- Πόντοι
- 16
Μαλιστα..ετσι εξηγειται... :roll:To δικό μου avatar είναι ένα screenshot από το (εκπληκτικό) videoclip του Hunted by a freak των Mogwai.
:lol: :lol:
Ωραιο clip παντως... :wink:
Μαλιστα..ετσι εξηγειται... :roll:To δικό μου avatar είναι ένα screenshot από το (εκπληκτικό) videoclip του Hunted by a freak των Mogwai.
το δικο μου avatar ειναι απο το Old Boy' date=' μια απο τις πιο ενδιαφερουσες ταινιες που ειδα την τελευταια χρονια.[/quote']
Δεν είναι απλά μια καλή ταινία, είναι έπος !!!!!
--Oh my God, they killed Kenny (!!!!!) again :lol:--
Εσύ τι να μας πείς... Κατάφορη αδικία!!!!!!! Ντροπή!!!! Σκανδαλιστικό!!!! Γιατί το avatar σου είναι 120Χ116 pixels???? :lol: :lol: :lol: Δεν αισθάνομαι καλά να το έχεις πιο μεγάλο μόνο και μόνο επειδή είσαι mod... :lol: :lol: :lol:Eγώ δεν σας λέω!![]()
![]()
![]()
![]()
Τρομερή σειρά!Eμένα είναι ο Lord Nibbler από το Futurama.
Δυστυχώς δεν έχω δει πολλά επεισόδια...Και την πληροφορία για το ποιός είναι πραγματικά,την έμαθα κι εγώ από το λινκ που πόσταρα νωρίτερα :lol: ...Κόλλησα πιο πολύ με το Family Guy βλέπεις :wink:Blue έγραψε:Τρομερή σειρά!Eμένα είναι ο Lord Nibbler από το Futurama.
Αυτό το "Lord" μου θύμισε το επεισόδιο που μαθαίνουμε ότι ο Nibbler δεν είναι ένα απλό κατοικίδιο. Είχε πολύ γέλιο η φωνή του![]()
(ποιον να πρωτοδιαλέξεις απ'το Futurama...)
@Elavd : ετσι' date='μην αποκαλυπτεις τα μυστικα του lost...περιμενωκι εγω το 3ο season...Αρρωσταινω! :lol: [/quote']
www.findhash.com
Και για να γινω λιιιγο απαιτητικος' date='μηπως μπορει καποιος με π.μ. να μου εξηγησει ΠΩΣ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΘΑ ΒΑΛΩ ΚΙ ΕΓΩ ΕΝΑ
αβαταρ της προκοπης? ΠΑΡΑΚΑΛΩ? :lol: :lol: :lol: :lol:
[/quote']
![]()
![]()
![]()
![]()
You're a sad sad person. But then again, μάλλον κι εγώ το ίδιο για να είμαι στο forum σάββατο βράδυ.........Το δικό μου avatar είναι ο μόνος λόγος που ξυπνάω το πρωί και να αποφασίζω να μην δώσω τέρμα στην ζωή μου :!:
ouch, δεν περίμενα τόσο εκτενή απάντηση, μια πλάκα έκαναΑκουσε φίλε μενέλαε
Ευχαριστω για τα καλα σου λογια φιλε!To δικό μου είναι το logo που υπάρχει στο official T-Shirt της αγαπημένης μου μπάντας και αυτή είναι οι Arch Enemy :twisted: :twisted: :twisted:
Το ανθρωπάκι με το σηκωμένο δάκτυλο και την τύβενο του διδασκάλου,Το ανθρωπάκι του Ιχνηλάτη θα πετάξει κάποτε το καπέλο του αλά Αμέρικαν κόλετζ;