• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

Vintage Strat truss rod Ερώτηση

Status
Not open for further replies.

Iliaspap

Νέο μέλος
Πόντοι
6
Καλησπέρα και από εμένα παιδιά

'Έχω μια vintage fender CS που έχει την βίδα του Truss Rod στην πλευρά του σώματος, εάν βγάλω την μάσκα πάλι δεν έχω πρόσβαση, οπότε ο μόνος τρόπος για να ρυθμιστεί είναι να βγάλω το neck. Σε αυτή την περίπτωση δεν φθείρονται οι στροφές από της βίδες στο μπράτσο; Δηλαδή έστω ότι θα χρειαστεί 2 φορές το χρόνο ρύθμιση, ασε που μπορεί να μην πετύχει με την πρώτη φορά η σωστή κλήση, κάποια στιγμή από το βίδωνε ξεβίδωνε δεν θα ανοίξουν οι στροφές;

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Δυστυχως δεν υπαρχει αλλος τροπος. Οι στροφες που λες δεν θα ανοιξουν. Εγω βαζω βγαζω μανικια και δεν χαλαρωνει τιποτα. Λιγο προσοχη θελει - μην σφιγγεις σαν το Κουταλιανο και δεν θα εχεις προβλημα.

petersp είπε:
Εγω βαζω βγαζω μανικια και δεν χαλαρωνει τιποτα.
Eίν' αυτό που λέμε τ' αλλάζει σαν τα πουκάμισα. ;D

Οχι δεν θα παθει τιποτα,βεβαια δεν θα πεσεις και εξω αν περασεις τις βιδες με λιγο κερι (απο αυτα που αναβουν οχι απο αυτα που γυαλιζουν τα αυτοκινητα ;D) για να εχει λιγο λιπανση η βιδα και να μη τρωει το ξυλο.

Αλλα και να ανοιγανε σιγα τα αυγα,λιγη κολλα και 2-3 οδοντογλυφιδες και παλι μια χαρα θα ειναι οι τρυπες,ετοιμες για πολλες......penetrations... ;D

Δηλαδή έστω ότι θα χρειαστεί 2 φορές το χρόνο ρύθμιση
που μενεις αγορι μου?στη Φιλανδια? ;D

σιγα μη θελει 2 φορες το χρονο ρυθμιση η κιθαρα .

Nestoras είπε:
Eίν' αυτό που λέμε τ' αλλάζει σαν τα πουκάμισα. ;D
;D ;D καπως ετσι...

tnx για της απαντήσεις σας.

χαχα, οχι δεν μενω Φιλανδία, αλλά λέω just in case, να μην γίνει η κιθαρούλα μου σαν την τζουλια..  ;D και μετα παω να βιδώσω και δεν καταλαβαίνει τπτα.

Thanks και πάλι

Superfunk είπε:
σιγα μη θελει 2 φορες το χρονο ρυθμιση η κιθαρα .
Μη το λες...Εξαρτάται από το πάχος του...μανικακίου! ;D

Εδω Θεσσαλονικη μερια παντως και ειδικα στο Jazz Bass ειμαι με το allen να βρισκεται καπου κοντα και ευκολα...

αλλου πραμ'του μπασ' παλκαρι μ' κι αλλου η κιθαρ...... ;D,τι περμενς να συ καν'του τζαζμπας' με του μπρατσου του καλαμακι.... ;D

petersp είπε:
Εδω Θεσσαλονικη μερια παντως και ειδικα στο Jazz Bass ειμαι με το allen να βρισκεται καπου κοντα και ευκολα...
έτσι...έτσι..έτσι... ;D Ζούμε όμως στην ομορφότερη πόλη της Ελλάδας,μη τα θέλουμε κι όλα δικά μας... :P

αλλου πραμ'του μπασ' παλκαρι μ' κι αλλου η κιθαρ...... ;D,τι περμενς να συ καν'του τζαζμπας' με του μπρατσου του καλαμακι.... ;D
και οι κιθάρς αγουόριμ και οι κιθάρς... ;D

Status
Not open for further replies.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back