Βοήθεια! Συνδεσμολογία Seymour Duncan Hot rails se Tele Baja.

kleinmeiner

Νέο μέλος
Πόντοι
16
Βοήθεια, Χριστιανοί (και μη-Χριστιανοί)!

Αγόρασα τον Seymour Duncan Hot Rails για την Baja μου κι έχω πελαγώσει. Μήπως μπορεί κάποιος να με βοηθήσει ως προς το ποιό καλώδιο πάει πού; Τί και πώς γειώνω τί;

Υ.Γ.: Superfunk και λοιποί παραδοσιακοί Telecasterάδες, συγγνώμη για την ιεροσυλία, αλλά μου αρέσει να πειραματίζομαι. ;)

Δε βγάζω άκρη ο βλαξ. Σε ποιά κατηγορία ανήκω (όσον αφορά την συνδεσμολογία, όχι την βλακεία);

Και κάτι άλλο, τα ποτενσιόμετρά σου πόσα KΩ είναι;

Έχε υπ' όψιν σου ότι αν είναι 250άρια (συνίστανται για μονούς μαγνήτες, και μάλλον τέτοια θα είναι) οι διπλοί θα ακούγονται πιο μουντοί απ' ότι ακούγονται με τα 500άρια, τα οποία βάζουμε συνήθως σε κιθάρες που φοράνε διπλούς μαγνήτες...

Αν δεν σ' αρέσει το αποτέλεσμα, μην βιαστείς να ξαναλλάξεις μαγήτες, δοκίμασε μεγαλύτερα ποτενσιόμετρα, όπως, άλλωστε δείχνει και ο μπαρμπα-Σέυμουρ στο διάγραμμα... ;)

Ευχαριστώ πάρα πολύ! Ελπίζω να μην κάνω καμιά πατάτα ;)

kleinmeiner είπε:
Και, όντως, είναι 250άρια.
Αναμενόμενο, αφού φορούσε μονούς...

Πάντως, αν δεν σ' αρέσει, δεν είναι ούτε δύκολο ούτε ακριβό να βρεις ποτενσιόμετρα στα... μέτρα σου...

Ευχαριστώ, παιδιά!

Τελικά, όλα καλά. Αναρωτιέμαι βέβαια με ποιόν μαγνήτη να αλλάξω τον neck μαγνήτη, καθώς μου ακούγεται κάπως ο συνδιασμός των μαγνητών που έχω τώρα έχοντας βάλει τον SD... Καμιά πρόταση;

Κάτι δεν κατάλαβα εγώ καλά από την αρχή, ή με μπέρδεψες εσύ τώρα; Άλλαξες μόνο τον bridge μαγνήτη;

Μαμακία μου. Τώρα πρόσεξα ότι δεν το ξεκαθάρισα ότι εννοούσα τον bridge...

Ναι, γιατί σου πρότεινα σχεδιάγραμμα για δύο διπλούς, και δεν νου έδωσες να καταλάβω... Τέλος πάντων...

Για την αλλαγή που λές προφανώς τώρα ο bridge είναι γκαζοφονιάς, και ο neck δεν κυμαίνεται στα ίδια μήκη κύματος, οπότε ψάχνεις κάτι ιο high output... Right;

Σε διπλό μπορείς να βάλεις έναν cool rails, ή έναν lil' 59...

Από μονούς δυσκολεύει το πράγμα, γιατί θες κάποιον πολύ βαρβάτο μαγνήτη... ::)

Στην πορεία φυσικά κατάλαβα τί μπέρδεμα έγινε, αλλά προτίμησα να βγάλω άκρη μόνος μου μη πρήζω τον κόσμο εδώ μέσα με λεπτομέρειες. Ευχαριστώ για τις προτάσεις! Θα το ερευνήσω το θέμα.

ΟΚ... Σε μονό, τώρα που το σκέφτομαι, υπάρχουν οι SSL-4, SSL-5, αλλά ξεφεύγει το πράγμα, γιατί είναι στρατ μαγνήτες...

Ψάξου, πάντως και αν χρειαστείς βοήθεια, εδώ είμαστε...

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back