεί έξω που μπορεί να μου υποδείξει την συνδεσμολογία στο switch για να έχω στον τριθέσιο parallel / serial / mute ;
Θα το χτιμήσω βαθύτατα και ο ευρών αμοιφθήσεται.

Τελευταία επεξεργασία από moderator: