- Πόντοι
- 398
Μου αρέσει το παραδέχομαι, οι τέσσερις πρώτοι στίχοι με άγγιξαν , αλήθεια.
Τώρα θα φάμε τα μουστάκια μας!!!gvour είπε:αλλα ο Roth ας μην ξερει να τραγουδαει ειναι perfect γι αυτη
τη μπαντα.
Να σε βαλω ενα Oscar Ρeterson γιορτινο να ηρεμησεις? ;D ;D ;D ;D ;DLK είπε:Τώρα θα φάμε τα μουστάκια μας!!!
Ο Diamond Dave είναι ο καλλίτερος τραγουδιστής όχι της Rock….Απ’ όλα τα είδη!!! ;D (έλα να το κάνουμε του Rory Gallagher εδώ ;D)
Done!Σε καμά ωρίτσα από τώρα! Να είσαι online!gvour είπε:.Και Taste θα το κανουμε αμα μου τη μπεις πολυ. ;D ;D
Να φύγετε από εκεί κύριε, να πάτε αλλού!Γαμώ το... σουβλατζίδικο ρε SF... ούτε ένα βίντεο δεν μπορούμε να δούμε εδώ πέρα ???
Mην επικαλεισαι τον Lemmy χωρις λογο. ;DWaterfall-K είπε:Ημαρτον Θεε μου.... :-X
Μη μαι απηλις δε μασαο. >Done!Σε καμά ωρίτσα από τώρα! Να είσαι online!;D
Από Δευτέρα στα πάτρια εδάφη ;DLK είπε:Να φύγετε από εκεί κύριε, να πάτε αλλού!;D
Εγώ επίσης τον θεωρώ και τον καλλίτερο Τραγουδιστή...σε ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΔΗ! ;DTerry RoscoeBeck5 είπε:θεωρώ τον David τον απόλυτο performer![]()
Ήταν η φωνάρα. Και φεύγοντας από τους Van Hallen εξακολούθησε να κάνει εξαιρετικούς δίσκους, σ' αντίθεση με αυτούς.Terry RoscoeBeck5 είπε:«Ο Lee Roth μπορεί να μην ήταν η φωνάρα,...
1)Ποτέ δεν ήταν καλός, μόνο στους Montrose.1)Και μια και λεγαμε για τραγουδιστες σε αλλη μερια καλος ο Hagar...
2)...ο Roth ας μην ξερει να τραγουδαει
3)Και τι τεραστιο ηχο ειχε παντα ο Alex περα απ το οτι ειναι πολυ καλος ντραμμερ.
4)Ο Eddie παλι οσο και να χει χασει σε παιξιμο ειναι τεραστιος.Ενας και μοναδικος.
5)Θα τανε καλα να χανε ακομη τον Anthony
+ 1.000.000.000 και κάτι ψιλά! ;DNestoras είπε:Ήταν η φωνάρα. Και φεύγοντας από τους Van Hallen εξακολούθησε να κάνει εξαιρετικούς δίσκους, σ' αντίθεση με αυτούς.
Έλα βρε συ, αδικείς τους Hagar VH... To Right Now πχ ήταν τεράστιο κομμάτι, το human nature τρελό γκάζι- για να μην αναφέρω τα καταπληκτικά... κομμωτήρια ;D επί Hagar ( when its love, love comes walking in etc)Nestoras είπε:Ήταν η φωνάρα. Και φεύγοντας από τους Van Hallen εξακολούθησε να κάνει εξαιρετικούς δίσκους, σ' αντίθεση με αυτούς.1)Ποτέ δεν ήταν καλός, μόνο στους Montrose.
2) >
3)
4)
5)![]()
Καλά αυτό είναι αλήθεια, αλλά εγώ είμαι εκτός συναγωνισμού!Waterfall-K είπε:Τα clips του LK που εχει ανεβασει κατα καιρους στο NOIZ ειναι απειρως καλυτερα, κι αυτο χωρις πλακα.
Βρε μπας και το σκηνοθέτησε ο... Χάρης; ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D (πλάκα κάνω είναι ο καλύτερος)Waterfall-K είπε:Terry, εμενα ακου, το κομματι και κυριως το clip ειναι για κλοτσιες.
Τα clips του LK που εχει ανεβασει κατα καιρους στο NOIZ ειναι απειρως καλυτερα, κι αυτο χωρις πλακα. Το τραγουδι αντε ενταξει τρωγεται, με την εννοια οτι δεν σε χαλαει να το ακουσεις σε καποιο μπαρακι, αλλα ως εκει.
Το clip πραγματικα ειναι ερασιτεχνικοτατο, τι λεμε τωρα, μιλαμε για Van Halen ή για την πιτσιρικόμπαντα της γειτονιας μας που τραβηξαν βιντεο μονοι τους?
4 ατομα πανω σε μια_και καλα_live σκηνη, ουτε 200 ευρω δεν μπορουσαν να δωσουν οι τσιπιδες να βαλουν 10 κομπαρσους απο κατω να "παιζουν" το κοινο?
Α-πα-ρα-δε-κτο! ;D ;D
Πες τα Terry!Oι κυριοι ειναι ειδωλολατρες.Mε μιση οκταβα τραγουδιστης.Δεν εχω τραγουδησει ποτε ΕΓΩ και ξερω. ;D ;DTerry RoscoeBeck5 είπε:Έλα βρε συ, αδικείς τους Hagar VH... To Right Now πχ ήταν τεράστιο κομμάτι, το human nature τρελό γκάζι- για να μην αναφέρω τα καταπληκτικά... κομμωτήρια ;D επί Hagar ( when its love, love comes walking in etc)
Ρε σε καμία ώρα είπαμε. Μην το αρχίζεις από τώρα, δεν είμαι έτοιμος ακόμα!gvour είπε:Δικιο εχει ο Λακης.Του Gallagher θα γινει.