hi παιδιά!!! Λιπών πήρα μια ibanez rg370dxl(αριστερόχειρας) έχω και εναν marshall mg30dfx(καλά ντε μην βαράτε δν είχα διαβάσει τα σχόλια τότε αλώστε μεταχειρισμένο 100Ε τον πήρα κάνει τν δουλειά του μια χαρά)και ένα πετάλι behringer ultra distortion γιατί δν μου άρεσε το overdrive του marshall λιπών προτημου επαφή με κιθάρα και γενικά μου μουσικά όργανα δν έχω ιδέα κοινός ειναι τέλειος noobaki λιπών τν έχω 5 μέρες και κάτι έχω καταφέρει όχι και Πόλα πράγμα και ολλα με το pro guitar μην φανταστείτε τίποτα ολόκληρα τραγούδια αει που και που κάτι σπαστά :![Smile :) :)](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f642.png)
Λιπών εάν δν βαριέστε πητε καμία άσκηση για να ανοιξουν τα δάχτυλα καμία για βελτίωση ταχύτητας και καμία καλη γιατί με την πένα είμαι τελείως άστοχος εάν δν κοιτάω πετυχαίνω μπεκατσες και κατά που να κοιτάξω εκεί η στα ταστα τέλος πάντων α πητε και κανα εύκολο τραγουδάκι για το pro guitar γιατί αυτά που ακούω είναι δύσκολα (κοιριος μεταλ) και ελληνικά δν έχει το pro guitar η τουλάχιστον εγώ δν βρίσκω πουθενά
Πητε και τίποτα σημαντικό που θα με βοηθήσει και πρέπει να μάθω απος δίπορτε κατι συγχορδίες και κάτι τέτοια που είναι δν έχω ιδέα :-[ :-[
και μην πη κανένας τίποτα για τα ορθογραφικά εσείς δν θέλετε να γράφουμε greekenglish ;D ;D ;D
![Smile :) :)](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f642.png)
Λιπών εάν δν βαριέστε πητε καμία άσκηση για να ανοιξουν τα δάχτυλα καμία για βελτίωση ταχύτητας και καμία καλη γιατί με την πένα είμαι τελείως άστοχος εάν δν κοιτάω πετυχαίνω μπεκατσες και κατά που να κοιτάξω εκεί η στα ταστα τέλος πάντων α πητε και κανα εύκολο τραγουδάκι για το pro guitar γιατί αυτά που ακούω είναι δύσκολα (κοιριος μεταλ) και ελληνικά δν έχει το pro guitar η τουλάχιστον εγώ δν βρίσκω πουθενά
Πητε και τίποτα σημαντικό που θα με βοηθήσει και πρέπει να μάθω απος δίπορτε κατι συγχορδίες και κάτι τέτοια που είναι δν έχω ιδέα :-[ :-[
και μην πη κανένας τίποτα για τα ορθογραφικά εσείς δν θέλετε να γράφουμε greekenglish ;D ;D ;D