virtual band!!

metalash

Νέο μέλος
Πόντοι
16
Χαιρεται!!Αλλη μια σπαζοκεφαλια για τους noizαδες...

Αφου λοιπον εχω καταφερει να ηχογραφω με μικροφωνο την κιθαρα μου,αρχισα να σκεφτομαι οτι αχ ωραιο το ριφακι αυτο ..αμα ειχα κ ενα μπασο...λιγα κρουστα...κτλ..

Μεχρι τωρα εχω ασχοληθει με το fruity loops ολιγον κ με παιδικη τελειως επιμονη δεν καταφερα παρα να γραψω ενα τσιφτετελι!!!!Τεσπα στο ζουμι..Ψαχνω προγραμμα το οποιο θα ειναι προσιτο στον αρχαρειο..θα εχει μπασο,τυμπανα κ κιθαρες ολα κουρδισμενα :) (μην αρχισετε).Ολα να γραφονται σε ξεχωριστο καναλι κ μετα να μπορω να τα βαλω ολα μαζι κ να δημιουργησω βαβουρα!!!!

(εχετε σκεφτει οτι αμα δεν υπηρχαν ολα αυτα τα virtual θα ειχαμε κ απο πεντε συγκροτηματα ο καθενας να τζαμαρουμε?

Try Band in a Βox.

Έχει έτοιμα για background μπάσα τύμπανα πιάνο κλπ ανάλογα με το στυλ μουσικής πχ του λες θέλω R&B σε A mixolydian και τα κανονίζει όλα μόνο του ... παίζεις τα rifakia σου κλπ - μπορείς να το ηχογραφήσεις και όλο μαζί αν θες.

Ξέρω το πρόγραμμα είναι λιγάκι παλιό ... μην αρχίσετε :roll:

C7#9

το cubase - reason τα βρισκω ιδιατερως πολυπλοκα.οσο για το band in a box διαβασα οτι ειναι καλο σχετικα αλλα δεν ανταποκρινεται στις απαιτησεις του metal..πουουφφφ!!!ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΧΩ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ STUDIO ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΩΣΤΕ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΝΑ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΙΘΑΡΑ ΜΟΥ?

Ε πάρε τότε ένα cakewalk για κιθάρα, κατέβασε μερικά metal midi και παίζε από πάνω ...

C9

Μάθε Cubase, μην είσαι τεμπέλης..... Υπάρχει ένας τεράστιος κόσμος για να ανακαλύψεις, μην κάθεσαι στην ίδια παραλία...

Όσο για το reason καλύτερα το Fruity Loops...

δεν ειμαι τεμπελης απλα δεν εχω το χρονο να ασχοληθω με το cubase, φευγω στρατιωτης (αλλη αναβολη δεν περνει) κ θελω να φτιαξω καποια πραγματα.. προς το παρον με βολεψε λιγακι το guitar pro για αρχη, λιγο αισχρο απο θεμα ηχου (midi)αλλα σου δινει μια καποια εντυπωση ...

Φίλε not guilty

Επειδή δεν έχω δοκιμάσει ποτέ το fruity loops γιατί είναι καλύτερο από το reason; Έχει καλύτερα δείγματα από το NN XT sampler ας πούμε του reason 3; Αν μπορείς να με διαφωτίσεις γιατί χρησιμοποιώ το reason μόνο για το sampler του και το redrum μεσω rewire με nuendo 2.0

Φιλικά Parsifal

δεν ειμαι τεμπελης απλα δεν εχω το χρονο να ασχοληθω με το cubase' date=' φευγω στρατιωτης (αλλη αναβολη δεν περνει) κ θελω να φτιαξω καποια πραγματα.. προς το παρον με βολεψε λιγακι το guitar pro για αρχη, λιγο αισχρο απο θεμα ηχου (midi)αλλα σου δινει μια καποια εντυπωση ...[/quote']
στο guitar pro κανε τα τραγουδια midi (file>export > midi) και μετα στο cubase περασε τα midi με καποιο vst

και καλος πολιτης!

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις
9
Εμφανίσεις
1K

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back