- Πόντοι
- 398
Έχω την εντύπωση πως η κάθε Μαμά Εταιρία, εδώ και χρόνια θα έπρεπε για κάθε προϊόν της, να έχει μια συνολική παρουσίαση του, των χαρακτηριστικών του και τους τρόπους λειτουργίας και επεξεργασίας αυτού.
Η κάθε χώρα να το μεταγλωτίζει και ο τελικός χρήστης μέσα από HD video 1080p να έχει βγάλει τα δικά του συμπεράσματα.
Αποσπασματικά βίντεο χρηστών, καταστηματών και ανθρώπων που διατηρούν ιστοσελίδες, φέρνουν συχνά πυκνά πολλά ερωτηματικά σε μας.
π.χ. βλέποντας χτες ένα''συγκριτικό τεστ'' 3 μεγαθηρίων που όμως στο καθένα έπαιζε διαφορετικός μουσικός και έκανε το μακρύ και το κοντο του...και ο παρατηρητής απλά ακούει....νομίζω ότι δεν τιμά καμμία εταιρία.
Δικές σας απόψεις;
Θεωρώ πως μόνο η Kurzweil και η Roland το έχει καταφέρει σε μικρό ποσοστό.
Πιστέυω ακράδαντα στην άμεση επαφή του πελάτη με το προϊον.
Αλλά πριν από αυτό...και κατά την διάρκεια αυτού..η γνώση των πωλητών...είναι άκρως απαράδεκτη.
Φτάνουμε εμείς οι χρήστες να τους ανοίγουμε τα μάτια.
Δεν είναι απόλυτο, αλλά η πλάστιγγα εκεί γέρνει.Στον τομέα των keyboards.
Η κάθε χώρα να το μεταγλωτίζει και ο τελικός χρήστης μέσα από HD video 1080p να έχει βγάλει τα δικά του συμπεράσματα.
Αποσπασματικά βίντεο χρηστών, καταστηματών και ανθρώπων που διατηρούν ιστοσελίδες, φέρνουν συχνά πυκνά πολλά ερωτηματικά σε μας.
π.χ. βλέποντας χτες ένα''συγκριτικό τεστ'' 3 μεγαθηρίων που όμως στο καθένα έπαιζε διαφορετικός μουσικός και έκανε το μακρύ και το κοντο του...και ο παρατηρητής απλά ακούει....νομίζω ότι δεν τιμά καμμία εταιρία.
Δικές σας απόψεις;
Θεωρώ πως μόνο η Kurzweil και η Roland το έχει καταφέρει σε μικρό ποσοστό.
Πιστέυω ακράδαντα στην άμεση επαφή του πελάτη με το προϊον.
Αλλά πριν από αυτό...και κατά την διάρκεια αυτού..η γνώση των πωλητών...είναι άκρως απαράδεκτη.
Φτάνουμε εμείς οι χρήστες να τους ανοίγουμε τα μάτια.
Δεν είναι απόλυτο, αλλά η πλάστιγγα εκεί γέρνει.Στον τομέα των keyboards.