πώς να έρθει ο καημένος με τις στάχτες; ;DIraklisZS είπε:τελικά ήρθε ο ενισχυτής?
καλόπαιχτος κατ'αρχήν και... τί λεει? καλός είναι? ;D
μπα,ετσι παιζω συνηθως δεν ξερω απο μεταλ.... ;Dκάτι πιό ζωντανό και δυνατό ίσως??
κλασεις ανωτερος,μεχρι στιγμη ειναι ο καλυτερος single ended class A amp που εχω παιξει,απλα προτιμω ετσι κι αλλοιως αμερικανικες λυχνιες (6v6,6L6) απο βρεττανικες (EL34,EL84)Σε σχέση με τον λαμπάτο harley benton πώς τον βλέπεις superfunk?
μια χαρα,δεν θα το αλλαξω1) Πως σου φάνηκε το μεγάφωνο του;
δεν ακουω καποιο θορυβο περαν του φυσιολογικου (απο τον Mesa μου πιο "ησυχος" ειναι σε idle κατασταση2) Από θόρυβο πως τα πάει;
παναλαφρος ειναι,δεν τον εχω ζυγισει παντως.3) Είναι όντως 12 kg?
ναι αν είναι ελαφρύς εννοούσα. Είναι out of stock τώρα στον Thomann.Superfunk είπε:παναλαφρος ειναι,δεν τον εχω ζυγισει παντως.
θενξ!Superfunk είπε:κλασεις ανωτερος,μεχρι στιγμη ειναι ο καλυτερος single ended class A amp που εχω παιξει,απλα προτιμω ετσι κι αλλοιως αμερικανικες λυχνιες (6v6,6L6) απο βρεττανικες (EL34,EL84)
stephanos είπε:ναι αν είναι ελαφρύς εννοούσα. Είναι out of stock τώρα στον Thomann.
παιδιά υπάρχει και αυτό το κλιπ.
<<συμφωνώ αλλά γνώμη μου όπως είδα και από άλλους να ΄λέγεται ότι από κλίπ VHT δεν περιμένεις να ακούσεις ΚΑΘΑΡΟ κανάλι....ΙΕΡΟΣΥΛΙΑΑΑΑΑΑ>> :-*Superfunk είπε:μπα,ετσι παιζω συνηθως δεν ξερω απο μεταλ.... ;D
<<δεν μίλησα για metal >>
θα φερω κανα μεταλα φιλο μου καμμια φορα παντως να τον τεσταρει σε καφριλες.
<<ούτε για καφρίλες>>
(παντως τα κλιπς γενικα παντα ΔΕΝ ειναι αντιπροσωπευτικα του ηχου,μονο ΖΩΝΤΑΝΑ μπορεις να καταλαβεις αν σου κανει η οχι ενας ενισχυτης,πρσωπικα σε ηχογραφηση μπορω να σου κανω και τον...Gorilla να ακουγεται καλα με 2 καλα μικροφωνα & εναν καλο προενισχυτη.)
μα αν δεν ακουσεις καλο καθαρο καναλι απο single end class A ενισχυτη απο ΠΟΥ θα ακουσεις?συμφωνώ αλλά γνώμη μου όπως είδα και από άλλους να ΄λέγεται ότι από κλίπ VHT δεν περιμένεις να ακούσεις ΚΑΘΑΡΟ κανάλι..