Έχουμε παράδοση στο να μαμάμε τα threads και να βγαίνουμε off-topic γενικά σα φόρουμ οπότε μην το βλέπεις άσχημα βρε verdict94. Σαν Έλληνες είμαστε socially challenged όσον αφορά την πολιτισμένη συζήτηση.
Το θέμα σου έχει τίτλο:
Verdict Denied - Mixed and Mastered by Jeff Waters
Το μόνο που έχει νόημα για μένα που δε σας ξέρω πρωτού μπω να δω τι γράφεις είναι το "mixed and mastered by Jeff Waters" (για να πω τη μαύρη αλήθεια τη λέξη Waters είδα πρώτη και νόμισα ότι έχει να κάνει με τον Roger Waters :lol: ).
Ε όπως και να το κάνεις, το "mixed and mastered by Jeff Waters" κάνει ένα συγκεκριμένο μπαμ, δεν έχουμε ξαναδεί κάτι τέτοιο στο φόρουμ (κανόνισε elavd να με διαψεύσεις θα σου γυαλίσω την κιθάρα με το γυαλιστικό του johnny_gnr
![Big grin :D :D](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f600.png)
).
Λογικό είναι να γίνει λοιπόν και θέμα.
Θέλω να αποφύγω να σχολιάσω τα γραφόμενα του eye, στο κάτω κάτω είναι και mod δεν είναι απλό μέλος (κάποια προσόντα θα έχει για να τον κάνει ο Yameth mod) και σε γενικές γραμμές πιστεύω ότι τα ποστς του χαρακτηρίζονται απ'το ενδιαφέρον του για τα υπόλοιπα μέλη του φόρουμ, αλλιώς δε θα έμπαινε στον κόπο να απαντάει (δεν τον υποχρεώνει κανείς και ούτε μου φαίνεται ότι έχει κάτι να αποδείξει).
Βρε Ρένο αυτό που λέω είναι ότι αν κάνουν όλοι ένα βήμα πίσω και αφήσουν τα πνεύματα να ηρεμήσουν και ξαναδιαβάσουν το thread αφότου έχουν ηρεμήσει, πιστεύω θα δουν ότι δεν είναι τόσο ακραία τα πράγματα όπως νομίζουν.
Όπως έλεγε και η Sandra Bullock στο Miss Congeniality:
Stan Fields: What is the one most important thing our society needs?
Gracie Hart: That would be... harsher punishment for parole violators, Stan.
[crowd is silent]
Gracie Hart: And world peace!