Βοήθεια!!! Χάθηκε ο 2ος εσωτερικός σκληρός μου!

boukas

Μέλος
Πόντοι
36
Ρε παιδιά ακούστε τι έπαθα σήμερα:

Ακριβώς μια βδομάδα πριν έβαλα έναν καινούριο 2ο σκληρό seagate. Όλα ωραία και όλα καλά αλλά να σου το πρόβλημα! Σήμερα που άνοιξα το pc χάθηκε!!!! Δεν τον βλέπω πουθενά! Ούτε και στα windows ούτε και στο Bios.

Τι έγινε ρε παίδες;

Α ναι και να σας πω ότι δεν πείραξα τπτ. Έτσι ξαφνικά χάθηκε!

To χα παθει και γω αυτο. Μολις αλλαξα καλωδιο(σατα), λυθηκε το προβλημα.

Btw, τον φορμαρισες με το tool που εχει η seagate στο site της?

Τπτ. Επειδή αυτός είναι ο καλός υπολογιστής δεν τον πειράζω εγώ. Τον πήγα στα click 2 buy και μου τον είχαν έτοιμο. Μάλλον θα τον ξαναπάω αύριο. Απλά για τα αρχεία που είχα μέσα με νοιάζει περισσότερο. Τες πα θα δω αύριο που θα τον πάω πίσω

Κοιτα μην εχει βγει κανενα καλωδιο κατα λαθος και κοιτα αν ειναι να αλλαξεις και καλωδιο. Δεν ειναι τιποτα αυτο. Ενα καλωδιο θα πειραξεις.

...Μπά,δεν είναι θέμα καλωδίου,αλλά αφού τον πήγες για αλλαγή τα λέμε εαν δέν βγάλεις άκρη...

Υπόψην πως οι ακροδέκτες των καλωδίων sata είναι γενικά ΑΘΛΙΟΙ, δεν κάνουν καλή επαφή και πολλές φορές δημιουργούν προβλήματα τέτοιου τύπου.

........καλά.....σε ικανοποιεί ρε αντικοινωνικό σύχαμα να σπρώχνεις αυτο το άβουλο πλασματάκκι σε κατάσταση αναισθησίας με τη βρωμερή και τρισάθλια φόρμα σου ??????? :lol: :lol: :lol:

Έχεις δίκιο Μήτσο, γιαυτό το άλλαξα, από τις πολλές τις τύψεις ναούμ.

ΕΙΣΑΙ ΘΕΟΣ!!ΠΟΥ ΤΙΣ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ????
Δεν είμαι θεός, πως θα μπορούσα άλλωστε, μιας και είμαι άθρησκος.

Τις εικόνες δεν τις βρίσκω, αυτές την βρίσκουν μαζί μου...

Ακριβώς μια βδομάδα πριν έβαλα έναν καινούριο 2ο σκληρό seagate. Όλα ωραία και όλα καλά αλλά να σου το πρόβλημα! Σήμερα που άνοιξα το pc χάθηκε!!!! Δεν τον βλέπω πουθενά! Ούτε και στα windows ούτε και στο Bios.

Τι έγινε ρε παίδες;

Πάνε όλα τα πορνοκλιπ δηλαδή;;;????? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Τι έγινε ρε παίδες;

Πάνε όλα τα πορνοκλιπ δηλαδή;;;????? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Εδω θα σε μαλωσω......ΠΟΤΕ δεν κατεβαζουμε ΚΛΙΠ.

ΜΟΝΟ ΤΑΙΝΙΕΣ.-

:lol: :lol: :lol: :lol:

Xasate ta exw se ekswteriko sklhro! :lol: :lol:

Sto thema mas. Telika htan h mhtrikh. paei gia allagh.

Kai oxi tpt allo, alla eimai ston mikro poy fora puppylinux, sto opoio osa tamata kai na exw kanei 2 meres twra, arnhte na grapsei ellhnika kai anagkazomai na grafw se greeklish poy moy thn spane agriws!

Xasate ta exw se ekswteriko sklhro! :lol: :lol:
Sto thema mas. Telika htan h mhtrikh. paei gia allagh.

Kai oxi tpt allo' date=' alla eimai ston mikro poy fora puppylinux, sto opoio osa tamata kai na exw kanei 2 meres twra, arnhte na grapsei ellhnika kai anagkazomai na grafw se greeklish poy moy thn spane agriws![/quote']

Τα greeklish απαγορευονται.

Ο βλακας

Βοss ενίσταμαι!

Απαιτώ ban στον boukaw που παρόλο που ξέρει πολύ καλά τους κανονισμούς τους παραβιάζει...

BAN EΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!!!!!!!

Kai o pio vlakas:

Kai oxi tpt allo' date=' alla eimai ston mikro poy fora puppylinux, sto opoio osa tamata kai na exw kanei 2 meres twra, arnhte na grapsei ellhnika kai anagkazomai na grafw se greeklish poy moy thn spane agriws![/quote']

:P :P

Kai meta apo 2 meres akomh den..... Ox tha to spasw!

Trending...

Νέα θέματα

Back