Superfunk είπε:Ηλια το κομματι ειναι απλα ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ,τρομερος ηχος και υπεροχη αισθητικη.
Θα συμφωνησω.... Απλα φοβερό!!

Superfunk είπε:Ηλια το κομματι ειναι απλα ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ,τρομερος ηχος και υπεροχη αισθητικη.
το ξερω!schreivox είπε:Αυτό που πόσταρες είναι μπάσο με κούρδισμα EADGBE
(και διαφέρει απο βαρυτονη)
Αν έχει η κιθάρα σου κοκάλινο nut δεν χρειάζεται να το αλλάξεις! Απλά το "τρως" τόσο ώστε να κάθονται καλά οι χορδές σου. Αν πας για αλλαγή τότε παίρνεις ένα που ταιριάζει στην κιθάρα σου και ο τεχνικός στο προσαρμόζει στο σετ χορδών σου.NicolasAth72 είπε:Και από πού παίρνουν nut ? Θέλει 'σκάψιμο' ή αγοράζει κανείς κατευθείαν για παχύτερες χορδές?
Όντως το κομμάτι ήταν πάρα πολύ ωραίο κύριε EZ!! ;DΗλια το κομματι ειναι απλα ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ,τρομερος ηχος και υπεροχη αισθητικη.
Ευχαριστώ αγαπητέ!hot_sauce είπε:Όντως το κομμάτι ήταν πάρα πολύ ωραίο κύριε EZ!! ;D
Αυτο. Ειναι απο τα αγαπημενα μου, θυμαμαι πριν απο χροοοοοοοοοοονια το ακουγα συνεχεια στο myspace του ez, thanks για το ξεθαμα!Superfunk είπε:Εξακολουθει και μαμει και δερνει!![]()
Το έχω κάνει στη δικιά μου jazzmaster... Go for it χεχεodis13 είπε:Υ.Γ. Τωρα θελω να κουρδισω την Jazzmaster σε B...