Βοηθεια περι custom κιθαρας

Infernalgr είπε:
Eξηγω στο πρωτο μου Post γιατι δεν παω στον Αμερικανο.
Άρα ετοιμάσου για το 3000λιαρο!

marathon είπε:
Άρα ετοιμάσου για το 3000λιαρο!
Θα πουλησω το κορμι μου τι να κανω... μιας και την ψυχη μου την εχω ηδη σε υποθηκη... ξερεις σε ποιον...

Εγώ θα λεγα να θυσιάσεις κάποια από τα λιγότερα σημαντικά χαρακτηριστικά και να πας κατά Warmoth μεριά... Στα σημαντικά σε καλύπτει. Πάρε τα κομμάτια και στα δένει ένας τεχνικός στην Ελλάδα. Μιλάμε για πολύ χαμηλότερο μπάτζετ.

mscmkr είπε:
Εγώ θα λεγα να θυσιάσεις κάποια από τα λιγότερα σημαντικά χαρακτηριστικά και να πας κατά Warmoth μεριά... Στα σημαντικά σε καλύπτει. Πάρε τα κομμάτια και στα δένει ένας τεχνικός στην Ελλάδα. Μιλάμε για πολύ χαμηλότερο μπάτζετ.
Σωστός!!

ή μπορείς να πείς στον ffmakis να σου βρεί (και να σου πουλήσει) μία. Είναι ο μοναδικός που μπορεί να το κάνει...

Makis....πελάτης!!!!

Παιζει κι αυτο...

Γμτ πρεπει να κατεβω Αθηνα να το ψαξω, καλο το Internet αλλα...

Ελα μια βολτα απο Θεσσαλονικη για να δεις τον Παναγιωτη

http://www.theartofwood.gr/

κανει παρα πολυ καλη δουλεια σε πολυ ανταγωνιστικες τιμες!

τελη του μηνα αρχες του επομενου περιμενω κ εγω ενα οργανο απο τον παναγιωτη.(ξερω ξερω θελετε κλιπακαια κ φωτο! :P )

Ηθελα ενα εντελως Custom οργανο. Το σχεδιασαμε μαζι να φανταστεις!(σχημα ενοω)

Το καλυτερο ομως ολων ειναι για το ποσο θα ειναι παχος του μανικιου

για να με βολευει στο χερι.

Θα το εχει αφησει λιγο πιο παχυ κ θα σεταρει την κιθαρα με χορδες κ θα παω να δοκιμασω κ θα το τρωμε σιγα σιγα μεχρι να ερ8ει στο επιθυμητο!

Ναι εχω ακουσει γι αυτον, φτιαχνει λεει ωραια μπουζουκια, εχω ενα φιλο που εφτιαξε κιθαρα ακουστικη σ αυτον.

ΧΜ! να μια καλη ευκαιρια για μονοημερη αδεια απ την δουλεια! ολεεεεεε

Ωραια να ρωτισω και κατι αλλο, αν κατεβω σαλονικα μες την βδομαδα, τι αλλο αξιζει να δω? παντα στα πλαισια του "custom"

+1 για Παναγιώτη. Μίλα μαζί του.

Dr Fret κ τον Γιαπιτζογλου

Σουρη 12(καθετως στην Αγιου Δημητριου ΚΟντα στην ΔΕΗ)

ειναι στο ιδιο μαγαζι με τον Telegun

Παναγιωτης Λαμπης respect, κανει φοβερες δουλειες.

Blueslick ξες τι να κανεις.

Μολις πηρα απαντηση απο ενα κατασκευαστη στην Αθηνα.

4200! € :o :o :o

Δε λεει, ακομα κι αν τα ειχα δεν θα εδινα... μαλλον θα ψαξω κατι ετοιμο... αλλα γμτ δεν θελω και 4η Ibanez, φτανει τοσες....

Λογική τιμή. Για όργανο από το μηδέν από όποια χώρα και να ρωτήσεις, πλην 1-2 κατασκευαστών, όλοι παίζουν μεταξύ 3.500-5000€

Α μιλάμε για ρώσους τώρα; Αν πάρουμε και πολωνούνς/κορεάτες/γιαπωνέζους φυσικά θα βρεις σε ότι τιμή φανταστείς. Αν πάμε σε δυτικοευρωπαίους/αμερικανούς, δύσκολα να βρεις κάποιον να σου φτιάξει κάποιο 100§ custom όργανο. Όχι απλά να σου ενώσει έτοιμα κομμάτια.

Εδώ κοντά στο 1000 έρχεται σώμα και μπράτσο από τα "ετοιματζίδικα" της warlock, οπότε αν βάλει κάποιος το πως θέλει σώμα και μπράτσο από το μηδέν και πόσα άλλα θα βάλει, άνετα πάει στο τριχίλιαρο

Ναι ρε σεις, δηλαδή επειδή τα όργανα είναι πχ ρώσικα σημαίνει ότι δεν είναι το ίδιο καλά ή και καλύτερα; Ας μην ξεχνάμε πως όσο και να αξίζει ένα όργανο τα λεφτά του, το κόστος ανεβαίνει ανάλογα με τη χώρα κατασκευής.

Όχι κανείς δεν το είπε αυτό. Απλά άλλα τα λεφτά που ζητά ως μισθό ο ρώσος και άλλα ο δυτικός

Οι γιαπωνεζοι να βγουν απο το χωρο παρακαλω ;D Ξερουν κουνγκ φου και παιζουν με Caparison των 1800EUROS.Παμε να φαμε κανα σουσι τωρα 8)

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back