- Πόντοι
- 1,788
;D ;D ;D ;DThe Genius Loci είπε:Να ρωτήσω, ο μπούλης που παίζει μπάσσο είναι ο γιος του Eddie έτσι;
Σταμάτα ωρέ θα με πνίξεις!
;D ;D ;D ;D
;D ;D ;D ;DThe Genius Loci είπε:Να ρωτήσω, ο μπούλης που παίζει μπάσσο είναι ο γιος του Eddie έτσι;
Nαι αλλά τέτοιο κ@λο δεν έχει.freerock1974 είπε:Αγαπαμε Σαμυ Παρχαγκαργιατι εχει νευρο και τσαμπουκα!
Προσωπικά αναμένω την δέσμευση του καλλιτέχνη Λάκη (γνωστού και ως LK) ότι θα χαρίσει στο κοινό του την άνωθεν οπτικοακουστική δημιουργία (με έμφαση στο οπτικό) ;D ;D ;Dfreerock1974 είπε:προτιμουσα να δω το Λακη με Κοζανιτισσα καλλονη με Luis Vuitton,μεσα στη ντουλαπα με τα ταμπουρλα να γινεται χαμος...
Ναι το χρυσό μου ;D ;D ;DThe Genius Loci είπε:Να ρωτήσω, ο μπούλης που παίζει μπάσσο είναι ο γιος του Eddie έτσι;
Γιατι να περιμενεις? 8)Terry RoscoeBeck5 είπε:Τέλος πάντων, θα το δω έτσι από περιέργεια όταν γυρίσω.
Κάλο εννοεις?Nestoras είπε:Nαι αλλά τέτοιο κ@λο δεν έχει.![]()
;DΠροσωπικά αναμένω την δέσμευση του καλλιτέχνη Λάκη (γνωστού και ως LK) ότι θα χαρίσει στο κοινό του την άνωθεν οπτικοακουστική δημιουργία (με έμφαση στο οπτικό) ;D ;D ;D
Και μην ξεχνάμε ότι στους Chickenfoot που τραγουδάει τώρα ο Hagar, παίζει και ο πανμεγαλομέγιστος Satriani, έτσι ;D ;D ;Dfreerock1974 είπε:Αγαπαμε Σαμυ Παρχαγκαργιατι εχει νευρο και τσαμπουκα!
Φαλτσαρει πολυ φιλος... ;Dhyperpanos είπε:πανμεγαλομέγιστος Satriani, έτσι ;D ;D ;D
Λεπτομέρειες ;D ;D ;Dfreerock1974 είπε:Φαλτσαρει πολυ φιλος... ;D
Valerie BertinelliTerry RoscoeBeck5 είπε:ο Eddie με ποια (ε, χμμ... θεά) ήταν παντρεμένος; Πρέπει να ήταν γνωστή (και νομίζω ότι είναι η μητέρα του... μπούλη)
Για να πω και εγώ την αλήθεια και εγώ αλλιώς την θυμώνουν :Waterfall-K είπε:+800![]()