victoria 518 amp

Πολύ ωραίος ήχος και σύνθεση και ύφος και όλα ! 5η φορά που το ακούω πάλι !  :)

Κι εγώ το έχω ακούσει κάμποσες φορές - ωραίος ήχος και έμπειρο παίξιμο γαρ :)

Το reverb είναι πριν τον ενισχυτή ή μετά την ηχογράφηση?

harilatron είπε:
Το reverb είναι πριν τον ενισχυτή ή μετά την ηχογράφηση?
το reverb ειναι ενα strymon flynt, αν και εμεινε ανοιχτο περισσοτερο απο συνηθεια, ο ενισχυτης λαμπει χωρις κανενα εφε...

Ενα μεγαλο καλο των 8αριων ειναι οτι το ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ (το ΞΕΧΝΑΜΕ πολλες φορες.. ;D αν και παιζει....ψιλοΤΕΡΑΣΤΙΟ ρολο στην ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΗ) "βλεπει" "περισσοτερο ηχειο" απο οτι βλεπει σε ενα 12αρι....το αποτελεσμα ειναι πιο ΓΕΜΑΤΟΣ ηχος και οχι πιο....Boxy ηχος...στην ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΗ παντα... ;)
σοφες κουβεντες μεγαλων ανδρων

θα αναστησω το θεμα,ενεκα και των ημερων. εξαιρετικα τα αποτελεσματα της συμπραξης , guild starfire, thomastik 12ρων flatwound χορδων και φυσικα του μικρου Victoria, νομιζω οτι γινεται αντιληπτο ακομη και με τον μετριο ηχο του παρακατω βινδεο.

https://www.youtube.com/watch?v=aUzJ_Bvq9vk

Από το photobooth του mac τραβας??

Ωραία ταίριαξε στον διάκοσμο του σπιτιού!

Απολαυστικό ηχητικά και προπάντων παικτικά (ισχύει και για το πρώτο κλιπ).

argytar είπε:
Από το photobooth του mac τραβας??

Ωραία ταίριαξε στον διάκοσμο του σπιτιού!
πραγματικα, ταιριαξε γαντι! το βιντεο ειναι απο ψηφιακη φωτογραφικη...

ευχαριστω για τα ευγενικα σχολια :)

καταπληκτικός ουάνσ μώρ...   :)

το μεταλλικό επιπλάκι (ικεα?) απο δίπλα δεν τρίζει στα "πολλά"?

γελάω με τη γάτα που αφού δεν κατάφερε να φάει το καλώδιο αποχώρησε ήσυχα-ήσυχα...

518 εύγε!!!

alderbody είπε:
καταπληκτικός ουάνσ μώρ...  :)

το μεταλλικό επιπλάκι (ικεα?) απο δίπλα δεν τρίζει στα "πολλά"?

γελάω με τη γάτα που αφού δεν κατάφερε να φάει το καλώδιο αποχώρησε ήσυχα-ήσυχα...

518 εύγε!!!
τριζει πως δεν τριζει... αλλα γενικα δεν ανοιγω πολυ τους ενισχυτες στο σπιτι οποτε δεν εχω θεμα. τον γατο δεν τον ειχα αντιληφθει , οταν ειδα στην οθονη της καμερας το τι σκαρωνει , προεκυψε και το χαμογελο που αναφερει ο mustafank ;) thank you kindly dear sirs.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back