Ντοντ γουόρι! Σε λίγο θα σου έχω ωραίοτατο drum booth, μόνο που θα σου πέφτει λίγο μακρυά! ;DWrTsXxx είπε:να δω τι θα έλεγαν οι υπόλοιποι αν δεν ανέβαζε τη φωτο με τις κιθάρες...
Ντοντ γουόρι! Σε λίγο θα σου έχω ωραίοτατο drum booth, μόνο που θα σου πέφτει λίγο μακρυά! ;DWrTsXxx είπε:να δω τι θα έλεγαν οι υπόλοιποι αν δεν ανέβαζε τη φωτο με τις κιθάρες...
Έχε υπόψην σου ότι ο τύπος που μας έκανε το σεμινάριο (Κώστας) ήταν εξαιρετικός και μας διαφώτισε όλους για το τι χρειάζεται και τι όχι. Μας έδωσε παραδείγματα (όχι γραπτώς) και μας έδωσε οδηγίες πως κατα τη γνώμη του πρέπει να είναι το επιχειρηματικό σχέδιο.WrTsXxx είπε:ευχαριστώ πολύ για την εκτενή απάντηση σου.
Δε μιλούσα για βίσμα, αλλά ακριβώς για αυτή τη βοήθεια που είχες από φίλους σου των μεγάλων εταιριών. Είναι ένα λεπτό σημείο που ίσως κάποιος όπως εγώ, μόνος κ αβοήθητος, να έχανε.
Θέλει κουράγιο, οργάνωση, κανα πατέρα να βοηθήσει κλπ. Αλλά, δεν είναι το μοναδικό πρόγραμμα που τρέχει τώρα. Σίγουρα θα τρέξει άλλο στις αρχές του 2010 (γιατί το 4 ΚΠΣ κρατάει μέχρι το 2013, άρα υπάρχουν χρήματα να δωθούν και ΠΡΕΠΕΙ να τα δώσουν). Συνεπώς, σιγά σιγά προχωράει κανείς. Αν δεν είχα σίγουρες κάποιες δουλειές και γνωριμίες ΠΟΤΕ δεν θα το έκανα αυτό το βήμα. Τώρα είναι λυτρωτικό. Μακρία απο σπίτι και οικογένεια, την ώρα που δουλεύω... Ευλογία είναι!αλλά σίγα σιγά θα μπούμε πάλι σε συζήτηση πολιτικού περιεχομένου {που απαγορεύεται στο νοιζ} για το αν μπορεί στη χώρα μας ένας νέος λίγο πριν τα 30 να ανοίξει δικιά του δουλειά ενώ τα 700ευρώ άνευ'όρων είναι μονόδρομος... :'(
Εχειs δοκιmασει να τα τοποθετησεις σαν overhead και να τα μιξαρεις με λιγο παραλληλο compression?Nikolas είπε:Απλά μαθηματικά. Έχω 2 μικρόφωνα, και preamp με 2 εισόδους, άρα δε μπορώ να έχω άλλα μικ, και έτσι ο ήχος θα είναι... "όχι καλός".