Mα το μπάσσο δεν έχει μία μόνο οκτάβα!μου φαίνεται λογικό το μπάσο να παίζει στην οκτάβα του.
Yπάρχει και στο V.B. αυτή η επιλογή μόνο που παίζει μια μόνο οκτάβα.χωρίς να έχω χρησιμοποιήσει το virtual bassist (έχω το virtual guitarist2) πιστεύω οτι πρεπει να γινεται αυτό.στο virtual guitarist υπαρχει μια επιλογη "chord & note mode".απο default είναι επιλεγμένη η chord mode.αν επιλέξεις την note mode θα μπορείς να το βάλεις να παίζει τις δικές σου μελωδίες.
Στο manual γράφει : "Virtual Bassist can be used to replace tracks of existing projects and MIDI files to improve the way they sound." Το έκανα και το αποτέλεσμα ήταν να ακούω μόνο τις μισές νότες από το bassline.ps:δε νομίζω να πιστεύεις πραγματικα ρε zinobios οτι θα έβγαζε ποτε μια σοβαρη εταιρία σαν την steinberg (και μάλιστα σε αυτην την τιμή) "ένα τόσο παιδικό πρόγραμμα".ισα-ισα αυτα τα δύο modes τα έχει για να ακουγονται οι basslines οσο το δυνατον πιο ρεαλιστικές-επαγγελματικές. :wink:
Κι όμως,απλά εκεί που επιλέγεις ήχο πατάς στο pattern αν θυμάμαι καλά για΄τι πάει καιρός και αλλάζεις όλες τις ρυθμίσεις της κάθε νότας σε sustain note ή κάτι τέτοιο. Ετσι θα παίζει ότι του λες ακριβώς σε αντίθεση με το virtual guitarist Που είναι μια κλαπαρχιδιά.Οσο το εχω χρησιμοποιησει, εχω καταλαβει οτι το VB ειναι ενα προγραμμα αντιστοιχο του Virtual Guitarist. Παιζει ρυθμικα μερη, αναλογα με το στυλ που επιλεγεις. Δεν εχει τη δυνατοτηα να παιζει μεμονωμενες νοτες. Αν θελεις ενα προγραμμα, με το οποιο θα μπορεις να γραφεις νοτα νοτα το μπασο, τοτε καλυτερα να προτιμησεις καποιο στη κατηγορια του Trilogy. Αλλιως, χρησιμοποιησε τις loops του VB!
Εγώ το έχω το VB και η απάντηση είναι ότι δεν μπορείς να έχεις πάνω από μία οκτάβα. Αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί σου φαίνεται περίεργο. Δεν είναι φτιαγμένο για να παίζεις σε πραγματικό χρόνο, αλλά για να παίζει τα patterns του.Ποιος μπορεί να μου πει αν γίνεται να έχουμε πάνω από μία οκταβα στο V.B και πώς ;
Εγώ το έχω το VB και η απάντηση είναι ότι δεν μπορείς να έχεις πάνω από μία οκτάβα. Αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί σου φαίνεται περίεργο. Δεν είναι φτιαγμένο για να παίζεις σε πραγματικό χρόνο' date=' αλλά για να παίζει τα patterns του.[/quote']Ποιος μπορεί να μου πει αν γίνεται να έχουμε πάνω από μία οκταβα στο V.B και πώς ;
Μα αφου στο manual γράφει : "Virtual Bassist can be used to replace tracks of existing projects and MIDI files to improve the way they sound."
Στο manual το γράφει και όχι σε διαφήμιση... Κρίμα σε μια τόσο μεγάλη εταιρία να κάνει αυτό το μεγάλο λάθος!!!
Μα μου κάνει εντύπωση...Μα αφου στο manual γράφει : "Virtual Bassist can be used to replace tracks of existing projects and MIDI files to improve the way they sound." Στο manual το γράφει και όχι σε διαφήμιση... Κρίμα σε μια τόσο μεγάλη εταιρία να κάνει αυτό το μεγάλο λάθος!!!