Kαλησπερα σας φιλτατοι. Μετα την αγορα και τριτης κιθαρας σκοπευω να πουλησω την μια, για να ισορροπησω λοιπον λιγο τα πραγματα λεω να παρω ενα δευτερο μπασακι. Το budget κυμαινεται γυρω στα 300 ευρω οπως συμπεραινετε και απο τον τιτλο του θεματος. Ειχα δοκιμασει το vintage modified σε καταστημα πριν αρκετο καιρο αλλα οι συνθηκες δεν ηταν και οι ευνοϊκοτερες, ασεταριστο, σαπιο ενισχυτακι κλπ. Μπορω να πω οτι μου αρεσε αρκετα σαν κατασκευη (λιγο βαρυ βεβαια) και ειναι και κουκλι το ατιμο. Το θεμα ειναι οτι ακουγονται πολυ καλα λογια για την σειρα classic vibe της οποιας το jazz bass κοστιζει κατι παραπανω, αλλα εχει rosewood :-\. Μεθαυριο κατεβαινω στην πρωτευουσα, ευκαιρια λοιπον να ψαξω να τα δοκιμασω μπας και βγαλω κανενα συμπερασμα. Θα ηθελα ομως να ακουσω και μερικες γνωμες πριν βγω στους δρομους. Εχει παιξει κανεις και με τα 2, τι ηχητικες και κατασκευαστικες διαφορες παρατηρησατε? Βαρος? Τα εχει παρει πουθενα το ματι σας? Για παλιοροκιες τι θα προτεινατε? Κλινω πιο πολυ προς το vintage αλλα αν το classic εχει πραγματικα κατι παραπανω, ισως κανω την καρδια μου πετρα και βαλω ακομα μια rosewood ταστιερα μες στο σπιτι μου...
Ευχαριστω για την υπομονη σας
Ευχαριστω για την υπομονη σας