Ακουσε φίλε μενέλαε
Είμαι 31 χρονών
Έχω:
Την δουλειά μου που μ αρέσει
Το αυτοκίνητο που ονειρευόμουν
Την μηχανή που μου αρέσει
Αλλαζω γυναίκες με αξιοπρεπή ρυθμό
Ειμαι όμορφος και έχω ωραίο κορμί
Εχω σπίτι, εξοχικό , λεφτά αρκετά
Εχω καλούς φίλους και φίλες.
Ολοι νομίζουν οτι τα έχω όλα και πρέπει να είμαι ευχαριστημένος.
Το να είσαι σαββατόβραδο μέσα δεν σε κάνει sad person
Σε εναν δυναμικό ανθρωπο δεν υπάρχουν στερεότυπα.
Κάνουμε ότι γουστάρουμε, όποτε το γουστάρουμε.
Εμένα όμως ότι προσπάθησα να έχω και ας το απόκτησα με κόπο , δεν μου είπε τίποτα, είμαι τελικά σάπιος απο μέσα
Οταν ανακάλυψα το triton . και δεν έχει σημασία το μοντέλο, η φιλοσοφία και η λειτουργία της συσκευής αυτής και κάθε ανάλογης συσκευής οποιουδήποτε κατασκευαστή, με έκαναν να καταλάβω οτι η ζωη είναι τόσο όμορφη, και όλα τα άλλα δεν μετράνε μία,
Μονο με αυτό να μείνω θα είμαι ευτυχισμένος γιατί, δεν γκρινιάζει, θα είναι πάντα στο πλευρό μου, θα με καταλαβαίνει οταν του μιλάω . θα ανταποκρίνεται πάντα στο τρυφερό μου άγγιγμα στα πλήκτρα και τα κουμπάκια του, θα με συντροφευει ακούραστο και θα με ψυχαγωγεί εμένα και τους άλλους όταν το ακούνεμ στο σπίτι, σε ένα live , θα δίνει χαρά σε εμένα και τους συνανθρώπους μου.
Το αγαπώ :!: Τόσο πολύ που το επέλεξα για αβαταρ και είναι το μόνο πράγμα που θα σκοτώσω γι αυτό αν νοιώσω οτι κάποιος το απειλέι.
Τις άλλες ώρες της ζωής μου που δεν ασχολούμαι με αυτό, απλά βάζω το προσωπείο μου και προσπαθώ να επιβιώσω στην κοινωνία, και να νομίζουν όλοι οτι είμαι καλός και παραγωγικός άνθρωπος., καλός στην δουλειά μου, στις διαπροσωπικές μου σχέσεις και σε τέτοια ασήμαντα ποια για εμένα θέματα.
Μαλλον το synth με κάνει να ξεχνάω οτι είμαι φθαρτός , και προσωρινός στυην ζωή
γι αυτό ήθελα να αυτοκτονήσω , γιατι όλα έβλεπα οτι ήταν μάταιο , εκτός απο αυτό
Καλημέρα