Παιδιά χάνομαι :lol: :lol: :lol: Εδώ και κανα μήνα, εντελώς ξαφνικά το pc μου άρχισε να μου πετάει "no operating system found". Κοιτάω κι εγώ το startup list, όλα καλά. Για καλό και για κακό όμως το αλλάζω 2-3 φορές και το ξαναγυρνάω στο αρχικό μπας και είχε κολλήσει. Τίποτα. Βάζω λοιπόν το cd των win μέσα και bootάρει κανονικά. Βγάζω τον δεύτερο δίσκο και δουλεύει κανονικά, και χωρίς wincd. Ο system δίσκος είναι sata, ο δεύτερος ide. Κοιτάζω μπας και έχω τίποτα στα bios, δε βρίσκω κάτι. Κατεβάζω καινούρια, τα αντικαθιστώ. Τίποτα. ΤΑ ΙΔΙΑ!!!! Repair τα windows. Τα ίδια. Format/install win, τα ίδια. Τελικά δουλεύω με έναν δίσκο και δε μπορώ να ηχογραφήσω (όλα τα projects ήταν στον άλλο δίσκο). Extra facts you should know:
1. Ο δίσκος είναι ok, αν τον βάλω σε κουτί που συνδέεται με usb2 δουλεύει άψογα.
2. Δοκίμασα να αλλάξω το καλώδιο ελπίζοντας (όχι πιστεύοντας όμως φυσικά), και προφανώς δεν έγινε τίποτα.
Ό,τι άλλο θέλετε ρωτάτε.... Καμιά ιδέα;
1. Ο δίσκος είναι ok, αν τον βάλω σε κουτί που συνδέεται με usb2 δουλεύει άψογα.
2. Δοκίμασα να αλλάξω το καλώδιο ελπίζοντας (όχι πιστεύοντας όμως φυσικά), και προφανώς δεν έγινε τίποτα.
Ό,τι άλλο θέλετε ρωτάτε.... Καμιά ιδέα;