ήταν το προ-προτότυπο του Leo, αλλά ο κόσμος δεν ήταν ακόμα έτοιμος για κάτι τέτοιο...HellFire είπε:Ελα πες την αληθεια, την κιθαρα την βρηκες κατω απο το πατωμα??? ;D ;D
τις ρίμες τις σταμάτησαfusiongtr είπε:Βρε alder μου σταμάτα πια να γράφεις άλλες ρίμες
Ξήλωσε την ντουλάπα σου και πιάσε πάλι λίμες...
Ε, φτιάξε και καμιά SGalderbody είπε:ο μπόμπος θε να προικιστεί
με alder και σφεντάμια
με λάμπες και καλώδια
να τρίζουνε τα τζάμια
Πολύ ωραίος. Κανονικότατος, ωραιότατος ήχος στρατ.alderbody είπε:και λίγο σκέτο guitar rig, πάλι και καλά τέρμα twin reverb με neck pickup.
οκ είναι.alderbody είπε:Χθές λοιπόν βρήκα ενα "κενό" και έστησα μάνι μάνι το Voxάκι (AC4TV) και το Boss-Fender Reverbάκι, και με το Sennheiser κρεμασμένο μπροστά στο μεγάφωνο έγραψα μερικά ..."σκαλίσματα". ;D
Το κακό είναι οτι λόγω βιασύνης ξεχάστηκα κι έσωσα το αρχικό δείγμα (ένα ολιγόλεπτο ...ξεχαρμάνιασμα) σε A-Law και βγήκε λίγο τραγικό ποιοτικά (χαμηλό sample rate κλπ), και παρόλο που τα κλιπάκια που έβγαλα σώθηκαν σε νορμάλ ποιότητα, είναι ψιλο-χοντρο_κάπως ηχητικά...
Υπόσχομαι στην επόμενη ..απόπειρα (απόντως του μπόμπιρα) να είμαι πιο προσεκτικός.
Δεν τα έκανα mp3 για να μην "χάσουν" κι άλλο, οπότε λόγω wav θα τα ρίξω σε χωριστά posts για να τα "σηκώσει".
Το πρώτο είναι με τον Vox στα 4Watt, Volume - Tone περίπου στη μέση, full fat mode στο voicing, και η Strat μέσω του Reverb σε όλες τις θέσεις.
έχεις δίκιο.dimsonic είπε:οκ είναι.
αν και για μενα too much distorted.
Νομίζω ότι μπορεί να βγεί πολύ καλύτερος (για μένα πάντα) ήχος από το σύνολο.