γειά χαρά!! έχω μια fender stratocaster se sunburst χρώμα και θέλω να τιν βάψω γαλάζια.. είναι πολύ ακριβή ι διαδικασία? μπορεί να τραβματίσει την κιθάρα?
Εαν δεν ξέρεις μπορείς να την καταστρέψειςkinto είπε:μπορεί να τραβματίσει την κιθάρα?
χχχμμ.. δεν ξέρω έχω δώσει 1200 ευρώ για αυτήν την κιθάρα... θα ρωτήσω πρώτα στο μαγαζί και βλέπουμε.. εφχαριστώ πολύ! ^^harilatron είπε:Στη θέση σου, μπορεί και να έψαχνα (π.χ.στο ebay ) για μεταχειρισμένο σώμα στο χρώμα που μου αρέσει και θα το άλλαζα.
αυτος ειναι λογος για να τη βαψεις ή να μην τη βαψεις?kinto είπε:χχχμμ.. δεν ξέρω έχω δώσει 1200 ευρώ για αυτήν την κιθάρα... θα ρωτήσω πρώτα στο μαγαζί και βλέπουμε.. εφχαριστώ πολύ! ^^
kinto είπε:χχχμμ.. δεν ξέρω έχω δώσει 1200 ευρώ για αυτήν την κιθάρα... θα ρωτήσω πρώτα στο μαγαζί και βλέπουμε.. εφχαριστώ πολύ! ^^
Aκριβως, πουλας και το sunburst σου ενα κατοσταρικο (η και παραπανω) και καθαρισες.The Genius Loci είπε:Συγκριτικά, το σώμα της Strat μου, σε υπέροχο Lake Placid Blue, δύο κομμάτια alder (της Fender σου μάλλον είναι 3), πανάλαφρο και με εξαιρετικό ressonance, μου κόστισε λιγώτερο από 200 ευρώ (Goldo/Rockinger).
λοιπον, επειδη ειμαι φιλος με τον ντουκα, θα τον ρωτησω ποσο θα σου κοστισει το σωμα (rockinger) οπως αναφερουν τα παιδια παραπανω, και θα τον ρωτησω επισης ποσο θα σου κοστισει το βαψιμο. και μετα βλεπεις εσυ και αποφασιζεις. οσον αφορα το οτι θα χασει την αξια της η κιθαρα, οσο σε ξερω δεν νομιζω να ενδιαφερεσαι να την πουλησεις οποτε δεν σε πολυαφορα αυτο. εκτος αν κανω λαθος και σκεφτεσαι καποια στιγμη να δωσεις την κιθαρα σου. παντως οσο επαιξα μαζι της ειναι μια χαρα ολα επανω της οποτε. και σημασια εχει πως θα σου αρεσει εσενα ωστεμνα χαιρεσαι οταν παιζεις μαζι της και οχι ποσο θα την πουλησεις αν την βαρεθεις. μολις μαθω σου στελνω εδω η σε παιρνω τηλεφωνοkinto είπε:γειά χαρά!! έχω μια fender stratocaster se sunburst χρώμα και θέλω να τιν βάψω γαλάζια.. είναι πολύ ακριβή ι διαδικασία? μπορεί να τραβματίσει την κιθάρα?
σπυρακο, ο γιαννης ειναι ερωτευμενος με την κιθαρα του. δεν νομιζω να αλλαξει τπτ στην ουσια γιατι την λατρευει. οπως λατρεψα και εγω την δικια σου-μου πλεον με τους custom 69 πλεον...χιχιspimav_z είπε:+1 για τον Ντουκα.
απο κει και περα , ΜΗΝ πειραξεις το βαψιμο της κιθαρας σου.
ειναι ΚΡΙΜΑ.
παρε ενα σωμα με το χρωμα που γουσταρεις , και that's all !!
υ.γ.
πατε στοιχημα οτι αν ο φιλος παρει τελικα σωμα , μετα θα αρχισει να ψαχνει για neck??
;D ;D ;D ;D ;D