Victor Wooten video

Για να βγάλει ψυχή το μπάσσο θέλει και τραγούδι...
:o :o :o

Για να κλεβεις καμια ιδεα καλος ειναι ο βικτωρ

Τελικα για να βγαλει ψυχη το μπασσο , θελει ιδιαίτερες αλχημειες απο τον παιχτη του

Πωωωωωωωωωωωωως βαριέμαι αυτούς τους "μπασίστες" δεν λέγεται

Ναι, απλά γενικώς αυτοί οι παίχτες μ'αυτόν τον ήχο μου τη δίνουν

...πεταει και κατι καλες φρασούλες ο άτιμος. Για αυτο ειναι καλός

:o

τα λογια ειναι περιττα... :'(

Φυσικά σ'άλλους αρέσει ένα ξερό σολάρισμα, προφανώς... Γούστα είναι αυτά.

haryy είπε:
Προτιμώ να ακούσω το pulling teeth του cliff burton παρά αυτές τις tzazoκλανιέρες που έχουν για ήχο. ::) ;D ;D
μπηκα στο κοπο να το ακουσω...

:P

Για να βγάλει ψυχή το μπάσσο θέλει και τραγούδι... Καλώς ή κακώς δεν είναι σαν το πιάνο (τουλάχιστον το νορμάλ μπάσσο, όχι κάτα 10χορδα!)

http://www.youtube.com/watch?v=UJSEaxJalco&feature=related

Αυτό έχει 11 χορδές οπότε πιάνεται στα νορμάλ. Επίσης έχει διπλή χρήση ώς μπάσο και φονικό όπλο!

Costas_SD είπε:
Προτιμώ να ακούσω το pulling teeth του cliff burton παρά αυτές τις tzazoκλανιέρες που έχουν για ήχο. ::) ;D ;D
μπηκα στο κοπο να το ακουσω...

:P
Αρνητικό σχόλιο ή θετικό ήταν αυτό? ;D

takisdim1984 είπε:
Μα οχι. Πες μου ενα τραγουδι να το ακουσω και να πω "μπραβο victor! έδωσες ψυχή στο τραγούδι αυτο!" . Σοβαρα το λέω. Δεν έχω ακούσει τραγούδια με συμμετοχη του wooten. Πες μου παρακαλώ ένα να κοιταξω να το βρω και να το ακουσω. Ευχαριστώ :)

Μαριανα είπε:
Αυτό έχει 11 χορδές οπότε πιάνεται στα νορμάλ. Επίσης έχει διπλή χρήση ώς μπάσο και φονικό όπλο!
Χαλαρά περίμενα μια τέτοια απάντηση!  :P  ;D

Tthawth είπε:
Μα οχι. Πες μου ενα τραγουδι να το ακουσω και να πω "μπραβο victor! έδωσες ψυχή στο τραγούδι αυτο!" . Σοβαρα το λέω. Δεν έχω ακούσει τραγούδια με συμμετοχη του wooten. Πες μου παρακαλώ ένα να κοιταξω να το βρω και να το ακουσω. Ευχαριστώ :)
Tthawth το βιντεάκι που έβαλα στο τέλος της 2ης σελίδας αυτού του thread το είδες?Live στο Chicago απο Dave Matthews Band με guest τον Wooten.Στη drums ο Carter Beauford,o ίδιος που παίζει στο βίντεο που παρέθεσε ο  Costas_SD.

[

Tthawth το βιντεάκι που έβαλα στο τέλος της 2ης σελίδας αυτού του thread το είδες?Live στο Chicago απο Dave Matthews Band με guest τον Wooten.Στη drums ο Carter Beauford,o ίδιος που παίζει στο βίντεο που παρέθεσε ο  Costas_SD.

/quote]

Δυστυχώς το είχα αποφύγει. Φοβήθηκα μηπως ειναι τιποτα "χριστιανικό" πάλι! Το είδα τώρα όμως. Αψογότατο σόλο. Ειδικά στο δευτερο μισό που δεν κιθαρίζει αλλα κρατάει το groove και ταυτόχρονα κάνει τα wootenικά του. Δεν αντιλέγω οτι ειναι ένας απο τα ιερά τέρατα των μπασσογραμμών. Θα ήθελα ομως να ακουσω τις προτάσεις του και τις προσεγγίσεις του στην στήριξη τραγουδιών. Θα το ψάξω να βρω τραγούδια στα οποία συμμετέχει :Ρ

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back