εεε....είσαι μόλις ο δεύτερος που γνωρίζω ότι του αρέσουν αυτοί οι μαγνήτες (ο πρώτος είμαι εγώ).......... ;D ;DGear Acquisition Syndrome είπε:HFS= απο τους καλητερους passive μαγνητες που εχω ακουσει/παιξει
εεε....είσαι μόλις ο δεύτερος που γνωρίζω ότι του αρέσουν αυτοί οι μαγνήτες (ο πρώτος είμαι εγώ).......... ;D ;DGear Acquisition Syndrome είπε:HFS= απο τους καλητερους passive μαγνητες που εχω ακουσει/παιξει
Ναι.Δυστηχος ο πιο πολυς κοσμος που παιρνει PRS, συνηθως παιζει τζαζομπλουζοροκ.Αντε και φιουζιον.Οι HFS ειναι πολυ hot για τετοια.Και φυσικα για τετοια δουλεια υπαρχουν πιο καταληλοι μαγνητες εκει εξω.pan12 είπε:εεε....είσαι μόλις ο δεύτερος που γνωρίζω ότι του αρέσουν αυτοί οι μαγνήτες (ο πρώτος είμαι εγώ).......... ;D ;D
ναι και το γαιδουρι αμα ειχε φτερα θα ανεβεναι στα κηπαρυσια...παρε κανα γκιπσονι... και καθαρησεσ μπορεισ να βρεισ την sg standard φοβερη κιθαραΌταν είπα την καλή καλύτερη κιθάρα με τα λεφτά που θα δώσω εννοούσα π.χ. ο πωλητής που δοκίμασα τη schecter μου είπε ότι άν όλα αυτά που έχει η συγκεκριμένη κιθάρα τα είχε μία gibson τότε η αξία της θα ήταν 2000 ευρώ και βάλε
Ειδικα με την δευτερη μπορεις να κανεις τελεια φωτια για το τζακι το χειμωνα.Επισης μπορεις να την χρησιμοποιησεις αντι για καρβουνο για το αρνι το πασχα!! ;D ;DElixir είπε:ναι και το γαιδουρι αμα ειχε φτερα θα ανεβεναι στα κηπαρυσια...
παρε κανα γκιπσονι... και καθαρησεσ μπορεισ να βρεισ την sg standard φοβερη κιθαρα
,η την lp studio προσωπικα εχω την 2η
διαλεξες την χειροτερη εποχη και την χειροτερη μετοχη για να πεις την εξυπναδα σου.marathon είπε:Και επειδή, δεν αγοράζουν έτσι κιθάρες...σου συνιστώ να μην πάρεις καμμία από τις 2 σήμερα. Πάρε μετοχές της Εθνικής και πολύ γρήγορα θα πάρεις ΚΑΙ τις 2 κιθάρες...
Ναι φίλε. Αυτό είναι σίγουρο.VAGTANPLAN είπε:Εκανες την καλυτερη αγορα !!!