- Πόντοι
- 18
gadget έχεις δίκιο.Ο χρόνος τα φταίει όλα και φυσικά το χρήμα που δεν υπάρχει.Όμως σιγά σιγά θα μπορούσαμε να δουλεύουμε σε ένα κοινό πρότζεκτ,δίχως συγκεκριμένο ωράριο φυσικά,αφού (αρχικά τουλάχιστον) θα ήταν ερασιτεχνική δουλειά.Θα μπορούσαμε να έχουμε ένα σημείο συζήτησης σαν ομάδα και μεταφοράς δεδομένων όπως π.χ. μία δική μας ιστοσελίδα ή έστω ιστολόγιο και όποτε μπορούσε ο καθένας θα εργαζόταν επάνω στο θέμα και θα προχωρούσε έτσι σιγά σιγά το παιχνίδι. Είμαι της απόψεως ότι ακόμα και χρόνο να μην έχει κάποιος,θα βρεί 1 ώρα την εβδομάδα να ασχοληθεί με κάτι συγκεκριμένο και ότι ακόμα και με 1 ώρα την εβδομάδα σε λίγο καιρό θα έχει βγεί κάποιο αποτέλεσμα από μία ομάδα των 3+ ατόμων...
Έχω φτιάξει ένα mod για το doom 2 και το μόνο που μένει για να ολοκληρωθεί είναι να γράψω τουλάχιστον 6 μουσικά κομμάτια...έφτιαξα πρίν λίγα χρόνια ένα πακέτο με χάρτες για το warcraft 3 frozen throne και μέχρι και σε γερμανικό περιοδικό δόθηκε ώς δώρο στους αναγνώστες του αφού μου ζήτησαν άδεια να το δώσουν οι υπεύθυνοι του περιοδικού!!
Αυτό που θέλω να πώ είναι ότι αν πραγματικά θέλει κάποιος να κάνει κάτι, θα τον βρεί τον χρόνο και ακόμα και λίγος χρόνος να είναι,θα τον αξιοποιήσει και αργά ή γρήγορα,θα έχει αποτελέσματα...
Έχω φτιάξει ένα mod για το doom 2 και το μόνο που μένει για να ολοκληρωθεί είναι να γράψω τουλάχιστον 6 μουσικά κομμάτια...έφτιαξα πρίν λίγα χρόνια ένα πακέτο με χάρτες για το warcraft 3 frozen throne και μέχρι και σε γερμανικό περιοδικό δόθηκε ώς δώρο στους αναγνώστες του αφού μου ζήτησαν άδεια να το δώσουν οι υπεύθυνοι του περιοδικού!!
Αυτό που θέλω να πώ είναι ότι αν πραγματικά θέλει κάποιος να κάνει κάτι, θα τον βρεί τον χρόνο και ακόμα και λίγος χρόνος να είναι,θα τον αξιοποιήσει και αργά ή γρήγορα,θα έχει αποτελέσματα...