Victor Wooten video

Αν και ο wooten και τα slapίδια δεν είναι τόσο τρελά του γούστου μου... Απλά wooten, τι να λέμε τώρα... Τσεκάρετε και τον Adam Niti. ΤΡΟΜΕΡΟΣ μπασσίστας!

Τον είχα ξαναδεί αυτόν και γούσταρα πολύ!!! :o :o

Καλή φάση να τζαμάρεις με εναν τέτοιο!!! :)

οπως επισης θα 'ταν καλη φαση να χαμουρευτεις με την Παμελα Αντερσον!

Που πας ρε καημενε? Αν δεν το'χεις το μπασσο, αστο καλύτερα...πανε να φτιάξεις κανα παστίτσιο...

Σας έπεισα ;D

Προτιμώ να ακούσω το pulling teeth του cliff burton παρά αυτές τις tzazoκλανιέρες που έχουν για ήχο. ::) ;D ;D

haryy είπε:
Προτιμώ να ακούσω το pulling teeth του cliff burton παρά αυτές τις tzazoκλανιέρες που έχουν για ήχο. ::) ;D ;D
Αιρετικός! Στην πυρά!  ;D

Βασικά δεν είναι ο ήχος του μπάσσου του αυτό, απλά mutάρει τις χορδές με τ'αριστερό.

Ναι, απλά γενικώς αυτοί οι παίχτες μ'αυτόν τον ήχο μου τη δίνουν :P :D :D

10 for n=1 to 10000

20 print "**troll mode**";

25 next n

30 end  :D ;D

Τρολάρω σε basic. Άστο δεν πειράζει για μένα το γραψα. ;D

Παντως ο βικτωρας τον έλεγχο τον έχει, τον ρυθμό τον έχει, πεταει και κατι καλες φρασούλες ο άτιμος. Για αυτο ειναι καλός. Όχι οτι θα πρέπει να αρέσει σε όλους ο ήχος του βέβαια. Ειναι ομως κάπου παραπάνω απο τον cliff σε επίπεδο τεχνικο, δεν είναι? Άνετα τον έχω να σολάρει με overdrive και να γουστάρουμε και όλοι.

υ.γ. RIP Cliff

Πωωωωωωωωωωωωως βαριέμαι αυτούς τους "μπασίστες" δεν λέγεται.

-42 κάρμα.

Προτιμώ κάτι πιό αγνό και χριστιανικό, όπως π.χ.

http://www.youtube.com/watch?v=odd41CYiFs0

Κάτι σαν τη χριστιανή αδερφή (όχι "αδερφή") με τη χριστιανική μπανάνα της στο avatar σου ένα πράγμα δηλαδή?  ;D  ;D  ;D

kwstas79 είπε:
Πωωωωωωωωωωωωως βαριέμαι αυτούς τους "μπασίστες" δεν λέγεται.
Για να κλεβεις καμια ιδεα καλος ειναι ο βικτωρ. Αλλα με κατι τετοια βαρετα democlips που βγαζει , με εχει καταφέρει και δεν εχω ασχοληθει καθολου μαζι του! Ουτε ενα τραγουδακι που να παιζει αυτος ο τυπος δεν εχω ακουσει , ετσι να δω αν τελικα ολα αυτα που παιζει 'δουλευουν' σε νορμαλ συνθηκες. Οποτε δεν εχω ολοκληρωμενη αποψη για αυτονα. Αλλα ΑΥΤΟ το κλιπ το βαριεμαι κι εγω. Εαν το κλιπ ειχε τον james jamerson να παιζει ενα οποιοδηποτε Motown Κομματι, δεν θα βαριομουν και ας ηταν πιο απλη η τεχνικη. Τελικα για να βγαλει ψυχη το μπασσο , θελει ιδιαίτερες αλχημειες απο τον παιχτη του. Αλλιώς στου κουφου την πορτα...

Για να βγάλει ψυχή το μπάσσο θέλει και τραγούδι... Καλώς ή κακώς δεν είναι σαν το πιάνο (τουλάχιστον το νορμάλ μπάσσο, όχι κάτα 10χορδα!), όπως και η κιθάρα. Όλα βγάζουν τα μέγιστα όταν είναι μέρος ενός ενδιαφέροντος συνόλου. Και μια σκέτη κιθάρα ν'ακούσεις να σολάρει, όσο απίστευτο και "ψυχωμένο" ή υπερτεχνικό και να'ναι, πάλι χωρίς μια βάση δεν νομίζω να λέει και πολλά...

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back