ΒΟΗΘΕΙΑ με guitar head. (Input socket problem)

Panagiotis Tsap

Νέο μέλος
Πόντοι
6
Γεια σας παιδια. Μολις σημερα μου ηρθε ο MA-50H(apisteytos) Tελος παντων.

Σημερα κιολας επαιξα σε μια γιορτη ενος φιλου με το συγκροτιμα μου. Δεν επαιζα με ασυρματο, απευθειας με καλωδιο! Και τραβιοταν. Ετσι ξεβιδωθηκε η βιδα του input και το input επαισε στο εσωτερικο της κεφαλης.(Με λιγα λογια ξεβιδωθηκε το παξιμαδι που το κραταει!) Παρακαλω βοηθηστε!!! Δε ξερω πως να ανοιξω την κεφαλη...

ζηταω καποιον ποθ ξερει ακριβως...
ξερω εγω, θα χρειαστεις αυτο το εργαλειο

torx_t6_screwdriver.jpg

Και γω δε βλεπω που το θεμα. Θα πρεπει να ανοιξεις την κεφαλη, να βγαλεις το σασι, και το ανοιξεις και αυτο.

ΥΓ: Που ειναι το λεπτομερεστατο review + clips που υποσχεθηκες? ;D

DaveMurrayJr είπε:
ΥΓ: Που ειναι το λεπτομερεστατο review + clips που υποσχεθηκες? ;D
Κατσe ρε αδερφε να μου φτιαξουν το input και θα στο φερω και σπιτι σου... ;D ;D

Superfunk είπε:
ξερω εγω, θα χρειαστεις αυτο το εργαλειο

torx_t6_screwdriver.jpg
Εγω θα προτεινα ενα σετ με τετοια, η καλυτερα μια βαση που να περνει μυτες :P

Δν ξερεις κ τι μεγεθος θα εχουν οι βιδες, κ καμια πενσα, ετσι γιατι εχει attitude, οχι επειδη θα σ χρειαστει...Α, κ ενα κλειδακι γερμανικο, σε περιπτωση που δν εχεις την πενσα, γ να κρατησεις κοντρα στο παξιμαδι που θα βιδωνεις.Κ μη το ζοριζεισ πολυ, μπορει να το κοψεις κ να θες αλλο μετα :P

Panagiotis Tsap είπε:
Κατσe ρε αδερφε να μου φτιαξουν το input και θα στο φερω και σπιτι σου... ;D ;D
Τωρα που το σκεφτομαι, μπορεις να τον φερεις, να τον ανοιξουμε, να το φτιαξουμε, και να τον ακουσω κιολας ;D ;D ;D.

Και την καμπινα μαζι, μη ξεχνιομαστε, γιατι αλλιως δε θα τον ακουσω, οχι τιποτα αλλο:P

Τελικα δεν ηταν τιποτα! Τζαμπα αγχωθηκα. Εβγαινε συρταρωτο αν ελυνα τις κατω βιδες και ολα ειναι τζαμι τωρα! ;D

Υ.Γ: Φιλε Murray μολις βρω χρονο (μαλλον αυριο) θα βαλω και clips που θα κανω περιγραφη!

Ελα εσυ αν θες εδω στην Αμφισσα που ειναι και η δικη.. ;D ;D Μια χαρουλα! :P

Panagiotis Tsap είπε:
Τελικα δεν ηταν τιποτα! Τζαμπα αγχωθηκα. Εβγαινε συρταρωτο αν ελυνα τις κατω βιδες και ολα ειναι τζαμι τωρα! ;D

Υ.Γ: Φιλε Murray μολις βρω χρονο (μαλλον αυριο) θα βαλω και clips που θα κανω περιγραφη!

Ελα εσυ αν θες εδω στην Αμφισσα που ειναι και η δικη.. ;D ;D Μια χαρουλα! :P
Μακρια εισαι γαμωτο :-\.

Thanks για την υπομονη σου παντως :). Περιμενω με αγωνια τα κλιψ και το "πορνο" ;D.

Παντως αξιζει τα λεφτα του και η ενταση με την 300ρα την καμπινα Μ412Α ειναι πολυ παραπερα! Αληθεια τι θελετε να παιξω για να ακουστει ο ενισχυτης? :P ;D ;D

Panagiotis Tsap είπε:
Παντως αξιζει τα λεφτα του και η ενταση με την 300ρα την καμπινα Μ412Α ειναι πολυ παραπερα! Αληθεια τι θελετε να παιξω για να ακουστει ο ενισχυτης? :P ;D ;D
Οτι να ναι :P.

Και τα καθαρα να μας δειξεις! ;D

Που ειναι το ριβιου ωρε παλικαρι? :P

Ξερω, ballbreaker ;D

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back